Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorączka sobotniego wieczoru

Czy nie uważacie że strasznie żenujące jest pisanie po angielsku na fb

Polecane posty

jeśli jest się Polakiem i piszę się np. komentarz pod wpisem innego Polaka? dla mnie to mega żenada :o

Gość Ruda z Wyboru
to zależy, jeśli obydwoje tych polaków mieszka w anglojęzycznym kraju i mają anglojęzycznych znajomych w większości to nie widze w tym nic zlego. naucz sie angola to ci to nie bedzie przeszkadzac

Gość tatoootatoooksjdklshfdileuwyhd
nie rozumiem o co Ci chodzi? nie spodkałam się z czymś takim :P

Gość Pan dobry jak chleb
nie to po prostu chec zaimponowania znajomym na wsi jaka kariere osiagnelas w miescie. kariere przynajmniej na fb...

Gość smietanka do kawy
pewnie że żenada, albo jak ktoś daje opis po angielsku a jest polakiem i mieszka w Polsce to jest dziecinne i żenujące

Gość OrmuzCz
o jezu, nie widze w tm niczego zlego, jesli ktos mieszka zagranica. ja bardzo czesto cos tam skomentuje po holenderski, bo akurat w holandii mieszkam, zdecydowanie lawtiej jest sie wypowiedziec, swoje mysli wyrazic w obcym jezyku jesli tym jezykiem posluguje sie dana osoba na codzien...ale dla polaka moze faktycznie wydawac sie to dziwne i szpanerskie, bo coz taki juz narod...

Ruda z Wyboru----a ty się doucz polskiego, dziecinko. Polaków a nie 'polaków' , wstyd robić takie błędy. Pewnie sama piszesz po angielsku ze swoimi przyjaciółmi ze zmywaka :D dlatego tak się rzucasz :D

Gość norma to chyba pranie jest
wieksza zenada jest uzywanie slow: mega i genialne :O zygam juz tymi slowami :O wszytsko dla wszystkich jest kurrrrrva mega i gebnialne, ja pierrrrdole :O

Gość OrmuzCz
jestem tępakiem albo chciałem błysnąć i nie ogarniam, że to chodzi o POLAKÓW w POLSCE :O

jem qp