Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpie z córcią

do mam/rodziców ktorzy spia razem z dzieckiem

Polecane posty

Gość śpie z córcią

jest tu ktoś kto śpi ze swoim trzyletnim dzieckiem? jak się z tym czujecie? moja córeczka ma skończone trzy lata i nadal śpi ze mną i ze swoim tatą. zazwyczaj budzi się jeden raz czasami więcej żeby się napić, często też upomina się o to żeby się przytulić. wiem ze nie jest to normalne i źle si e z tym czuje ale nie umiem odmówić córci wspólnego spania.

Gość Nie jest to normalne
A kiedy macie czas na seks? Ja uwielbiam gdy moje trzyletnie dziecko przybiega do mnie rano sie przytulic ale bez przesady nie spie z nim!!!!! To chore.

Gość MALO CI TEMNATOW?po co sie pow
jest tyle tamtow zalozonych, patrz ten aktualny http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5440546, po chiolere non stop kilka razy w tugodniu zakladasz tenm temat??? kontynuuj tam swoje przechwalki

Gość do 16 lat tak bedziesz ciagnąc
a jak bedzie miec 10 czy 14 lat to jak jej masz zamiar odmowic jesli jej sie spodoba spanie z wami? kablem bedzie sz ją przeganiac jak prosby i blagania nie pomoga?

Gość no własnie to dziwne
spanie z duzym dzieckiem. U mnie kuzynka ma dwójke ona spi z małym - mały ma 7 lat a ojciec dziecka w osobnym pokoju z małą- mała ma 9 lat ! Ostatnio mówie kuzynce ze mam juz kupione dla małego łóżeczko a ona "po co Ci i tak będziesz z nim spać " a ja w szoku i mówie nie-nie będę! dziecko ma swoje miejsce do spania i nie jest to miejsce obok mnie bez przesady. Dla mnie spanie z dzieckiem to jak jakieś zboczenie

Gość ja pierdoleeeeeeeeeeee
no tak mamusia z synkiem tatuś z córeczką chore

Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji :o nasze dziecko od początku spało w swoim łóżeczku, które najpierw stało u nas w sypialni a po kilku tygodniach w pokoju dziecinnym. Dziecko w naszym łóżku śpi najwyżej w weekend rano i to tylko dlatego żebyśmy my mogli pospać dłużej :p No i co wieczór ma bajkę czytaną w naszym dużym łóżku, potem sobie chwilę skacze :p a potem idzie spać do siebie, bez problemu. A Tobie współczuję bo nie wiem jak Ty teraz oduczysz córkę spania z wami, a na zawsze tak nie moze zostać