Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZISIAJ własnie

prawda o szczepionkach zaczyna wychodzić?

Polecane posty

Gość DZISIAJ własnie

http://niewiarygodne.pl/kat,1031991,title,Szczepionki-Najwieksze-oszustwo-w-dziejach-ludzkosci,wid,15170573,wiadomosc.html?smgajticaid=6fb01

Gość Czekając na rozum
ten portal to na pewno wiarygodne i wartosciowe zrodlo wiedzy..dobrze ze jest!

Gość No jezeli Ty...
no jezeli dla Ciebie portal niewiarygodne.pl jest wiarygodnym źródłerm wiedzy to chryste panie, koniec swiata.

Gość DZISIAJ własnie
chyba widzicie, że powołują się na oryginalne amerykańskie źródło?? proszę, tu jest oryginalny tekst: http://usahitman.com/tvhiosd/

Gość Czekając na rozum
tak, badania amerykańskich naukowców również są wiarygodne..co roku wymyślaają coś nowego :) dobrze że są amerykańscy naukowcy..a poza tym jaką masz pewność że rzeczywiście powołują sie na tzw. amerykańskich naukowców..ja też mogę sobie napisać że jestem amerykańskim naukowcem :)

Gość kopacz, Eva
ptasia grypa was zje :P, :p, :P

Gość elizka z mazowsza
Możecie się śmiać, ale prawda jest taka że pomimo szczepień dziecko zachorowało na ospe jak i szkarlatyne, znam przypadek dziecka z odczynem poszczepiennym to sa tragedie, na szczepienia naprawde trzeba uważać.

Gość iznowu powraca temat
Ja swoich dzieci nie szczepię i nie szczepiłam, teraz mają ospę, przechodzą ją zwyczajnie, jak ja jako dziecko. W prywatnej przychodni w Polsce moja pediatra odradzała szczepienia, w Norwegii zgłosiłam, że nie szczepię i nikt mi się nie pcha na siłę z igłami do dzieci (bo każdy ma prawo wybrać), a do tego moja tutejsza lekarz rodzinna też odradza szczepienia, swojej córki też nie szczepi i głośno wyraźnie obstaje przy swoich poglądach publicznie, choćby na fb. Dziecko kuzynki w Pl kilka dni temu było szczepione, płakała przez 3 dni, gorączka, cała nóżka zaczerwieniona. Ta dzwoniła do ośrodka, powiedzieli, ok, jest dobrze, to normalne. K..... nikt nie miał odwagi powiedzieć, zgłoś się do ośrodka, sporządzimy zgłoszenie odczynu poszczepiennego do Sanepidu. Kocham Polskę...........