Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczkkaa

supelementy diety dla starających się o dziecko

Polecane posty

Gość staraczkkaa

Jakie byście poleciły kobietki?

pytasz o tradycyjne suplementy czy wspomagajace zajście w ciązę? Ja brałam kwas foliowy, castagnusa i olej z wiesiołka. Zaszłam w pierwszym cyklu, ale nie wiem czy za sprawą któregoś z nich... nie mam na to żadnych dowodów :D w moim mniemaniu pomogły :)

Gość staraczkkaa
Chodzi mi bardziej o te wspomagające zapłodnienie :) Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość staraczkkaa
Staram się prawie od roku...badania miałam robione, lekarz twierdzi że wszystko jest w normie, mój mąż tak samo jest zdrowy.

Gość my staralismy sie 5 miesiecy
w tym czasie brałam kwas foliowy. Od miesiąca biorę jeszcze olej z wiesiołka i dzisiaj zobaczyłam 2 kreski na teście ;) Nie wiem czy to pomogło ale bardzo się cieszę ;)

z femibionu są tabletki dla kobiet starających się o dziecko a do 13 tc :) ja nie brałam nic, do 13tc kwas a po 13 femibion natal 2 a ten pierwszy to jest chyba natal 1 ale nie dam sobie glowy uciac

a jeśli tak baaaaardzo chcesz zajść to wrzuć na luz bo kiedyś wyczytałam, że jednym z powodów dla którego zdrowe pary nie mogą zajść w ciąże jest właśnie psychika, tak bardzo chcą dziecka, że nie mogą zajść, dawno temu to czytałam ale musi być troche prawdy, bo dlaczego łatwiej jest zajść w ciąże a raczej wpaść dziewczynom które nie chca dziecka niż tym co się starają:)