Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marz-Anna

Czy kiedykolwiek kupowałaś kosmetyki przez internet?

Polecane posty

Chciałabym was zapytać czy kupujecie kosmetyki przez internet? Jak tak to co najczęściej kupujecie i czego nigdy byście nie kupiły?

Gość gość
Od pudrów i innych kosmetyków upiększających dostawałam uczulenia. Od kiedy zaczęłam zamawiać naturalne kosmetyki ze sklepu pod adresem www.e-naturalne.pl moje problemy skórne się skończyły! Polecam produkty, bo są bardzo dobrej jakości a ceny całkiem przystępne dla kieszeni!

Gość gość
kupuję perfumy, tusz do rzęs i podkład (bo w drogerii nie ma mojego koloru). cienie i lakiery zawsze na miejscu. kremy apteczne, albo polecone przez kosmetyczkę lub lekarza i wtedy też internet, bo jest znacznie taniej, a sprzedawca sprawdzony

Gość gość
Pewnie, że kupuję. Ostatnio namiętnie Mama Care Efektimy

Gość Linees
Do włosów kupuję Chantal. Nie zawiodłam się ani razu.

Gość gość
Ja zazwyczaj szukam okazji jeśli chodzi o miłość mojego życia -perfumy. No raczej szukałam, bo odkąd znalazłam stronkę galeriazapachow.pl kupuję je głównie tam. Boskie zapachy, cudownie trwałe i tanie. No i w sumie to jedyne kosmetyki jakie kupuję przez internet

kupuj***ardzo czesto, ale tylko ze stron producenta bo strasznie boje sie podrobek :P Bardzo czesto robie zakupy na stronie golden rsoe, mam mnostwo kosmetykow tej marki, bo sa dosyc tanie a mimo to dobrej jakosci. Uwielbiam ich produkty do brwi, a jest ich cala gama i wlasnie w przystepnych cenach oraz z mozliwoscia wyboru kolorystyki ;) Obecnie uzywam ich najnowszy produkt, zestaw do stylizacji brwi-eyebrow styling kit.

Gość gość
Ja tez kupowałam ze strony producenta kosmetyki dla dziecka: http://www.latopic.pl/ Jest to o tyle fajne, że wszystkie produkty sa bardzo dokładnie opisane.