Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychoterapeuta po dyzurze

komu komu bo ide do domu,,,

Polecane posty

kto ma potrzebe i konkretny na swoja miare szyta kwestie .odpwiem . ale prosze powaznie bo szkoda mi energii na udawanie

nie lam sie bo potem mnie nie bedzie :)))!!!teraz jest OK

Gość czym wyleczyc alergie
na roztocza i kota😭

Gość aluśśss
Jak zapomnieć o dawnej miłości? :)

Gość skąd wziąć kase
dla dziecka na zimowisko

Gość a ja mam straszną ochotę
na sex:) a chłopa zero😭

weź pożyczkę,w banku,albo poproś jakąś koleżankę o pozyczkę,i bedziesz jej spłacała

aluss----- o tym mozna dlugo . albo - nie znajac sytuacji- bo nie chce ci sie napisac-- tak krotko: normalnie. tak jak sie zapomina ze wczoraj bolala nas glowa.... a boli cie jeszcze czy tylko chcesz zeby bolala bo nic ciekwszegoo sie nie dzieje?

a ja mam ochote-------------- czasem tak jest) a co sie dzieje ? dlaczego nie ma nikogo z kim moglabys? na pustynie jestes ? wiesz czego chcesz ?

kasa-------------------- tego nie wiem. mops? rodzina? znajomi? zapomoga w szkole?

z ciebie taki psychoterapeuta jak ze mnie Matka Boska:P pierdzielisz bez składu i ladu,i o psychologii pojęcia nie masz,więc sobie te rady,,,,wsadz w szanowną:classic_cool: taaa...mops jej zasponsoruje zimowisko,dobre:O,to jest pomoc znikoma,a nie na tyle kasy

aha.... to co z tym seksem ?)))). pogadaj normalnie jesli chcesz. zostaw mops i zimowisko . zajmij sie soba.masz chwile.

Gość juz pozamiatane :)
bomba rozbrojna:P

Gość psych po dyz.
ciesze sie ). no i co.. zawsze jest jakis sposob. prznajmniej na sex )). fakt- seks pootrafi namieszac. i jego brak. i nadmiar )

Gość aluśśss
Nie boli już, raczej pozostało głupie ciepło w sercu. A nie chcę by tam było. Chcę go przestać lubić, bo na to nie zasługuje. :)

Gość psych po dyz.
alus jak nie boli to znaczy ze czekasz na nowe otwarcie i tesknisz nie za nim a za motylami w brzuchu. jak one sie pojawia to i tamto cieplo meczyc cie przestanie bo ... bedzie nowe . cierpliwosci i nie mnoz problemow. bo ich nie ma. przynajmiej z bylym.

Gość aluśśss
ale ja już mam "nowe otwarcie". A za motylami w ogóle nie tęsknie.To była najwieksza milosc mojego zycia i dlatego mam do niego zwyczajna slabosc, a chce go zaczac nie lubic ;) bo nie zasluguje na lubienie i ta słabosc

Gość psych po dyz
aha... dobrze. co ci nie pasuje. masz tzw nowe otwarcie a jeszcze cos ci zgrzyta z przeszlosci. )))) nie ma takich rzeczy... widocznie otwrcie nie takie lub ty nie gotowa na otwarcie. ZMIEN TO i przemysl. i oklamuj mnie ale siebie nie bo nie warto klamywac siebie .aaaaaaaaaaaaaaaa

Gość aluśśss
to widocznie oklamuje siebie, bo Ciebie nie.Moze podswiadomie nie pogodzilam sie z koncem tego zwiazku.Moze tak byc- to wychodzi w snach.Tyle lat a wciaz mi sie sni. Bywa,ze codziennie

Gość psych po dyz
aluss-- sny sa wazne. .. nie znaczy ze on byl TYM. sny pokazauja co bylo wazne. co nie zostalo przerobione. sny pokazja co musisz/ powinnas przerobic. on nie musi miec z tym nic wspolnego.chodzi o aspekt. jak go przerobisz---pojdziesz dalej i bedzie parwdziwe nowe otwarcie. co moge powiedziec--- nic poza tym zeby nie zasklepiac sie slepo w starym lech pomyslec czego stare chce ode mnie.... czego ma mnie nauczyc zeby nowe otwarcie bylonpelniejsze. dobre.....lepsze pelniejsze o nidociagniecia ze starego.

Gość psych po dyz
KONIEC dyzuru. dziekuje tym co zechcieli sie podzielic przemysleniami )

Gość psych po dyz.
KONIEC dyzuru. Dziekuje tym co zechcieli podzielic sie przemysleniami .