Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smile Niewiastoo

Oddał bym życie za tak pięknego człowieka jakim jest Angelina Jolie :)

Polecane posty

Gość Smile Niewiastoo

;)

Gość 332515
..bo ja wiem czy takia piękna.. Gdyby mi nie napisali to bym nie wiedział że taka piękna :D

Gość mgajgpgmhwqtpgw m
Wypierdalaj bazylu 33coś tam

Gość cvcxcx
najpierw opanuj podstawy gramatyki...Angelina na pewno nie lubi matołów...

Gość piękna ta kobieta ta ta
Cvcx matole, czytanie ze zrozumieniem się kłania, ja tylko oddałbym za nią życie

Gość 332515
no dobrze..przepraszam :) jest zajebista

Gość Max poprawiłeś mi humor
:)

Gość alamakotaotataa
a ja wlasnie doszlam do wniosku, ze Pierce Brosnan jest calkiem niezly. naprawde. nie docenilam go. co sadzicie o nim? jaka on ma klase.nikt go nie zauwazyl tylko nasz rezyser i zrobil z niego gwiazde. w sumie teraz jedyna gwiazda jaka istnieje w kinie to Brosnan i jak on sie prowadzi. moze zaprosic go do polski? co wy na to? niezly jest - i naprawde no nie mozna zlego slowa powiedziec czy raczej napisac. naprawde niesamowity. i prywatnie niezly normalnie Szwarceneger czy inny tam taki. normalnie idealna gwiazda to polski. bo sie dowiem, ze ciagle ricki martin a gdzie ja mieszkam? no wlasnie zostaje james bond - nie spotkalam w polsce - akurat by sie przydal. tylko ricki tu spotkalam i zeby tylko :( co wy na to? a pierce jest niezly ;)

Gość alamakotaotataa
napisalam to zeby nie bylo ze stoje o kolezanki z podstawowki czy kogokolwiek w tej wsi. to jest towarzystwo ponizej krytyki wszelkiej. ricki martin sie dowiem - bez przesady i tyle. moralne osoby PODOBNO. za takie tu uchodza, a ja sie nie odzywam. po prostu nie rozumialam ze to ani psychole wszystko juz aczkolwiek no tez sie mialam zastanowic - takie figury co to moze byc w wieku 40 lat. i tyle :( no coz... nauczka dla mnie i innych. ale pomyslcie nad tym brosnanem bo reszta to nie raczej, ale on to taki. i ostatnio chyba w szwecji gral. to tak po drodze. i na pewno tanczy tez niezle. takie cos. moze i zaspiewalby cos?niezle. powodzenia. bo jaka gwiazda do polski - reszta to nie wiem. to takie nadete wszystko, a on taki... herbate reklamowal widzialam w polsce reklamy takze nienajgorszy i nie zmanierowany w sumie gwiazda polaka. zamiast niego moglibyscie stac o kogos. bo co mam do napisania z sensem o gwiazdach - takie cos. zle pisze? ja bym go zaprosila - co pan sadzi o naszym KULTOWYM???? rezyserze, jak sie panu gralo - takie cos. bo jaki ten zachod obecnie jest ktos sie mnie zapyta zapychajaca o 3.00 w nocy na tasmie. taki - jak sie pani podoba pierce brosnan? moze byc i tyle :( moze byc. :(

