Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możliwe to?

pytanie odnosnie pierwszych tygodni ciazy

Polecane posty

Gość możliwe to?

Pojawiły mi się żyły na brzuchu i bardziej widoczne na rękach ,leciutko mi się zaokrąglił brzuch i jest ,,elastyczny,,jak balon ,czuje parcie na pęcherz i okropne gazy mam:-/ , ostatni dzień miesiaczki miałam 2 grudnia , cera się pogorszyła też

Gość możliwe to?
Czy to mogą być objawy ciąży?

Gość możliwe to?
Dodam że chciała bym mieć dziecko

Gość berdziaaa
raczej za wczesnie na takie objawy, ale zycze powodzenia! :)

Gość możliwe to?
A dziewczyny które już rodziły jakieś miały objawy tak szybko

Gość aaabbbcc19
za wcześnie na takie objawy!jak zacznie kręcić ci się w głowie i będziesz non stop zmęczona i śpiąca to może być sygnał..!:) ja tak miałam - obecnie 18 tydz ciąży:)w pierwszym mies starań(i tylko 3 stosunki;) i w życiu nie powiedziałabym ,że tak szybko zaskoczę;)do tego stopnia nie spodziewałam się ,że latałam po lekarzach i szukałam choroby w sobie ...a tam ...

Gość berdziaaa
Pierwszym objawem byl wstret do alkoholu. Kolejnym wstret do papierosow. Pozniej byl brak miesiaczki i lekkie mdlosci - to wszystko.

Gość możliwe to?
Test jeszcze będzie negatywny?

Gość kiedy współżyłaś?
???

Gość aaabbbcc19
może tak szybko zaszłam bo nie miałam takiego parcia,że to już musi być jak najszybciej...uległam męczeniu męża o 2-gie dziecko 1-wsze ma 5 lat noi ,że już jest dobry czas a mi 30 w tym roku więc to też był argument...nie martw się 1-sze było z mojej inicjatywy to staraliśmy się 3 mies i to CODZIENNIE!;)i pamiętam ,że tak strasznie chciałam zajść ,że świra dostawałam....;) a teraz luz bluz i od razu zaszłam...więc coś w tym jest...:)

Gość możliwe to?
Od końca okresu 03,09,11 po kilka razy;-).

Gość za wczesnie na objawy
jw

Gość kiedy współżyłaś?
skoro tak, to zdecydowanie za wcześnie na wszelakie testy, nie wspominając o objawach, aczkolwiek jeśli był seks bez zabezpieczenia i miesiaczka Ci sie spózni, to zrób test

a czy po miesiacu od stosunku test moze sie jeszcze pomylic ? robilam dwa , wyszły oba negatywne a okres mi sie spoznia juz 4 dni i jakos nie ma znakow ze mialby nadejsc

Gość kiedy współżyłaś?
po miesiącu od stosunku test jest wiarygodny, ale 4 dni, to jeszcze niewielkie spóznienie, brałaś jakieś leki, miałaś stresy? jeżeli nie, a brak miesiączki Cię niepokoi, to zrób hcg, to da 100% pewności

lekow nie bralam , stresy owszem mam , poza tym lekko zredukowalam diete ale naprawde lekko. ostatni okres dostalam za wczesnie mysle ze przez wyjazd , a jak i sie konczyl to wracalam do Polski czy to tez moglo wplynac na obecny cykl ?

Gość kiedy współżyłaś?
mogło, podróże, jakieś zmiany klimatyczne, to wszystko może choć nie musi miec wpływu na długosć cyklu, tak jak wspomniałam wcześniej 4 dni, to jeszcze niewielkie spóznienie,ale jeśli będzie to trwało dłuzej i wykluczysz ciążę na 100%, a miesiączki dalej nie będzie, to powinnaś pójść do lekarza

dziekuje za odpowiedz poza tym mam pco , ale to nigdy mi w zaden sposob nie opoznialo miesiaczki ewentualnie +/- 1 dzien roznicy

Gość możliwe to?
A jaka jest szansa że zaszłam w ciążę przed okresem,bo słyszałam że można krwawic w ciąży

Gość kiedy współżyłaś?
proszę, i życzę powodzenia

Gość kiedy współżyłaś?
owszem, mozliwe są plamienia w trakcie ciąży, poczekaj spokojnie do daty nastepnej miesiączki i jeśli się nie pojawi, to zrób test

Gość Z tym tematem
To wypierdalac na ciaza poród macierzyństwo! Po to to jebane forum jest podzielone na działy by się tego trzymać! W tamtym dziale masz wystarczająco dużo rozplodowych krów, które chętnie się wypowiedzą a tu kurwa tym obrzydlistwem nie zasmiecaj. Ruchac to się wie a objawów ciąży już poznać nie! Wypierdalaj do szkoły się podszkolic w temacie debilu a nie że pierwsza jest swedzaca pizda i robienie bekartow

Gość możliwe to?
Lecz się człowieku,jak masz problemy ze sobą nie wyżywaj się na innych,temat ogólny więc mogę sobie pisać co mi się żywnie podoba!! A druga sprawa ja się z facetem staram o dziecko a nie obawiam !

Gość Z tym tematem
To idź się kurwo doedukuj a nie pytaj jak bezmozg! W szkole uczyli takich rzeczy! Gdzie wtedy byłaś?:o

Gość możliwe to?
Pewnie nikt ci dupy nie daje i wkurwiasz się na innych.że mają bogatsze życie łóżkowe,kurwa kup sobie lale dmuchaną i spusc z krzyża bo ci plemniki mózg zaleją. o ile go wogóle masz a na ręcznym długo nie pociagniesz :-p