Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza7777777777

Zazdrość o byłą faceta.

Polecane posty

Gość eliza7777777777

Jestem od niedawna (pół roku) ze wspaniałym facetem. Rozumiemy się doskonale, mieszkamy niedaleko, nasze rodziny się znają. Od momentu gdy go poznałam wiem, że miał dziewczynę z którą był trzy lata i z którą już mieli sie pobrać, ale rozdzieliły ich poglady religijne - ona zerwała. Wiem, że oboje byli ze sobą bardzo zżyci, ona była wsparciem dla niego po smierci taty i bardzo się kochali. Jednak ona za namową rodziny odeszła od niego. Od mamy faceta i jego samego wiem, że jej rodzina go nie tolerowała właśnie z powodu pogladów religijnych. Wiele razy zapewniał mnie, że miedzy nimi już nie ma kontaktu, że już do siebie nie wrócą - wielokrotnie o to pytałam. Facet jest stateczny i rozsądny więc wierzę. Kiedyś znalazłam smsa od niej, normalny co słychać itd ale zabolało mnie to, ze nie zmienił podpisu i dalej była podpisana jako "Skarbeniek". Przepraszał mnie wtedy i zmienił wpis jeszcze raz zapewnił, że to nie ma znaczenia, że nie piszą ze soba dlatego nie zmienił jej nazwy. Dzisiaj grzebałam w tel jak nie było go i znalazłam jej ski. Podpisane normalnie imieniem i nazwiskiem jej. Są to smsy w których z nim zerwała, jej zarzuty wobec niego, ale dwa z nich to eski bardzo ciepłe o tym, ze z nikim nie była tak szczęśliwa jak z nim i , że jest jej marzeniem. Potem esek z lipca br (znalismy się już ok miesiąca) z tekstem, że to nie fair, ze jej nie odpisuje skoro ona jako jego koleżanka zawsze mu odpowiada. I że z jutrzejszego spotkania raczej powinni zrezygnować. Więc jA się pytam skoro tak mnie zapewna, że miedzy nimi koniec, i widzę to w jego zachowaniu, czemu trzyma takie esy od niej? i czemu chciał się z nią spotkać gdy już bylismy razem?

Gość 98989kjkjk
fajny trojkącik ;)

Gość eliza7777777777
prosze o poważne wypowiedzi

Gość 98989kjkjk
no przeciez to jest powazna. ruchakl bylą, teraz rucha ciebie, a jeszcze chwila a zaraz przespi sie z bylą po kolezensku

Gość eliza7777777777
no własnie ruchać nie rucha - względy religijne więc się nie wypowiadaj :)

Gość BYŁO MIŁO ALE SIĘ SKOŃCZYŁO!
Dlaczego czytasz sms y faceta? Trzyma je w swoim telefonie ponieważ są dla niego ważne, trudno jest wymazać z pamięci kogoś kogo się kochało i pewnie nadal kocha? Pewnie jesteś dodatkiem do kożucha w tym kryzysie?

Gość eliza7777777777
boję się, że ma do niej sentyment, jak mu to powiedziałam to odrzekł, że dobrze że z nim zerwała bo oni razem nie stworzyli by rodziny, że on teraz to wie. Mówił, że kocha mnie i nawet jakby ona chciała się wrócić to on by nie chciał. Że nie zrobiłby takiego świństwa z szacunku do mnie, do moich rodziców i do swojej matki, która mnie bardzo polubiła.

Gość eliza7777777777
up

Gość BYŁO MIŁO ALE SIĘ SKOŃCZYŁO!
Nie zrozum mnie zle; w/g mnie to takie puste gadanie.Chłop a pies to jedno.Nie wierzę żadnemu facetowi, nawet tym którzy zapewniają że zapomnieli o byłej.Obym się myliła.Życzę Ci powodzenia.🌻

Gość idą święta
Naiwniara widać że ją kocha ;)

Gość Mądra wypowiedz przedmowczyni
Facet bez towarzystwa więc tuli dupę na pewien czas u niej.Tak się wypełnia pustkę mówiąc farmazony naiwnej kobiecie.Takich facetów jest mnóstwo którzy bajerują i odchodzą w sina dal!

Gość eliza7777777777
ale mówi mi, ze cieszy sie ze tak sie złozyło, ze jestesmy razem, bo on widzi, ze z tamta nie miaby udanego zycia - wieczne kłótnie na tle religii

Gość tomek21..........
co on kurwa arab jest czy jak. Jaka religie wyznaje ?

Gość diviannna
jakiego on jest wyznania jakiego ty jakiego ona ze az z tego powodu sie roztali?? a co do smskow to ja mysle ze on ma do niej sentyment, wkoncu byli tyle lat, kochali sie i wlasciwie to niedawno sie roztali. badz ostrozna ale nie rob mu zadnych awantur, poprostu ciesz sie nim, on przy tobie calkiem o niej zapomni

Gość eliza7777777777
jest swiadkiem jehowy

Gość eliza7777777777
ona na początku jeżdziła z nim na zebrania śj ale wkońcu uznała, że chce mieć ślub kościelny i nie chce życia prowadzonego przez świadków. Ja jestem zainteresowana ŚJ, niedawno dołączyłam do zboru i tam go poznałam.

Gość uppuppupupupupu
up