Gość alamakotaotataa
wiecie ja wam to dobrze wszystko pisalam i gdyby ta Bachleda miala 1% racji to powinna grac w bondzie. nie wiem czy akurat z brosnanem, on juz jest gwiazda. ale w polsce powinien byc gdybyscie mieli 1% sensu. powinien sie tu znaleźć. bo jaki oni maja poziom w sumie. taki. a ta moja klasa z podstawowki to cala z francji. no nie sadzilam, ze takie trepy tam sa. no to nie dojechalam i tyle. aczkolwiek watpie. moze 1 osoba i co soba prezentuje. bo ja jestem skreslona za francuski a po co mi francja w sumie byla - francja to trzeba miec panstwo. nie z takich ksiazek . to mieli przyslac. bo panstwo ok.ale trzeba je miec.jak? te ksiazki to oni sie powinni obrazic, afere zrobic, ze ich obraza sie w polsce. tak sie mieli wziac za polske. a taki poziom to do kogo oni startuja? do dzieci katechetek? bo czemu poszli temu. jak francuzka w polsce nie zna francuskiego to nikt z francji nic do niej nie ma - moze robic co chce. i tak mi sie stalo. bo to pono francuski adopt. no ale tez... ach nie bede komentowala tej kobiety. chyba ma 2 dzieci na wsi i wielka dupa jest. a jezyk? nie musi miec? w polsce leci bo planeta tak jest. ach no coz... i tyle mam do napisania. ale zenada. i to wszystko. coz... a moze szkoda slowa zenada. no 3 slowa tutaj mi starczyly w tym jezyku- niezli sa. okrasc, zdemolowac, ale zenujacy sa ze cos strasznego. i niech mnie prowadzi swiety ojciec pio bo co mi jeszcze moze pomoc? no nie wiem . przydaloby mi cos na nich, ale co? szkoda na nich w ogole jednego slowa jak rozumieja. nawet 1 literki. naprawde:( i tyle :( to wszystko - cos jeszcze? jestem ofiara francuzki? mogla chociaz wygladac. no ale dzieci po podstawowce urodzila. ciekawe czy mi urwie leb ta wariatka. to ani wariatka. powinna mi urwac leb. takie jest zycie. ciekawie czy mi urwie za 2 porody. takie sa baby we francji - za 2 porody urywaja leby bo to takie cierpienie. do 3 nie umieja policzyc. dlatego postawilam na brosnana - do 3 jego zona odlicza. przykro mi bardzo :(

Gość alamakotaotataa
ta francuzka wielka to ani zero nie jest. to ani nie wiem co to ma byc sluchajcie. to jest francuzka - ona slowa po francusku nie umie,a glupia taka jak snop siana i przez nia mnie olali, okradli, wszystko przez nazwisko. mam nadzieje ze sie nazwie teraz Poniatowska - tyle jej zostalo. z ta 2 dzieci. to kurwa czy matka ...franCUZKA? bo ja nie mam dzieci - a jak ja mialam je urodzilc? sperma na twarzy? w takim towarzystwie dzieci? tu swini sie wpuscic nie powinno a co dopiero dzieci robic. wybaczcie panstwo i tyle. nie moj poziom. zdecydowanie. matka - boze to jest MACIORA - jej zdjecie prosze przeslac do paryza i tyle mnie to wszystko obchodzi. to jest francja obzerec.,sponiewierac. to zero mialo siedziec - to ani polmozg nie byl. i koniec i tyle :(

Gość alamakotaotataa
myslicie ze oni salepsi niz to wasze ulubione panstwo, ktore dla mnie nie istnieje? alescie wymyslili. to mialo panstwo byc, tak? a jak niby? a ta francuzka niech sie do mnie nie odzywa bo jej po prostu pysk spuchnie z ta 2 dzieci bo sie dowiem ze 3 nie ma przeze mnie i tyle. bo tak i juz. i koniec. tyle mysle o francji i nic mnie wiecej nie obchodzi jej krolewska DUPA i taka prawda. i sie tak miala nazywac KROLEWSKA a ona jak sie nazywa? i sie nie bede osmieszac takim tumanem w necie sie poslugujac czy co? tuman ktory nie zostal siedziec prawdopodobnie dzieki mnie, cygana i ostatnie zero i oby skonczyla W LACHMANACH -kurwa ona by duzo chciala. no to ze jest z tej francji. jej dupa mnie gowno obchodzila i przez nia nie umialam sie wyniesc. gdzie? a chocby i na cmenatarz. tyle mnie moczymorda obchodzila i wszyscy i tyle :(

