Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka woda byc

Czy da się zwężyć pochwe?

Polecane posty

Gość a czy kochasz swoje dziecko
Autorko, w Twoim przypadku jestem akurat przekonana, że widzisz swój obraz fałszywie. Jestem przekonana, że Twoje ciało wygląda dobrze, a Ty pospieszyłaś się z chirurgicznymi inwazjami, nie dając mu czasu i szansy na jakieś dojście do siebie. Widzę to po sposobie, w jakim piszesz o sobie, tak surowo i bezwzględnie (jakieś malutkie rozstępy nawet chcesz usuwać? bez przesady). Poza tym odsuwając swojego mężczyznę, możesz stracić nie tylko sylwetkę, ale i związek.

Gość Monique2121
o trzeba było nic nie mowic chłopakowi dopoki nie byłabyś pewna czy chcesz urodzic i jechac usunac

Gość Monique2121
ale jak juz urodziłaś to teraz powinnas myslec co dalej ...

Gość aaaaaa.ccccccc.
jak nie chce miec dzieci :o przeraza mnie to, ten brzuch galareta, cellulit, luzna pochwa, pekniete krocze, wiotke piersi.. nie obchodzi mnie wasze zdanie, wasze glosy oburzenia, ale NIE CHCE MIEC DZIECI ze wzgledu na moje CIALO i bol podczas porodu. zostaje adopcja albo surogatka i mi to pasuje,a wy same sobie rodźcie jak wam sie to podoba i pasuje, zegnam. a autorce radze miesnie kegla, moze to cos da.. jak nie to moze faktycznie operacja?

Gość aaaaaa.ccccccc.
i jak sie mojemu facetowi to nie spodoba to moze sobie spier.dalac i szukac matkipolki ktora urodzi mu trojaczki ;)

Gość taka woda byc
Różnice poczułam wyjmując tampona. Po pierwsze nawet nie czułam że go wyjmowałam i to już było dziwne. Seksu nie chce próbować bo cycki mam brzydkie. Na mnie nawet psycholog ręce rozkłada, ona się satała bardziej moją przyjaciółką, tyle do niej chodzę. Mam troche kasy odłożonej, więc postanowiłam że zrobie wszystko żeby wrócić do siebie. Jeszcze do lipca tego roku. I pojade z chłopakiem na wakacje. Tylko o tym marze.

Gość Monique2121
tzn usunąc jesli byś ostatecznie doszła do takiego wniosku oczywiscie... Ale wiesz co , to ,ze urodziłaś tak młodo też ma swoje plusy. Takie ,że : Teraz przejdziesz co masz przejść , a za 5,10 lat kiedy koleżanki beda sie babrać w pieluchach , Ty juz bedziesz miała z tym spokoj . poza tym młode cialo sie szybciej regeneruje wiec może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo

Gość głupie idiotki
I tak wam zlecą lata , a czas swoje zrobi. Nie dośc, że zostaniecie same to i pomarszczone i brzydkie. Natury nie oszuka, a dochodza jeszcze rózne choroby i swiat się zawala.

Gość taka woda byc
do aaaaaa.ccccccc. - wiesz też miałam i mam takie zdenie. A macierzyństwo to tragedia, sczerze mówiąc ja znajde tysiąc wymówek by z dzieckiem tyle nie siedzieć. Napawde robie to rzadko i raczej z przymusu. Jak to siedzieje?

Gość Monique2121
zlecą ,ale teraz da sie ten czas troche oszukać ;) medycyna estetyczna , kremy ida do przodu ;) a ludzie coraz dluzej zyja. Np teraz 30-latki wygladaja o niebo lepiej niz kiedys

Gość nie zmienia sie nic.
mysle ze nawet jakby urodziłą w 15 roku zycia to cycki nie wrócą na swoje miejsce moze pochwa sie deko obkurczy ale to pewnie z braku sexu a nie z wiekiem. nie kumam czemu nie rodziłas przez cesarskie ciecie ? przeciez w prywatnych klinikach to nie problem. mowisz ginowi ze chcesz, placisz i masz termin. on wpisze w karcie jakies przeciwwskazanie (sciemnione) i wszystko.

autorko a dawno rodziłas ... ile dziecko ma lat /miesiecy ??? i ile ty masz lat >??

