Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka woda byc

Czy da się zwężyć pochwe?

Polecane posty

Gość nie zmienia sie nic.
naturalnie bez sensu ... skazywac sie na cierpienie bo porzednie pokolenie tak rodziło. poprzednie pokolenie zawijało dzieciaki w tetry moze tez zawijac ? argumenty z dupy . do tego powikłania typu wypadanie pochwy, luzna pochwa, posadzone miesnie kegla. hemoroidy, cesarka ma tez minussy ale pożycie chociaz udane.

Gość Monique2121
A łatwo mówić komuś kto rodzic nie musi...Bo oni sie nie narazaja na ewentualnie nieodwracalne zmiany

Gość aaaaaa.ccccccc.
dokladnie zgadzam sie z 'monique' jak i 'nie zmienia sie nic', jeszcze wam powiem ze faceci sa najwiekszymi hipokrytami jakich znam

Gość Monique2121
mój to jest ogólnie za wszystkim co naturalne wiec i byłby pewnie za porodem naturalnym... np myśli ,ze kobieta wyglada tak samo dobrze bez makijazu jak z itd ...choc to juz inny temat :P

Gość taka woda byc
kremy i tak nie pomagają. Wchłaniają się w 1/10 powierzchni skóry. Ja błota jakieś kładłam co niby głęboko w skóre wnikały, ale tak tylko napisane było. Jak było naprawde to nie wiem, prawda taka że i tak trzeba znaleźć sobie chirurga

moja zona rodziła prywatnie i na dzis dzien nie widac ciecia . jest wyczuwalne reka ale go nie widac. ja z zona jestesmy zadowoleni z tej decyzji.

Gość taka woda byc
faceci.. no po prostu faceci. Mój to mnie nawet chyba zdradza...

Gość Monique2121
ale genarlnie faceci maja spoko :P nie musza rodzic , malować sie , dbac tak samo o siebie i tyle wysiłku wkladać w wyglad ( nie rodzilam co prawda,ale jakbym nie cwiczyła miałabym cellulit jak cholera) i mysla ,ze dobry wyglad kobiet tez nie kosztuje żadnego wysiłku ,że to jest naturalne i tak samo przychodzi. Zmieniają zdanie jak ich żona sie faktycznie zaniedba i wtedy znajduja sobie nowa młodsza i ładniejsza :P

Gość taka woda byc
a ile płaciliście? Odradzam naturalny bo boli to mało powiedziane. Ja ogólnie odradzam zachodzenia w ciąże.

Gość taka woda byc
no a po drugie faceci praktyczni enigdy nie widzą u siebie wad. Zawsze myślą że wyglądaja ok i nie jest najgorzej nawet jak jest tragicznie. Jezu baby z kim nam przyszło żyć na tej ziemi

nom baba sie urodzic to deczko jak za kare. tampony okresy staniki gwałty sex analny deepthroat, jak sie bzykacie to robia z was dziwki ... my tylko wywalamy pałe do lizania w wielkim skrócie.

Gość Monique2121
A czemu myslisz ,ze Cie zdradza? masz jakies podstawy? mój mnie chyba nie zdradza ( tak na 90%) ,ale nie mam pewności czy kiedyś mnie nie zdradzał jak czesto wyjezdzał ... teraz siedzi w domu , a z pracy zawsze odbiera tel wiec raczej nie ma kiedy...

Gość Monique2121
no to też prawda . U siebie nie widza np brzuchai tego ,ze sa zaniedbani ,a kobiete chca miec jak modelke

Gość taka woda byc
no ja z nim nie sypiam. Nie zajmuje sie 'jego dzieckiem'. Ogolnie to gadamy ze sobą i wszystko jest ok, ostatnio pojechaliśmy na zakupy i do restauracji, ale mam takie dziwne wrażenie. Nie wiem, przeczucie, widze to w jego oczach, ale nie mam dowodów.

