Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

winko i papierosek

Kobieta zadbana to jaka wg Was?

Polecane posty

Taka, ktora nie wyjdzie z domu bez makijażu, która ma ładne włosy, zawsze uczesane i nigdy w nieładzie, zawsze ładnie i gustownie ubrana, pomalowane paznokcie, pięknie pachnąca?

Gość nagi mikołajJ
w koronkowej bieliznie:D

Wg mnie kobieta zadbana musi mieć zawsze świeże włosy, nie muszą być jakoś specjalnie ułożone, byleby świeże, pachnące i zdrowe. Ładne paznokcie, spiłowane i pomalowane. Podkład nierzucający się w oczy. Wyregulowane brwi.

Gość morena czołowa
Musi być podmyta

Gość wiemwszystko
NIE KOMPLETNIE NIE! zadbana to taka czysta, bez makijazu, ewentualnie moga pankocie byc pomalowane ale nie tapeta, tapeta =blachara i solara

Gość ,,,,908uiju
taka ktora -ma -piekne zdrowe wlosy , nie selery do pasa -piekna cere -zdrowe proste zeby, biale paznokcie czyste wypilowane -stopy zadbane , gladkie czysta pachnaca ogolona, psicha, nogi, pachy pacnaca

Gość Jaaaaaa27777777
Dbająca o zdrowie, niepaląca, czysta.

Gość morena czołowa
seks to zdrowie:)

Gość Aparat007
Madame Ciapata wiec co mowi. Taka kobieta od razu zyskuje w oczach faceta. tzn looking sharp to jest to. Zauwazylem zeniektore kosmetyczki takie sa, od razu mi serce mocniej bije. Niesttey dbanie o siebie to sztuka ktorej trzeba sie nauczyc, bo niektore laski mimo ze wydaj mnostwo na kosmetyczki i tak wygladaja tandetnie.

Gość morena czołowa
czyt. zadbana= taka która zyskuje w oczach faceta i przyprawia go o bicie serca Jak nie spełnia tych kryteriów to nie jest zadbana:classic_cool:

Gość rigantol
pokazałbym Wam jak wyglada zadbana kobieta ale nie moge:(:D

Gość morena czołowa
Czemu? zaniedbałaś się?

Gość rigantol
nie,ja jestem nim i nie mam pozwolenia:D

Gość mrowicho
Taka która dba o dzieci.

Gość ,,,,908uiju
dlaniektorych to solarium jest wyznacznikiem dbania o siebie , kolomnie jest takai sklep tam pracuje dziewczyna ok 25l-a wyglada na 45 zjarana czerwona pomarszczona fujjjj

Gość prawictwo pospolite121
w zasadzie nie lubie gdy kobiety sie malują wiec zadbana znaczy wydepilowana umyta , i majaca swiezy oddech zeby nie musza byc biale , bo wybielanie niszczy szkliwo .

Gość Joooolietka
Zadbana kobieta musi miec swierza ladna cere bez krost, lsniace wlosy, biale zabki, wyregolowane brwi, wszystko wydepilowane, ladne paznokcie, miekka I nawilzona skore I byc schludnie ubrana. :) make up moze I nie musi byc zalezy od efektu koncowego :)

Gość prawictwo pospolite121
lubie gdy kobieta wyglada naturalnie nie jak manekin z wystawy Dlatego zadbana znaczy naturalna ... Bez przesadnego makijazu czy wybielania zebów .

prawictwo to co ty wymieniłes powinno byc chyba podstawą w XXI wieku a nie wyznacznikiem zadbania nie wyobrazam sobie nie miec umytych zebów czy wyjsc brudna do ludzi. Podstawa jest poranna kapiel mycie zebów włosow uzycie antyperspirantu i załozenie świezych ubran.

Gość morena czołowa
Ameryka południowa. Może sobie tego nie wyobrażasz ale w XXI w większości ludzi na ziemi nie stać na pastę do zębów. Ba...Większość nie ma dostępu do takich artykułów...I co na to Twoja wyobraźnia?

morena i co lepiej ci ze komuś dopierdzielilas? skoro tak strasznie wytykasz to ze tylu ludzi nie ma dostepu do pasty rozumiem ze aktywnie dzialas w roznych akcjach ?? np wspomagSZ głodujace dzieci w afryce itp? hmm? czy poprostu to napisałas bo musialas komus dopierdolic;)?????

Gość 4332432423
myślę ze to kobieta szczupła, o zgrabnej sylwetce, naturalnym, świezym zapachu- na pewno nie tonie perfum, jesli juz to ledwo odczuwalne, b. delikatne, ubrana stosownie do okazji- czyli nie jak w Polsce szpilki i kreacje na zakupy w supermarkecie, dbająca o zdrowie czyli minimum chodzenia w szpilkach, najlepiej w ogóle, podobnie z makijazem, najlepiej wcale, albo minimalny

Gość morena czołowa
Ameryka...Nikomu nie dopierdzieliłem. A Ty lepiej się czujesz wiedząc, że Twoje rozumienie słowa "zadbana" skutkuje zatruciem środowiska, Rozwarstwieniem światowej społeczności na w zasadzie dwie klasy i do tego Utrwalaniem Durnych frazesów na prawach dogmatu?

Gość życiowa pierdoła
prowadząca zdrowy i higieniczny tryb zycia. dla mnie wcale nie musi miec makijazu i pomalowanych paznokci.