Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to może oznaczać

krwawię, zupełnie nie wiem dlaczego

Polecane posty

Gość co to może oznaczać

ostatnimi czasy z moim partnerem odstawiliśmy zabezpieczenia podczas stosunków. oboje chcemy mieć dziecko.. jednak przez pewien okres kochaliśmy się z finałem zewnętrznym (stosunek przerywany). 4 dni temu po raz pierwszy zaryzykowaliśmy i poszliśmy tak jak by na całość. dzisiaj mija 4 dzień, a ja od dwóch dni mam bóle w dole brzucha z prawej strony i właśnie zupełnie niedawno zauważyłam, że zaczęłam krwawić. co to może oznaczać ? strasznie boimy się, że coś złego się wydarzyło.. :( jutro pójdziemy do lekarza.. wiem, że lekarz postawi diagnozę, ale do jutra oboje zwariujemy ze strachu. pomocy! :(

Gość ej mała
w tym momencie powinnaś już leżeć w szpitalu na badaniach

Gość od jakiego
momentu przestaliście się zabezpieczać? ile to trwa? byliście świadomi tego że nawet stosunek przerywany może skończyć się ciążą ?

Gość Bananaaa
Pęknięta torbiel, samoistne poronienie, miesiączka, kilka możliwości jest

Gość dsv sdf h fyb fa
moglas byc w ciazy i poronic, ja tak mialam, jak cie boli brzuch jak na okres, moze silniejszy, ale nie musi bolec, mysle ze to bedzie to albo poprostu cos innego , jakas choroba, nie majace nic wspolnego ze stosunkiem

Gość bez paniki
bardzo możliwe, że jesteś w ciąży i to poprostu jest plamienie.. na ciąże po 4 dniach to napewno nie wyglada bo to nie zbyt mozliwe chociaz zdarzaja sie przypadki ale jesli kochaliscie sie konczac stosunkiem przerywanym to bardzo mozliwe ze wtedy doszlo do zaplodnienia. w momencie kiedy chociazby jeden plemnik dostaje sie do srodka to wiadome zze pierwsze co moze sie wydarzyc to dojsc do zapłodnienia

Gość miałam podobną sytuację
poroniłam wtedy swoje pierwsze dziecko, to był tydzien.. a wszystko przez to ze nie byłam swiadoma mojej ciazy a ciezko pracowałam i mój organizm nie był w stanie walczyc z ta sytuacja

Gość kochana nie martwcie sie
na zapas. jeżeli krwawienie dziś się nie nasili to idzcie koniecznie jutro do lekarza. on zdiagnozuje wszystko i bedziecie wiedzieli. ale na nasze oko to samoistne poronienie ale nie dziecka tylko tak naprawdę dopiero zarodka. nie łam się! powodzenia

Gość w 100% popieram
wypowiedź wyżej. a przede wszystkim w tym momencie nie siedź tutaj tylko kładź się spać i odpocznij

Gość co z tego że
zarodka ?! kurwa ludzie zarodek to też po jakimś czasie dziecko! i już noawe zycie nie wprowadzajcie dziweczyny w blad i tak to przezyje jesli naprwde to poronienie niech cala prwde zna !!!

Gość dsv sdf h fyb fa
"miałam podobną sytuację"......tydzien ciazy i poronilas bo ciezko pracowalas??? :D co to za bzdury?? ja pracowalam ciezko do 5 miesiaca, teraz mam roczne dziecko i 6 miesiac ciazy, i dzwwigam mala, nosze zakupy, wszystko sama, maz pracuje, i ty piszesz ze 1 tydz ciazy przez ciezka prace poronilas-straszne glupoty!!

Gość miałam podobną sytuację
dla ciebie to moga byc glupoty kobieto waze 52 kg i dla mnie ciąża plus ciężka praca = jednoznaczny koniec. powiedziane mam jasno i wyraznie ze w momencie kiedy zajde w ciaze rzucam wszystko i zadnego zmeczenia