Gość Monique2121
A ma Cie kiedy zdradzać? w sensie czy np pozno wraca z pracy itd? Mój sie raczej nie dowiem czy mnie zdradzał :O zreszta ciezko sie dowedziec jak wyjedzie do innego miasta sluzbowo

Gość taka woda byc
nie zmienia sie nic - no kurde żywot za kare. ja to za okres od 12 roku życia to powinnam mieć u pana boga niebo zagwarantowane

jak to mozliwe ze nie zajmujesz sie dzieckiem. mieszkacie z rodzicami? przeciez jak on jest w pracy to ktos musi dacjesc czy przewinac.

Gość Monique2121
tyle dobrze ,ze zmienił prace i sie skonczyły te jego wyjazdy i teraz siedzi na dupie :P

Gość Monique2121
i co mi sie podoba ma w pracy samych facetow i 2 babki ,ale stare i nie zbyt atrakcyjne na szczęście :P

Gość taka woda byc
przekichane. Mój prowadzi 'firme' (kokosów na tym nie robi', sprzedaje czesci samochodowe, i własnie taki problem że raz jest, raz go nie ma. I sie z nim wcześniej kłóciłam o to że sie dzieckiem nie zajmuje itd, ale teraz jest ok a i tak mam to wrażenie.

dlatego ja wybiore cc i nie interesuja mnie zdania ze pn jest lepszy, w czym? dla dziecka? nie dziekuje, nie interesuje mnie niedotlenienie, wybity bark dla dziecka. ciaza i dziecko kosztuje, wiec te kilka tys wiecej nie robi tak naprawde zadnej roznicy.

Gość taka woda byc
haha, mój na szczęscie też w samochodach robi to zbyt wiele piękności nie spotyka ;) a co do tego że się nie zajmuje, no siedze z nim jak jestem w domu, ale zazwycaj włączam tv, daje zabawki i spokój. ucze sie i czytam sobie i siedze na kompie, dziecko mając na oku. Nakarmie tak małą godzinke przed tym jak ma wrócić mój chłop i on zmienia pieluszkę.

monika a pochwa luzna ?? pewnie maz mowi ze ciasniejsza niz przed porodem al co ma mowic. jak z chłopakami pijemy wode to kazdy mowi ze jego po porodzie to jak miednica a zonkom cukruja jakie to ciasniutnie maja szpary jak 16 stki.

I tak najlepiej, chciał dziecka - niech je ma, niech się zajmuje. Ty jego nie chciałaś to nie musisz się teraz dwoić i troić, największa robota powinna należeć do niego. takie jest moje zdanie :P

a ty taka glupia jestes czy udajesz? przeciez kazda kobieta jest inna, kazda ma inny prog bolu, kazda inaczej dochodzi do siebie po jakims urazie, np zlamaniu czy zwyklym skaleczeniu. kazda moze porod przezyc inaczej. to takie trudne do zrozumienia? ciebie nie bolalo i ok ale dlaczego smiejesz sie z kobiet ktore sie tego boja? poza tym rozmawialam kiedys ze swoim ginekologiem, powiedzial ze pochwe po porodzie mozna porownac do zarowki. czyli wejscie do pochwy ok bo mozna zaszyc i pasuje ale w srodku proznia..

Gość mi to się wydaje
że jak ktoś jest np brzydki igruby to nie odczuwa po porodzie zmain, bo to by było wręcz śmieszne. Bez obrazy, ale jak sie nie ma czego stracić to nie ma po czym płakać

Gość taka woda byc
nie zmienia sie nic- dlatego jednak lepiej stracić te 2/3 tys i zwężyć pochwę ;) Tak samo jak poprawić piersi. Nie mówię o jakiś sylikonach czy coś. i uważam że to mnie uszczęśliwi. Właśnie spisuje numery jutro rano mam czas to zadzwnonie i się umówie na spotkania.

Gość Monique2121
,,poza tym rozmawialam kiedys ze swoim ginekologiem, powiedzial ze pochwe po porodzie mozna porownac do zarowki. czyli wejscie do pochwy ok bo mozna zaszyc i pasuje ale w srodku proznia.." Ponoć to ,ze sie zszyje wejście nie zastapi mięsni kegla przy wejsciu i na calej tylnej scianie. Ich wyćwiczenie i napiecie daje najwiecej . Ja zwiodczeją to i pochwa jest luzna . Bo ona sklada sie w koncu z mieśni ,a poza tym tylko z miękkich tkanek