Gość taka woda byc
nie wiem, myślałam o tym, ale nie chciałam w ogóle rodzić i byłam załamana. Teraz wiem że głupio zrobiłam. Piszą że ma to swoje plusy, ale ja nie wiem jakie. Chyba tylko blizna na brzuchu której w dodatku można się pozbyć

Gość aaaaaa.ccccccc.
autorko, no ja domyslam sie.. durne sa te co mowia, ze po porodzie, jak wezmiesz na rece dziecko, wszystki sie odmieni jak za dotknieciem magicznej rozdzki :o no smiech na sali.. dlatego jak wiem ze jak nie lubie dzieci, ani placzu, kup, gaworzenia ani wstawania w nocy, to nie bede sie decydowac na dziecko, po co do cholery? i jeszcze ryzykowac moje cialo? :o

Gość Monique2121
no ,ale racja , te które mówią ,że ciało pp porodzie jest takie jak przed- kłamią. Ta co rodzila nie bedzie juz jak dziewica waska. Ale jak pisałam , pytalam sie gina o zdanie z ciekawości i mowił ,ze nie ma porownania pochwy przed i po porodzie,a doswiadczenie napewno ma

Gość Monique2121
ja na 100% zrobie cesarskie ciecie , nie ma innej opcji

Gość aaaaaa.ccccccc.
a nie lepiej surogatka?:) bo slyszalam ze nawet jak zdecydujesz sie na cc i tak masz luzniejsza pochwe, przez szyjke macicy ktora sie powieksza(zawsze, jak kobieta jesy w ciazy)przygotowujac sie do porodu

Gość taka woda byc
aaaaa.ccc - no wiesz juz na pierwszym usg miało być super. Ta scena musiała być cudowna, mój chłopak słucha ginekologa a ja wywracam oczami i patrze na zegarek. Żałuje że nie wzięłam kogoś do nagrywania. Wiesz, jak chcesz wyglądać ok to musisz sobie jakieś 30 tys odłożyć. Ja mialam te lipo, ból i kupa kasy, ale efekty są. I chociaż jest super i tak nie czuje że to ja :(

Gość Monique2121
nie wiem , nie myslałam jeszcze o tym... O surogatce nie myslałam ,ale w sumie czemu nie;)

Gość Monique2121
nie dziwie Ci sie bo tez bym teraz nie czuła wiezi z dzieckiem podejrzewam...

Gość taka woda byc
teraz można zapłodnić swoje jajeczko w ciele innej kobiety za 'drobną opłatą'. Chyba najlepsze możliwe rozwiązanie. I jeszcze żeby kase mieć i wynająć kogoś kto będzie pampersy zmieniał i usupiał.

Gość Monique2121
np rozwiazanie dobre tylko nie wiem jak by moj facet na takie cos zareagował , pewnie by powiedział ,ze mi odbiło ,ale moje ciało w sumie wiec ja decyduje

Gość taka woda byc
faceci to są super, nie wiem jak Twój ale mój na pewno, rodzić nie muszą, ale na temat aborcji i ciąży się wypowiadają jakby po dwie macice mieli

Gość Monique2121
a przy cesarce może i sie powieksza szyjka macicy ,ale napewno nie rozciaga sie tak pochwa jak po naturalnym porodzie. I co najwazniejsze wejscie do pochwy bo ono jest bardzo wazne

no nie wiem twoje jajeczko sperma tez twego partnera , ale dzieciak i tak odziedziczy czesc genow po rodzicielce. a jak dziecko urodzi sie z chore to co powiesz dziekujenie biore ???. autorko dawno rodziłas ... ile masz lat ?

Gość nareszcie znalazły
się człowieki co nie chcą rodzić bo nie chcą stracic figury. Ja tylko życzę powrotu do dawnego ciała i jak najwięcej wolnego czasu. Aby babcie żyły wiecznie. I szczerze współczuje

Gość aaaaaa.ccccccc.
no, moj do mnie, ze jak bedziemy miec dziecko to mam rodzic sn! bo kobieta powinna rodzic naturalnie, taki byl jego argument.. z dupy wyjety ze tak powiem

Gość Monique2121
moj tez jak go znam by powiedział ,ze wystarczy ,ze bede uzywać kremow , cwiczyć i bede jak przed porodem... i byłby tez chyba za naturalnym rodzeniem ,ale ostatecznie bym ja decydowała i tak bo bym sie przekonac nie dała :P sprobuj jeszcze te miesnie kegla cwiczyc bo tez podobno duzo daja ,ale trzeba cierpliwie cwieczyc przez dluzszy czas

Gość aaaaaa.ccccccc.
",ze wystarczy ,ze bede uzywać kremow , cwiczyć i bede jak przed porodem... " juz to gdzies slyszalam! :D slowo w slowo :o

Gość taka woda byc
ok rok temu. No wiesz jest taka możliwość, chyba genów ta kobieta nie przekaże, nie wiem. Najwyżej to co je i pije. Ale co tam, na mnie i tak za późno. Jak dla mnie najlepiej kupić sobie kota i kupić bransoletke z napisem 'weź tabletkę' ;)