Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kancelaria Prezydenta

Ubezpieczenie nie obejmowało zamachu. Czy Marta Kaczyńska będzie musiała oddać

Polecane posty

Gość Kancelaria Prezydenta

3 mln zł? Jeśli Marta Kaczyńska wierzy w zamach w Smoleńsku, to oznacza, że wyłudziła trzy miliony złotych - donosi onet.pl.

Gość uwazaj, jak odda
narazie PIS sie obrazil i tyle

Gość ixyyyyyyyyyyy
no i niech odda, moze chociaz raz zrobi cos dobrego i przyczyni sie do zmniejszenia dlugu publicznego

Gość łożesz
skoro uważa że to był zamach, to skoro jest taka logiczna i moralna, to powinna oddać te pieniądze

Gość schowa kasę w majty
i powie że nie da

Gość ixyyyyyyyyyyy
akurat moralna to ona nie jest i wszyscy o tym wiedza ale moze w koncu ona i jej wujcia przestana tak klapac dziobem

Gość moglaby choc siedziec cicho
i jej mąz ,w koncu prawnicy, powinia znac przepisy. Najbardziej rozwalil mnie ten jej spot przedwyborczy, siedziala w jakims marnym sweterku na PRLowskiej kanapie , na tle kaloryfera, ub óstwo na maksa. A tu wypasione fury, apartament w Orlowie, prywatna szkoła. Nie zazdroszece jej kasy, niech sobie ma, ale dwulicowosc poraża. I pouczanie co do moralnosci. Nie moje sprawa, kto ma z kim dzieci, ale niech mnie nie poucza, jak mam zyć.

Gość a nie wiem, czy ktos liczy,
ile lkosztuja podatnikow ciągle dochodzenia , ekspertyzy, przesluchania w sprawie Smolenska, skoro wiadomo, ile bierze prawnik za 15 minut. Przeciez nikt tego za darmo nie robi!

Gość zegda
debile forumowi przecież firma ubezpieczeniowa nie wypłaca kasy na podstawie czyichś wierzeń.

ona twierdzi, ze zamach, więc konsekwentnie powinna oddac kase. tak jak i te rodziny, ktore sa takie pewnie, ze to zamach. Albo-albo.

zegda - ale Kaczynska to nie prosta baba, tylko prawniczka i powinna brac odpowiedzialnosc za to, co mowi i robi

Gość łożesz
to nie chodzi o to na jakiej podstawie pieniądze wypłąca firma. Ona ma obowiazek w świetle faktów wypłacić odszkodowanie, ale skoro M.Kaczyńska uważa,ze to był zamach to z moralnego, uczciwego punktu widzenia nie powinna przyjąć tych pieniedzy. Bo albo to wg niej był wypadek i bierze kasę, albo zamach i jej nie bierze skoro jest taka konsekwentna w tym co mówi

poza tym ona podwaza zdanie wiekszych autorytetow, niz firma ubezpieczeniowa Firma wobec tego wg niej to maly pikus ni nie ma nic do gadania.

Gość NIECH KAŻDY ZAJMIE SIĘ SOBĄ
Od tych spraw są eksperci.Przestańcie zajmować się cudzymi sprawami, nie macie własnych problemów? To nie wasza sprawa! Mam dość wysłuchiwania o Smoleńsku,o tej pani i chuj wie o kim jeszcze.Dość pierdół, zbliżają się święta, wszysykim moherom radze póść pod krzyż i pomodlić się o zdrowie, bo o rozum już za pózno!

Gość ja jej tej kasy nie żałuję
ale ta dwulicowość jest ohydna, nie wiem, jak ktoś może jeszcze wierzyć w uczciwość i bezinteresowność Kaczek.

Gość PRZYJMUJĄC PIENIĄDZE
NASRALA KACZYNSKIEMU, MACIEREWICZOWI I CALEMU PISOWI DO RYJA. TAKA JEST PRAWDA.

Do NIECH KAZDy - ale to sa osoby publiczne, nie pani Jadzia z pietra wyżej, to sa nasze, bardzo duze podatnikow pieniądze i trąbienie o naszej nie daj Bóg ( czyli mojej tez) przyszlości - rzadzie Kaczynskich - chyba mam prawo zaprotestować.

