Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skkefqw

Komu w tym kraju wierzyć?

Polecane posty

ktoś ma zdradziecki interes by podżegać do nienawiści i antyrządowego nastroju , skłocać już i tak wkurzony bo leniwy i nieudaczny motłoch i puszcza takie :rewelacje: by motłoch łykał i miał igrzyska , gdy mu chleba brak.

Gość Maki5
:D na jakim ty świecie żyjesz myślisz że ci ktoś prawdę mówi 25 osób powiązanych już nie żyje to je mafia lucyfera

Gość Maki5
Gutekszoł ty zajmij się słoikiem ty fanatyku

taaa, niezależna i ich hasełko że wszyscy oprócz nich kłamią... to jest dopiero poziom dziennikarski. x x nocna zmiana? kursi nakręcił tandetny film i teraz ludziom się wydaje że to jakiś spisek był. tymczasem wleźli tam z kamerą, wszystko kręcili, inni dziennikarze też byli obecni, wszystko było udokumentowane i to ma być ten wielki spisek? x x Tymczasem dobrze się stało że odwołano rząd Olszewskiego. Ten rząd hamował reformy gospodarcze

Gość Maki5
zadżumiony to ty masz mózg przez rudego szczura :O

Gość skkefqw
No kurwa, ale nadal nie wiadomo kto kłamie. To całe śledztwo jest prowadzone w taki sposób, że naprawdę przychylam się do wersji serwowanej nam przez GP, niezależna itp.

o jakich wybuchach niby miała wiedzieć prokuratura? śledztwo może nie jest prowadzone najlepiej, ale aura spisku powstaje właśnie przez rewelacje takiej rzepy czy gazety polskiej która wszędzie się doszukuje spisku. x x ja generalnie podchodzę bardzo sceptycznie do rewelacji pochodzących ze źródła które samo siebie okrzykuje jedynie słusznym.

Gość alamakotaotataa
nikomu!!!! a kafeteria to dno. ja teraz siedze w domu i zastanawiam sie kiedy , jak i czemu ja tu przyszlam. i doszlam do takiego oto pytania. co to jest alkoholizm? naprawde. bo ZNOWU wciagnelam sie w neta nazwa forum. bo oskarzam o figury, ale one - ta jedna nie moga skrzywdzic w sumie, a inne to panstwo. ale kafeteria to powinno cos jakos wytlumaczyc komus - czy nie - takie cos to jest - ogrywanie alkoholizmu. to tez panstwo - ok. i sie wyjezdza. ale tylko pisze jak tu przyszlam - tak - nazwa - kafe-teria. ze siedzisz przy kawie i pieprzysz. no i tak siedzieli tu wszyscy. a jaka nazwa prawdilowa? izba wytrzezwien? niektorzy??? ta l sie tu zachowuja i jesli ktos mnie zapyta jak traktuje po latach mloda mezatke 7 ??? lat temu na kafe. przyszla wytrzezwiec. tylko czemu mna? a ja z figur jej mamusi tu bylam choc nie do konca... z alkoholizmu panstwa przyszlam na kafe. bo co mnie tu obchodzilo -juz pomijajac wszystko. kawa i tyle. nawet hodowalam kiedys. z pewnym sukcesem. juz mi zdechla, ale nawet rosla. i tyle :(

Gość alamakotaotataa
i jeszcze chcialam napisac jak przegralam w sadzie sprawe bo nie rozumialam polski. nazwiskiem. powiedzmy pani Herbata stala po mojej stronie? albo nie wiem co to mozna wypic SOK takie cos? i tak przegralam. wyobrazacie sobie to panstwo? tak mnie oceniono wysoko i moja prace. dlatego napisalam na kafe wazniejsza dupa szczura niz polska matura - niedorobiona??? polska??? raperka lat xyz. i tyle :( a jak nazywala sie sedzina? tego nie wiem. bo co mysle o swoim procesie - zupelnie nie pamietam nazwiska sedziny. 2 nazwiska - troche duzo do zapamietania. wszystko cala polska :( i komu tu wierzyc? zalezy jakie masz nazwisko i tyle :(

Gość alamakotaotataa
napisalam to bo by bylo hahaha a czemu do podstawowki pani chciala isc uczyc. temu. bo sie nie nazywalam SOK i tyle. SOK na nazwisko. juice... :( gdzie moja renta???!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa
:( :( :( :(

