Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rengie

Co chcielibyście dostać pod choinkę?

Polecane posty

Szukam na różnych forach co mogłabym kupić "przyszłej teściowej" pod choinkę. Wiem, że dużo zależy od gustu, relacji z osobą, której kupujemy prezent, od kwoty jaką na to przeznaczymy. Nie znalazłam niczego konkretnego dlatego wpadłam na pomysł żeby każdy z nas wypowiedział się i napisał co on sam chciałby dostać. Proszę o wypowiedzi wszystkich: Co chcielibyście dostać pod choinkę jako np siostra, brat, córka, syn, mąż, żona, dziewczyna, chłopak, teściowa, teść, dziadek, babcia. Mam nadzieję, że uda nad się stworzyć listę prezentów, którą pomoże w przyszłości każdemu ;) Jeżeli chodzi o mnie to (mam 22 lata): * biżuteria (kolczyki, pierścionek, bransoletka - złota lub srebrna) * ramka na zdjęcie ze zdjęciem osoby od której ją dostanę * ozdobna świeczka * kuferek na biżuterię * dużą kosmetyczke np podróżą * elektroniczną ramke na zdjęcia * książkę (mój autor to Nikolas Sparks) * wagę elektroniczną, kuchenną lub łazienkową) * skórzany portfel * film na dvd * album na zdjęcia * voucher do kosmetyczki lub fryzjera Na ta chwilę to wszystko, jeżeli coś jeszcze przyjdzie mi do głowy to obiecuje napisać. Miłego główkowania ;)

Gość trfgrtfg
ja to bym chciała : Święty spokój :(

Gość Amnezja......
Nowe serce.

Gość singielka_5555lat
los z wygraną 6 w totka

Amnezja.... A ja chciałabym urodzić dziecko, a nie mogę. Chciałabym mieć rodziców a nie mam. Nie zrozum mnie źle, każdy z nas ma problemy, dla każdego priorytetowe. Niech ten świąteczny czas będzie odskocznią!

Gość Ładny 1 7 Latek
Ja chciałbym jakaś ładną kafeterianke, po czym spędzić z nią w łóżku całą wigilijną noc

Gość singielka_5555lat
tylko , czy Św. Mikołaj przyjdzie do nas w tym roku ?

Gość Ładny 1 7 Latek
Nie byłem zbyt grzeczny :( nici z kafeterianki 😭

Gość Ładny 1 7 Latek
Są, ale chce na święta, i to posłuszną kafeterianke

Gość Ładny 1 7 Latek
Rengie no weź nie trzeb grać by wygrać! nie oglądasz dlaczego ja? To Ty nie wiesz że i na ulicy można znaleźć kupon lotto z "trafioną" szóstką??

Gość dfvrgfdrvgfr
ja juz sobie sprawilam pezent pod choinke....moja pasja aparat fotograficzny

Gość Sniezynka zza chmur
Ja chciałabym dostać obiecany od stycznia zeszłego roku pierscionek od męża, ale wiecznie są inne wydatki, wiecznie coś i dostanę....gówno

Gość wibratorek różowy
Jak wyżej

Gość e j j0j l j jk
Śnieżka a ile kosztuje ten pierścionek

Gość dfvrgfdrvgfr
rengi niestety musialam sobie sama go sprawic bo nikt inny by takiego drogiego prezentu nie kupil:( zreszta u mnie w zasadzie nie ma czegos takeigo jak prezenty pod choinke

dfvrgfdrvgfr U nas zrobiliśmy losowanie. Ja mam teściowa :) a aparat sprawie sobie w przyszłym roku.