Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtfhfghfgh

jakie znacię najsmutniejsze piosenki ??

Polecane posty

Gość gtfhfghfgh

dajcie mi coś bardzo smutnego...

Gość gtfhfghfgh
znam, ale chce cos bardziej dołującego..najlepiej z równie dołującym teledyskiem

Gość Mamuśka1234
Słoń - love forever

nickelbag nie smuci, on zabija szare komórki rock i okolice, np.: Johnny Cash - Hurt Dionne Warwick - Walk on bye The Cure - Burn, Love song Omega - Gyngyhaj lny Janis Joplin - Summertime Eydie Gorme & Los Panchos - Historia de un amor David Bowie - The man who sold the world The Jimi Hendrix Experience - Little wings Violent Femmes - Color me once Peter Gabriel - Mercy street KAT - Łza dla cieniów minionych Alice in Chains - Down in a hole Tilt - Jeszcze będzie przepięknie Nine Inch Nails - The warm place Nigel Kennedy & The Kroke Band - Lullaby for Kamila Everlast - What it's like Kansas - Dust in th wind Maanam - Lucciola Pink Floyd - Comfortably numb, Wish you were here, Hey you Simon and Garfunkel - Scarborough fair / Canticle System of a Down - Spiders Living Colour - Flying John Lennon - Workin class hero Tiamat - Atlantis as a lover Deep Purple - Sometimes I feel like screaming, Fools A Perfect Circle - The noose, Brea, Rose Rammstein - Ohne dich The Smashing Pumpkins - Disarm Skunk Ananasie - Hedonism Peral Jam - Off he goes Nirvana - Lithium

Gość gleedys
A ja lubie dolowac sie polskim rapem mimo ze stuknela mi 40 stka :D

"dolowac sie polskim rapem" nie da się ukryć, polski rap w znakomitej większości dołuje jak obrady Sejmu

akronim: Wymieniłeś znakomitą większość piosenek, które starałam się sobie przypomnieć odpisując Autorce. Dokładnie moje typy:)

mam ułatwione - ustawiłem tagi w piosenkach i jak potrzebuje się zdołować to szybko odfiltrowuję foobarem wszystkich nie chciało mi się przepisywać