Gość alamakotaotataa
komu mozna wierzyc w polsce? sokowi. moje zdanie. SOKOWI. i tyle. bo nie wiem co to jest alkoholizm to komu mam wierzyc - sokowi pelnemu witamin. i tyle.bo jak to lecza skoro nawet nie wiadomo co to jest. a jesli jest to choroba psychiczna to nikt nie mial racji w moim przypadku, a zwlaszcza pani Herbata co musiala prace zmienic. bo taki przypadek byl. to miala zmienic nazwisko. bo chyba juz miala zmienione. herbata - no to jest normalne nazwisko? i tyle :(

Gość Maki5
powiem tak ja na początku nie wierzyłam w tego typu różne rewelacje ale kiedyś natknęłam się na termin NWO potem wszystkie skrawki zaczęły pasować dodam że to co mówią w necie na różnych portalach to też tak nie do końca jest prawda ale to furtka do wszystkiego tylko trzeba znaleźć klucz do kłódki potem usłyszałam na tvn o katastrofie i wiedziałam że to nie mógł być wypadek to wszystko się układa w całość macie oczy ale nie widzie

twoje kompulsywne pisanie jest naprawdę przerażające. bełkoczesz, trudno doszukać się w twoich tekstach logicznej spójności, produkujesz dużo. serio, masz problem...

Gość alamakotaotataa
dlaczego to napisalam? bo gdy otrzymalam w pracy NEGATYWNA OCENE JEJ to zaczelam sie zastanawiac co to sa drgajace oczy czy zaburzenia wzroku i wyszlo mi choroba psychiczna. i zaczelam sie zastanawiac co bedzie dalej. a jesli na tym polega ocenianie pracy w zawodzie xyz to mieli dokladnie wpisac - poczatek choroby alkoholowej???? przypuszczalnie , dac zwolnienie dyscyplinarne i wtedy mozna byloby mnie oskarzac, ze ja sobie zyje a tyle osob? a ja prosze panstwa lecialam sobie...zdrowiem. a psychicznym tez. bo...tak mnie urzadzili. :( no i wyszlo mi czysto - ze ktos mnie w kaftan chce wsadzic. a alkoholik nie moze znaleźć sie w psychiatryku? i tyle. komu wierzyc w tym panstwie? otoz to i tyle :(

"potem usłyszałam na tvn o katastrofie i wiedziałam że to nie mógł być wypadek to wszystko się układa w całość" x x x hahaha, domorośli specjaliści od katastrof lotniczych. nie mógł być wypadek bo co? bo tak postanowiłaś i basta??

co ty ciągle z tym alkoholem? co ty ciągle z tą rentą? czy ty naprawdę nie widzisz że piszesz od rzeczy? x x

Gość alamakotaotataa
spadaj =-poszlam do sadu z NAPOJEM i teraz wygladam bo w domu gdzie przebywam naduzywa sie ????tego napoju i tak przegralam. a co sie pije i ile tego. tyle :(

Gość alamakotaotataa
i to jest polska - cokolwiek to jest. i jakie wy macie wartosci. a jednak mam jakies wartosci i tak przesylka jest moja. bo nie macie ANI JEDNEJ WARTOSCI i tyle :( tacy jestescie...wartosciowi. chocby wcale. sama sie rozwalilam, ale was tez.wszystkich rozwalilam za swoje nieszczescie i tyle :(

Gość Maki5
"hahaha, domorośli specjaliści od katastrof lotniczych. nie mógł być wypadek bo co? bo tak postanowiłaś i basta??" masz racje pewnie to była sosna genetycznie modyfikowana posadzona przez ufo albo Stalina a jej kora była twarda jak diament a z liści wydzielała trotyl może naprawdę to był wypadek

Gość Maki5
alamakotaotataa jesteś chora

jak juz ten element wyborczy przezuje swymi dwoma zebami do zatrzymywania fusow od herbaty te pasze nabyta na promocji to z sytosci oraz z frustracji politykuje i za eksperta w kazdej dziedzibnie robi. mimo , ze gdyby polactwu tym domoroslym fachurkom ich mozg ptaszkowi wsadzic w glowke to moznaby biznes na grzechotkach dla niemowlat zrobic

Gość alamakotaotataa
ja sobie pozbieram moje wartosci , a wy jak sobie pozbieracie? bo jest tak, ze wszystkie wartosci mozna pozbierac i odzyskac, ale jak? i tyle :( nie powiem bo nie warto i i tyle :(

Gość skkefqw
ten topik przejęła owca, nie ma sensu już tu pisać:D

Gość alamakotaotataa
no nie wszystkie moze, ale :(

Gość alamakotaotataa
ide sobie juz ja i mozecie tu pisac o czym chcecie. nie wszystkie wartosci jednak da sie odzyskac. niestety :(