Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilith-marlie

Komu zglosic, ze lekarz wprost wystawil lape po lapowke?

Polecane posty

Moj tata jest 2 miesiace po operacji i miesiac temu "przejela" go z oddzialu przychodnia przyszpitalna. Dzis poszedl tam na kontrole i mial miec wymienione cewniczki nerkowe. Lekarz nie dosc, ze odmowil wymiany cewniczkow (a jeden z nich jest za gleboko wszysty i mu podraznia moczowod co powoduje bol nerek), kazal przyjsc za 6 tygodni, to doslownie wystawil lape i z tekstem do mojego taty " i nalezy sie 150zl, bo pan nie ma ubezpieczenia." oczywiscie moj tata jest ubezpieczony, wiec mimo, ze nie jest w ciemie bity, to zdurnial jak cos takiego uslyszal, wiec tylko przybil lekarzowi "5" i spytal sie jaki lek ma brac na bol. Ten idiota mu dal dwie ulotki od jakichs zurawinowych specyfikow i nakazal je mu brac. Moim zdaniem to byla jawna proba wymuszenia lapowki i strasznie sie tym zdenerwowalam. Komu to zglosic i w jakiej formie? Czy ktoras z Was miala podobna sytuacje?

Gość Przemądrowata sowa
Nie miałam , ale "UWAGA "się tym mogłaby zainteresować.

Nie mam czasu na to, zeby robic z tego afery i sie w to angazowac. Nienawidze natomiast lapowkarzy i uwazam, ze takie zachowania nalezy tepic. Tata poza tym nie wiedzial co go tam spotka i nie szedl wysazony w dyktafon i mikro kamere :-)