Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

winko i papierosek

Co robicie popołudniami po pracy/zajęciach?

Polecane posty

Bo ja wracam z zajęć na uczelni zwykle w godzinach 15-18 i nie mam co z sobą zrobić :O jak idę na jakieś piwo czy imprezę to mam problem z głowy, ale w takie dni co nigdzie nie wychodze sie po prostu strasznie nudzę :O a Wy co robicie jak wrócicie do domu?

Gość ccccccccccc
przeważnie uczę się, bo oczywiście jak się jest nieprzygotowanym, to wypiertalają z zajęć od razu :O albo uczę się na kolokwium, które zwykle jest co 2 tygodnie albo śpię, bo jestem wykończona, rzadko kiedy mam chwile relaksu

Gość chodzę na spacery, słucham muz
yki, czytam, gotuję, sprzątam, oglądam serial, czasami próbuję się pouczyć czegoś :P zbijam bąki na kompie

Gość lewiatan po tuningu
z wojewodztwa zachodniopomorskiego

Gość migala
to nie da rady,a po za tym w zachodniopomorskim same cwele,poproś kolegę

Gość niuqaoj
Cały dzień siedzę w domu.

Gość pot
moze za robote sie wez

Gość ewentualna
kurs rysunku 1xtyg pilates 2xtyg czasem kawa z koleżanką lub piwo czasem wypad z mężem do knajpy/kina zakupy, spacer raz w tyg spotkanie ze znajomymi z pewnego stowarzyszenia a jak już siedze w domu to czytam książkę, gorąca kąpiel, pichcę, bawię się z kotem lub leniwie rozciągam na kanapie, oglądam filmy itd

Gość ewentualna
ps - po pracy studia już skończyłam kilka lat temu

nie mogłam znaleźć pracy na weekendy, a na tygodniu nie moge pracować bo mam dużo zajeć na uczelni, na które muszę chodzić :( az 3x w tygodniu wracam do mieszkania o 18. Nie mam czasu na pracę, a w nocy pracowac też nie mogę, bo zaczynam zajęcia rano. Chodziłabym nieprzytomna

Gość ewentualna
a masz coś co zawsze chciałaś robić? ja tak miałam z rysunkiem w końcu sobie pewnego sylwestra postanowiłam, że zabieram się za to i zapisałam na kurs rysunku teraz już nie wyobrażam sobie nie chodzić do atelieru i nie rysować poza tym zajęcia sportowe wciągają ja zawsze miałam 2 z wf, nienawidziłam lekcji wf w liceum natomiast teraz zaczęłam chodzić na zajęcia typu body form, pilates i bardzo je polubiłam

chodze na basen raz w tygodniu, kocham wodę. Czasem pójdę na łyżwy. Niestety nie mam hobby, które moglabym realizować tak na codzień. Kocham podróże, ale tę pasję realizuję tylko 2-3 razy w roku. Średnio 2-3 razy w tygodniu chodze na imprezy. Teraz też z nudów już się ustawiłam z kolezankami na piwo w pubie.

Gość ewentualna
oj no to chodź częściej na basen ewentualnie jak bardzo się nudzisz to może dawaj jako wolontariusz korepetycje biednym dzieciakom? popytaj w PCPR swojego powiatu i miłej imprezy a ja spadam na lekcje :)