Gość alamakotaotataa
prawdopodobnie ma to 2 dziecko zeby nog i rak nie miala urwanych ona czy one za to ze jest z francji aja co se nie mysle - spierdalaj stara ciemniaro do swojego starego ode mnie i tyle - i do tej swojej kurewskiej francji - od jakiejs kurwy ostatniej ze wsi i sie porownuje i wygrala tutaj. miala zrobic choc w banku na tej wsi kariere to siedzi jak jakas pizda wyskubawszy mnie z wszystkiego. tym sie dac - skad ona jest? co to za jedna? dziecko kurwy jakiejs z burdelu na mnie na pewno bo co to za menda moglaby byc. jedno cyganstwo i leca na mnie tym cyganstwem.niech se dupy przewietrza porzadnym pierdem zamiast tego - bo dupy od twarzy nie odrozniszi tyle maja IQw tym momencie i sie odwalcie ode mnie wszyscy, dawac co moje i spierdalac do swojego panstwa - ale panstwo. takie jak i ta polska nie ma co :(

Gość alamakotaotataa
jeszcze sie dowiemj ze jedynie ze nie jest katechetka i ze jest ochrzczona. tyle ona ma do powiedzenia. nie chce tej kobiety obrazac, w koncu 2 dzieci ma -nie moja sprawa. ale wyzarli mnie tu rowno no i ja nie jestem w sumie ochrzczona. ale co? to jest moj problem najwiekszy? ona jest pierdolonieta ta baba i tyle. jak ona jest z francji to mi kaktus wyrosnie ale ja zrobili.jaka ona byla? ROZDARTA.czy ludzie we francji sa rozdarty? taka rozdarta, wszedzie najwazniejsza, obrzydliwe :( a zaklamana - obrzydliwa i tyle :( i ma 2 dzieci - i jak ona je odzywia? wypierdalac z takimi zerami. tak nie mam doktoratu ale co to warte - starej kurwy wlasnie. no co to - taka bylam? i tyle. bo ja nie chce wrocic?a po co? po co? i tyle . to ani burdel nie jest. i to baba po podstawowce mnie wyrzucila. czy ona z tej francji zawodowke ma. i to 2 dzieci - normalnie zona polanskiego to tu jest. nie moj poziom. absolutnie. po studiach :(

Gość alamakotaotataa
i takajest prawda o francji wiecie -i tak se miala ta kobyla w polsce zycie ulozyc, a mnie prosze sie nie klaniac bo nawet nie napluje i tyle. miala byc gwiazda w usa , nie? z takiej klasy. a ja nawet odejsc nie umialam. takie byly to madrosci tam - nawet do 3 nie umialy policzyc. a ja do 2 sie dowiem. no sorrry ale to ani wariatki nie sa. to ani kurwy nie sa ale moga byc bo z polski. francuski - niech sie poperfumuja tyle im zostalo. nawet gdyby bo nikt sie do nich nie przyzna. ciekawe czemui tyle. tam chyba jest czy sepy czy nizej. nizej nizej - ja sep i tyle :(

Gość alamakotaotataa
ja sie mialam nie dac i bylabym niby???? wyzej, ale ja niczego nie rozumialam tylko te figure chociaz nie o to mi poszlo - mialy powiedziec ofen o co chodzi i co? mialyby wszystkie zeby jak maja, a jak nie maja to w ogole niech spierdalaja ode mnie z wszystkimi perfumami swiata bo z dziurokami nie gadaja. one mysla ze dziewicami mialy byc, a bez polowy zebow sa wariatki na pewno. co tu tak siedza. przynajmniej 2 lata po maturze mogly byc. po podstawowie wszystko i konieci one mnie z doktoratu wyrzucily.to jest polska. za francuski. zawsze tak bedzie - gwiazdy kurwy i tyle. chyba ze ktoras ma 3 dzieci i tyle. jak dla mnie. koniec. nie rozmawiam wiecej. chyba, ze nigdy do dentysty udac sie nie musialy a tak to szkoda buta na kopa w cokolwiek i tyle :(

