Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esterciaaaaa

Nie chcialam spac z tesciowa w jednym lozku - to zle?

Polecane posty

Gość esterciaaaaa

2 miesiace po porodzie przyjechala do nas tesciowa by zobaczyc wnuka. Juz pierwszego dnia moj maz wypalil bez konsultacji ze mna, ze mamusia moze spac ze mna w sypialni a on w pokoju na kanapie. Wscieklam sie na meza i powiedzialam mu na boku, ze nie bede spac z jego mama. Pozniej tlumaczylam sie tesciowej, ze jednak bedzie spac na kanapie. Maz mial do mnie pretensje - czy slusznie?

Gość rtetetttttttttttttt
jezeli kanapa jest rozkladana, wygodna i jest w drugim pokoju i mialaby tam spac sama to uwazam ze dobrze zrobilaś.

Jak dla mnie to miał bezpodstawne pretensje!!! Ja tez bym nie spała z teściową... jeżeli macie swoją sypialnie i sypiacie razem to skąd wo gule taki pomysł? Dla mnie zachowanie Twojego męża było dziwne

heh, mąż chciał się wymigać i przenieść do innego pokoju żeby do dziecka nie musieć wstawać :P

Gość dr Stanisuaw Dupczenko
zaproś swojego ojca i każ meżowi spac z teściem.

Gość esterciaaaaa
Krotko po porodzie byla u nas moja mama i z nia spalam a maz skorzystal z tego, ze moze sie wyspac bo wstaje wczesnie do pracy. Tylko wlasnie co innego spac z wlasna mama a co innego z tesciowa! No nie moglam sie przemoc po prostu.

Gość esterciaaaaa
A dodam jeszcze, ze jak przyjechala tesciowa to synus przesypial juz cale nocki i nie bylo potrzeby wstawania w nocy. Moge zniesc naprawde duzo, ale spanie w jednym lozku z tesciowa przekracza moje mozliwosci. Pewnie nie spalabym cala noc z nerwow.

Gość No chyba zdurniał ten
twój mąż. Jakby mój wpadł na taki pomysł to przy teściowej bym postukała mu po głowie (rodzina zna mnie z szczerości). Uważam że łóżko małżeńskie to łóżko dla małżeństwa i za przeproszeniem swoje własne wyciorane prześcieradełko , nie dla obcego cielska. Jak jest osobna kanapa to wiadomo że dla gościa w takiej sytuacji. My w początkowo jak się urządzalismy w nowym mieszkaniu to nie mieliśmy żadnego miejsca do spania dla gościa a teściowa już na igłach siedziała żeby zobaczyć jak się synowi mieszkanie udało i nie patrzyła na to że my jeszcze się z pudeł nie rozpakowaliśmy . Ja dopóki nie zakupiliśmy osobnego tapczanu dla gościa (w małym gabinecie) to nie zapraszałam nikogo więc teściowa musiała poczekać 2 miesiące od naszej wprowadzki :)