Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka woda byc

Czy da się zwężyć pochwe?

Polecane posty

Gość Monique2121
bo co innego sztuczne zszycie ,a co innego mięśnie w koncu... dlatego autorka nie czuła jak wyjmowala tampona nawet

ale chodzilo mi bardziej o to ze jak kobieta mowi ze jest ciasniejsza niz przed porodem bo lekarz tak zszyl, tyle ze lekarz zszywa naciecie i moze ewentualnie wjescie zwezic ale samo wejscie a jednak pochwa w srodku jest rozciagnieta i tego nie da sie ot tak po porodzie zszyc. poza tym wydaje mi sie ze teraz kobiety maja odwage mowic ze rowniez chca nadal byc kobieta i kochanka a nie tylko matka. bo ok mozna urodzic i byc mama ale kobieta nadal powinna byc kochanka. tyle ze jak ktoras to mowi na glos to zaraz zbiegaja sie zmije i pluja jadem ze jak to, teraz ma dziecko to niech zapomni o seksie.

Gość Monique2121
ale miesnie kegla obejmuja jakas 1/3 pochwy i to wejcie jest najważniejsze z tego co czytałam ale zszycie tego nie zastapi

Gość taka woda byc
Monique, nie dobijaj.. :P

Gość Monique2121
ale nic sie nie martw , nie wiem jak to działa autorko ,ale moja koleżanka po oeracji jest zachwycona wiec może i Ty będziesz :P czytałam ,że 2/3 pochwy az można zwezić wiec nie jest zle.. a miesnie tez da sie wycwiczyc :P

Gość taka woda byc
chyba trzeba zacząć ćwiczyć z takim razie. Jaki miły dzisiejszy wieczór na kafe, mało wrednych ludzi, dziecko u babci, facet z kolegami... w co ja się wpakowałam, jakby ktoś 3 lata temu mi moje życie opowiedział to pewnie bym już nie żyła ;)

Gość taka woda byc
I jezu dałam dziecku okropne imie które mi sie nie podoba. moja rybka zlota ktora ma w dupie moje życzenia ma lepsze

a jakie ma imię? chłopiec czy dziewczynka? Nie przejmuj się ja też bym dała jakieś brzydkie

Gość taka woda byc
Tymon. A rybka Elias -na cześć najwspanialszego chłopaka którego kiedyś tam spotkałam ;)

Gość taka woda byc
nie wiem jeszcze. A jakiś do polecenia? To tylko taki plan na przyszłość, pójde do chirurga, powiem czego oczekuje, myślę że coś zaproponuje fajnego

nie boisz sie polskich rzemieślników ze odpierdla taka chałture z zadem czarownik tego nie poprawi. poczytaj na necie jakich mamy w kraju fachowców.

Gość taka woda byc
nie moze być gorzej. Nie karmiłam w ogóle, tyle masci i kremów i tak sie patrzeć nie da na to co mam. Szczerze mówąc znam jedego w holandii, ale tam drożej wyjdzie. Mnie aż na tyle nie stać. :( może znajdzie sie jakiś porządny

Gość taka woda byc
zalezy co chce sie zrobić z tymi cyckami chyba. Dla mnie w sumie to bez różnicy, jestem w Polsce to wygodniej mi w Polsce. Gdzie ja dzieciaka zostawie i pojade. W koncu niestety jestem jego matką, chłopak to mnie zabije nawet za samą propozycje wyjazdu na operacje.

Gość taka woda byc
no ładnie nawet robi. Ja ogólnie mase to mam, ale oklapniętą troche i nie wiem co w tej sutyacji zrobic

Gość Monique2121
w Polsce w Polanicy Zdroju są bardzo dobrzy chirurdzy... Ale nie wiem czy też ginekologia plastyczna tam jest... A za granicą to Czechy np....

Gość Monique2121
Słyszałam ,ze też w Brazylii robią swietnie cycki i te sprawy... Ale tam daleko . W Czechach taniej jak u nas ,a lepiej

Gość taka woda byc
wole nie wrzucać. no takie pełne b nawet troche więcej, wcześniej były okrągłe, teraz już takie nie są i teraz oklapnęły, wczesniej stały na bacznośc.

Gość wkpe
no dodaj ;) samych piersi, reszte wytnij, bedziesz anonimowa.. a ja bym chetnie zobaczyla czy przypadkiem nie przesadzasz:)

Gość wkpe
no dodaj ;) samych piersi, reszte wytnij, bedziesz anonimowa.. a ja bym chetnie zobaczyla czy przypadkiem nie przesadzasz:)

Gość taka woda byc
jezu nie chce mi się nawet na nie patrzeć a tymbardziej aparatu szukać i zdjęcia im robić. Po co wam na wieczór takie tragedie oglądać. Może jutro zrobie, dzisiaj już naprawde ochoty nie mam na takie rzeczy. Opiłam sie wina

Gość taka woda byc
właśnie boje się negatywnych wypowiedzi bo zabolą, ale tych pozytywnych też, typu jest super, podczas gdzy ja wiem że nie jest