Gość alamakotaotataa
po prostu tak mnie wszyscy sponiewierali za rodzine i tyle. i to co ?moja sprawa? no tyle ile. dlatego mialam sie nie dac. to prawda. inaczej sie wywalilam jednakze i to wszystko. moze inaczej moglam pomyslec, ale niby jak? nie wiedzialam do konca z kim walcze i tyle. czy mam do kogos zal? oczywiscie i to tyle. a co mi powiedza to zrobie. nie chce byc w europie - to wszystko. zadnemu panstwu nie zycze zle ale zeby tak skonczyc w tym panstwie to tez nie ma szans i tak dalej. to sa skomplikowane rzeczy.mialam byc madrzejsza i sie tyle nie smiac a tym tunie wspolczuc? nie myslec. nie mysli sie nad takimi rzeczami bo sie dojdzie do wniosku, ze tez zenujace zycie. nie, nie, nie -GWIAZDY i tyle. to wszystko. ja tego nie rozumialam nigdy. tyle. a reszta sprawy prywatne. bo niby jakie? i tyle :(

Gość alamakotaotataa
ja nigdy nie stalam o panstwo x. i caly uklad - prosze mnie tak nie odbierac. mnie to w ogole nie interesuje. uwazam to za obled i chorobe psychiczna. tu nie dostalam od nich 1 wartosci, to o kogo ma stac? o obled? a polska to nie jest obled? to jest wszystko obled? po co mi 2obled a polska jest PONIZEJ obledu sama w sobie i sie nie dam. bo o co mi chodzi. o nic. dawac co moje i sie odwalic. ale nikt mnie tu nie chce. to mnie mieli zabic - chyba rozumieja co sie robi jak mnie tu nie chce. a fracuzke kazdy chce- bo miala siedziec w podstawowce i zaraz by morde zamknela a tak se jeszcze dzieci zrobila i jeszcze mna zarabia - kobieta sukcesu jak mi glowe i rozum wyzarla I PASZPORT bo sie nie dam - se miala sepiasty zrobic od mojego ojca i koniec. a w ogole to sie miala tu przyprowadzic bo nie wiedzialam zetaka madra byla ona, a ja glupia bo bym jej morde zaraz obila, a tak- wyszlam na udupa. i tyle. cos jeszcze? :(

Gość alamakotaotataa
jeszcze chciala mi te rente odebrac dlatego to juz ani zenujace nie jest. ale jest zbyt jebnieta w dekiel. ta renta az taka nie jest.mimo wszystko.gorszej zenady swiat nie widzial.nie ochrzczona - co jeszcze? nie wiem i tyle. i koniec. i 37 lat w polsce. czego zyczyc wam wszystkim? Niesmiertelnosci. tego wam zycze i zebyscie tu na zawsze pozostali szczesliwi ze swoimi rodzinami czy kims tam. no czego wam jeszcze zyczyc? wygodnych kibli w tej polsce? po prostu tego nie rozumialam bo juz wojna, a tak wojna co - palcem wdupie? i tyle.w kiblu wojna. i tak mialy wiecej racji ze po podstawowce - no to zostaje im doktorat. mnie wyrzucily.zeby nie bylo ze tylko kurestwo. doktorat bez matury - 2 dzieci kazda ma - tam isc robic. i prosze im zaplacic. madre panie to sa. to wszystko. w koncu maja 2 dzieci., co tydzien w kosciele. wszystko im policzono. nie ma co :(

Gość alamakotaotataa
ps. dowiem sie zeja po podstwwowce mialam im dac przyklad i 3 dzieci miec. po podstawowce? no jakbym ja skonczyla. w 2010 policzylam se 3 klasy. za duzo 3 klasy.nie mam podstawowki. ja jestem bez szkol.podstawowka mnie wyciepla z doktoratu ZAOCZNEGO. a jak? wiadomo i tyle. do widzenia. i co ja mam za to placic - niech se je biora na doktorat. kazda 2 dzieci. bez matury i magistra.sklep maja, zaplaca. ja tu jestem zeby sie zemscic. za to,ze panstwo x. istnieje- panstwo widza jedna francja. bez francuskiego ale coz... i ja w kevinie.sama. jak mi sie snilo :(

Gość alamakotaotataa_1
No bo jak to rozumieć? przecież gdyby tak krokiem posuwistym po błocie targali, to by nie było takich kolein, a tymczasem wyorane to na pół drogi i każdy myśli, że to tak samo od siebie, ale nie prawda, tak nie da rady. Jeden z drugim mogli by sobie głowy poobrywać, ale tak człowieka po ziemi turlać, żeby głębokie koleiny były, to nie da rady. A tamten co na drodze stał, to się przyglądał tylko drzewom i podziwiał ich zielone liście w pół rozkwitnięte, bo to późna wiosna była. Rozprawiał myślami nad tymi liściami, a nawet pojęcia nie miał, że to tylko złudzenie optyczne, coś jak patrzenie przez pryzmat.

