Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka woda byc

Czy da się zwężyć pochwe?

Polecane posty

prowokacja bo ci cycków nie chce pokazać? a może ty teraz wstań zrób zdjecie cycków załaduj na strone i ocenimy

Gość taka woda byc
tak i co jeszcze moze pochwe mi ocenisz? wiesz znajde chirurga to mi oceni, za duzo tu szumowin na takie rzeczy. Zresztą nie wiesz jak nagatywne nawet anonimowe komentarze moga boleć

no nie swiruj ... wchodzisz na publiczne forum rozpisujesz sie jak to nie swego dzieciaka wychowujesz tylko meza (mimo ze go urodziłas) piszesz ze twoja rybka ma ładniejsze imie od syna a wstydziszsie pokazac anonimowo piersi ale nie wstydzisz sie o tym pisac. o pochwie o tym ze nie wspolzyjesz z mezem o rozstepach ... dziwna sprawa.

Gość taka woda byc
no być może dla Ciebie dziwna. Może ja chce sobie pogadać tak anonimowo. Ale ja nie bede Tobie udowadniać że nie prowo czy prowo myśl sobie co tam chcesz i pisz co chesz, wolny kraj

tutaj wszyscy wszystkich pojejrzewają o prowokacje, norma. Ale Tymek to nie tak źle, myślałam że Zdzisław po dziadku czy coś takiego. Ja spadam się uczyć, papa

Gość IlovemrsHela
myślał że sobie zwali przed snem a tu nic

Gość taka woda byc
no takie życie ;) Musi sobie poszukać w google jakiś innych

Gość taka woda byc
też chyba spadam, może jutro zajrze, jak bede miala czas.. fajnie tu bylo, mogłam sie wyżalic ;)

Gość escvbkjnjs
na szczęście wszystko się da :) trzeba mieć tylko kase i troche wolnego czasu

Gość dr hoffaman
mierzy srogo swoją miarką, zapomina że tysiące ludzi potrzebują się wygadać z problemu, najlepiej anonimowo, czyli w internecie.

Gość lalalallolilu
moim zdaniem operacja plastyczna piersi jest dość łatwa, Ty napisałaś że masz mase tzn że możesz je podnieść i wymodelować. A po tym drugim zabiegu warto mięśnie ćwiczyć. To jest straszne że kobieta nie może decydować o samej sobie, trzeba było im uciec i usunąć, ja sobie życia nie wyobrażam z dzieckiem jeszcze w takim wieku. Też bym nikomu nie pozwalała się dotknąć. Wychodzisz czasem na spacery z dzieckiem? Zapewne nie?

Gość taka woda byc
ciężko znaleźć w polsce kobiety co ten zabieg przeszły, więcej jest na forach krajów zachodnich. I raczej są zadowolone. No wiadomo, gdyby miało nie działać i nie przynosic zadowolenia zabieg byłby dostępny na NFZ ;) Mięśnie też zaczynam ćwiczyć, ale to chyba aż tak wiele nie da :(

Gość taka woda byc
sprawić by nie była studnią bez końca :)

Gość uiiiiiiiiff
Ale po co zwężać pochwę? A jak coś pójdzie nie tak? Nie lepiej pójść inną, bezpieczniejszą drogą, i poznać wspaniały świat seksu analnego?

Gość taka woda byc
raczej nie

Gość ja tez nie ogarniam
jak kobiety się z uśmiechem na twarzy na to godzą. Mam 25 lat i nawet przez myśl mi nie przechodzi to żebym urodziła. Zresztą jak nie oddajesz się rodzicielstwu to odajesz przysługe światu a to brzmi bardziej zobowiązująco ;)

Gość ghjnk
up