Gość jak zwykle znajdzie się ktoś
kto napisze, że ma dość o smoleńsku. A po chuja tu włazisz i się udzielasz? Ciekawe czy amerykanie mają dość WTC albo norwegowie dość Bravika.

skoro PIS demonstruje, ze nie ma kasy na leczenie dzieci, to czemu wydaje miliony na ekspertpw smolenskich i rzadqa igantycznych odszkodowań? Albo jestesmy biedni i nas nie stac, albo bogaci i rozrzutni. Konsekwencji trochę,

Gość co tu mówic o honorze
Rydzyk nazywal SP Kaczyńska czarownicą, a Jaro maszeruje pod jego sztandarem "Alleluja i do przodu". Co tam rodzina, wazna wladza.

Jakie miliony?? Kto dostał miliony??? Z tego co wiem to naukowcy zorganizowali się za swoje pieniądze. W każdym normalnym kraju zabiegano by o opinię naukowców odnośnie takiego zdarzenia ..a w Polsce?? Nawet wzmianki nie było że naukowcy z całego świata poświęcają swój czas i pieniądze na kanferencji o smoleńsku.

Gość naukopwcy się wypowiedzieli
ci co byli w komisji milera czyli najlepsi. nie było zamachu!

Gość kaczyńska powinna oddać szmal
uzanaje że to był zamach tzn uznaje że pieniądze jej się nie należą.

W komisji milera byli pracownicy administracyjni a nie naukowcy. Z resztą tylko w tusksizmie można było dojść do wniosków, że samolot roztrzaskał się o brzozę.

Gość w komisji milera byli specjali
ści od katastrof lotniczych a samolot rozbił się o ziemie a nie o drzewo

Eksperci z zakresu szkolenia lotniczego, ruchu lotniczego, ratownictwa lotniczego, łączności, nawigacji i meteorologii: ppłk pil. mgr inż. Robert Benedict przewodniczący (początkowo przewodniczącym podkomisji lotniczej był kmdr rez. pil. Dariusz Majewski) dr inż. Maciej Lasek zastępca przewodniczącego (zastępca przewodniczącego PKBWL) kmdr rez. pil. mgr inż. Dariusz Majewski mgr inż. Bogdan Fydrych (członek PKBWL) mgr Wiesław Jedynak (PLL LOT) dr Agnieszka Kunert-Diallo (PLL LOT) mgr inż. Krzysztof Lenartowicz mgr inż. Edward Łojek ppłk rez. mgr inż. Mirosław Milanowski ppłk rez. mgr inż. Maciej Ostrowski mgr inż. Kazimierz Szostak (PLL LOT) mgr inż. Waldemar Targalski (członek PKBWL); ppłk rez. pil. mgr inż. Andrzej Winiewski dr hab. Marek Żylicz

Podkomisja techniczna Eksperci z zakresu eksploatacji statków powietrznych, awioniki, techniki lotniczej, logistyki i informatyki: dr inż. Stanisław Żurkowski przewodniczący (członek PKBWL) płk mgr inż. Mirosław Wierzbicki zastępca przewodniczącego mjr mgr inż. Dariusz Dawidziak ppłk mgr inż. Dariusz Majewski mjr mgr inż. Leszek Filipczyk mjr mgr inż. Artur Kułaszka prof. dr hab. inż. Ryszard Krystek mgr inż. Piotr Lipiec (PLL LOT) mgr inż. Władysław Metelski ppłk dr inż. Sławomir Michalak ppłk mgr inż. Janusz Niczyj płk rez. mgr inż. Jacek Przybysz mjr rez. mgr inż. Jerzy Skrzypek mgr inż. Wiesław Wypych (PLL LOT) ppłk mgr inż. Cezary Musiał Podkomisja medyczna Eksperci z zakresu medycyny lotniczej, psychologii i patomorfologii: płk dr n.hum. Olaf Truszczyński przewodniczący (Wojskowy Instytut Medycyny Lotniczej) ppłk lek. med. Bogusław Biernat

Gość zegda
nie w tym rzecz nie ona decydowała o wypłacie odszkodowania niezależnie kim jest firma ubezpieczeniiow NIE MOŻE przyjąć kasy z powrotem, bo to bezprawie nie mieliby możliwości w żaden sposób tego zaksięgować

Gość mieliby. jako odszkodowanie
wypłacone bezpodstawnie w świetle zeznań osoby pobierającej odszkodowanie.