Gość alamakotaotataa
jeszcze chcialam napisac, ze ich NIGDY nie przeprosze.nigdy. one sa z francji. to sa polskie katechetki z francji imialam ustapic.mialy mi na koniec powiedziec jaka figura mnie wykanczaly i bym sie powiesila - taka bylam przez nie chora MIEDZY INNYMI i sie im nie dam. bo by bylo, ze zawsze sie wieszalam i tak dalej. to ani choroba psychiczna nie jest, z tego sie jesc nie da, one nawet jebniete nie sa. pewnie tez zrobili na nich eksperyment. niech se zezra takie pojebanstwo. to maja sklep z zarciem i wpieprzaja. z tego sie jesc nie da, chorym sie jest. to jest normalny eksperyment na czlowieku. zaburzenia sa wszelkiego rodzaju - to normalnie w pierdel za znecanie sie nad czlowiekiem. to sa osoby bez sumienia, bez skrupolow, bez zalu za cokolwiek - to ani pierdolniete w leb nie jest wszystko. niech se zezra te francje. co one sobie nie wyobrazaja? ze ja im dupy bede obrabiac. one tak od dziecka chleja ta figura i moga. a ja zawiszcze - taki poziom. no kibla i tak dalej... eeee jedno g... wszedzie- niech se to zezra. musza sie ze mna porownywac? maja z kim. nie maja z kim innym? wy... i tak dalej:(

Gość alamakotaotataa
jak to towarzycho nie ma co robic tylko sie porownywac - to z kim - z kims na poziomie. ja nie mam tu poziomu - po co im ja? zglupialy. schlane wszystko. trzeba uwazac tu tylko zeby w leb nie dostaci tyle. bo nawet do sklepu mnie nikt nie chcial. bo mi tu ograli i tyle. bo bym poszla, ale to sie stalo bo to jest figura na wyzsze prace. na sklep? zwariowali wszyscy. ale nikt tego nie chcial bo tak i juz. bo nie bylo podwyzek. no ale co - do sklepu? taka figura? w polsce???? przeciez to sensu nie mialo/nie ma. szkoda slow. do widzenia. gdzie jest moja renta???? 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa
ja tylko chcialam napisac- ja tych pan nie chcialam ukrzywdzic, ale jak zwykle niech sie odwala - co one soba prezentuja? na pewno dzieci. no to co robia dzieci i tyle. co one sobie nie wyobrazaja? i cisza i koniec :(

Gość alamakotaotataa
wiedza panstwo ja sie po prostu mialam tez pogodzic ze swoim zyciem, ale zaczelam rozmyslac i tak mi wyszlo co wyszlo i ze wszystko na mnie i mnie ta figura opetala i sie rozwalilam na rozmyslaniach, ze wszystko bez sensu chyba. a ja najbardziej :( no ale mnie tu nie bedzie. mam nadzieje. a nawet to francuski jest w afryce. arabowie mowia tym jezykiem. wcale nie powiedzialam, ze francuz do mnie sie musi odezwac. choc dzien dobry moglby powiedziec.podobno sa bardzo kulturalni. nie zauwazylam. i tyle. no nie mam najlepszego wzroku to mi nawet napisali - cos z oczami. ale coz... i tyle :( 🌼

Gość alamakotaotataa
ja chcialam tylko napisac ze tutaj nikt niczego nie zaluje , wszyscy nawet w dupie mnie nie maja i w zwiazku z tym prosze 2 rok o swoja naleznosc, wyprowadzka i moze WRESZCIE cos normalnego bo rozumiem ze siedze tu za kare ze nikt mnie nie chcial i tak dalej i nie moge niczego przedsiewziac. ale to jest moja przesylka i do widzenia. czy ja czegos zaluje -no mam swoje problemy i tak dalej... moze wielu rzeczy i tak dalej... tyle. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