Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZC

Żona mnie już nie pociąga

Polecane posty

Gość ZC

Witam, Od pewnego czasu mam już dość żony. Po prostu mi zbrzydła. Mamy za sobą 19 lat małżeństwa i myślę o rozwodzie. Z racji wykonywanego zawodu - jestem nauczycielem - mam stały kontakt z licealistkami. Z jedną z nich wdałem się w bardziej stały związek. Wcześniej to były tylko "skoki w bok". Czy to na wycieczce, czy na dodatkowych zajęciach. Tym razem jednak czuję, że to coś poważniejszego. Dziewczyna jest naprawdę inteligentna i serio myśli o naszym związku. Poza tym nie ma żadnych zachamowań seksualnych, w przeciwieństwie do żony; jak nie boli głowa to jest zmęczona. Dodam też, że na wiele delikatnych perwersji wogóle się nie zgodzi. Uważam, że 19 lat to aż nadto. Jeszcze bym z nią został, gdyby zgodziła się na trójkąt. Powiedzmy Kasia, ta uczennica czasami by przychodziła do nas na noc lub cały weekend - myślę, żebym ją do tego przekonał, ale boję się powiedzieć o tym żonie. Dawno bym od niej odszedł, gdyby nie wspólne mieszkanie. Jak wybrnąć z tego kłopotu?

Gość fdgj,nhjk,,
to sam ja pociagnij:D

Gość gimgowno znowu
wylewa swoje fantazje

Gość Miliana23
To se odejdż jaki masz problem?

Gość pandora z puszki
zalosny stary pryk

Gość rrttrtrttyty
to prowo, nauczyciel nie napisalby "wogóle" razem, bo to pisze sie oddzielnie, chyba ze jestes debilem i uczysz wuefu :O

Gość ZC
Uczę wychowania seksualnego. Przerabiamy stronę techniczną współżycia na zajęciach. Czasami wybieram dziewczynę z klasy i pokazuję na niej poszczególne pozycje. Dzięki mnie moi uczniowie wiedzą już czym się różni płytkie pchnięcie od głębokiego.

Gość blevvee
jedynie wyjście dla Ciebie jest takie: zgłoś się sam na leczenie. psycholi powinno się izolować od społeczeństwa.

Gość tt to prowo
analfabeta a nie nauczyciel, sadzi błędy gramatyczne a to "zachamowań " to co to jest ? Czy to pochodna od "Hamowania" czy od "chama? ??????

Gość prawiiiiikusss
idź odrabiać matematykę, śmieszny prowokatorze teraz gdyby nauczyciel dotknął uczennicę, to do końca życia nie wylazłby zza krat

Gość remexs
Popatrzcie jaki wybredny.Wszystkich pociaga,a jego nie.mamy za to dobra zabawe z nia czasem w kilku.:)