Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podwójna18

kiedy faceci dowiadują się, że jestem...

Polecane posty

nauczycielką i że regularnie ćwiczę na siłowni. Bez kitu jestem w szoku, bo zaobserwowałam dziwne zjawisko...ostatnio spotkałam koleżankę na mieście, która była z dwoma kolegami. Podczas rozmowy wyszło kim jestem z zawodu i że ćwiczę na siłce 3 razy w tygodniu i nagle obaj zaczęli się dziwnie spinać i "prężyć"...na dodatek jeden z nich bardzo podoba się koleżance i od jakiegoś czasu coś między nimi iskrzy...a on nagle przystawia się do mnie...szybko zwiałam bo sytuacja była bardzo krępująca, tym bardziej, że koleżankę bardzo lubię. Co jest? Uważam się za atrakcyjną osobę ale wiem, że nie każdemu muszę się podobać. Dziwi mnie fakt, że moja atrakcyjność rośnie po ujawnieniu tych informacji... Dodam, że takich sytuacji było kilka...

bo faceci chcą spełnic swoje fantazje z okresu dojrzewania :) przeleciec nauczycielke :P każdy facet o tym marzy a jak jest jeszcze zadbana :D to miły dodatek :)

Gość menciu
no wlasnie wiec dawaj nr:-P :-D

Gość duch cafe ma za żonę
nauczycielkę. ten to ma dobrze!!!

Gość duch cafe ma za żonę
Nie, to jest podszyw ducha. Taki żartowniś.

Gość a czy duch cafe to
dobra, przyznaję się. To ja jestem podszywem ducha. ha ha ha ha ha :classic_cool:

Gość Levii :)
😘 a ta temat topiku wybacz ale uważam że jesteś porażająco zadufana w sobie od jakiegoś czasu mam bliższy zawodowy kontak z kadrą nauczycielską nie mogę napisać co myślę o tej grupie zadowodowej :P

Gość Levii :)
a tak na temat topiku miało być :)

Gość niestaly bywalec kafe
dacie linka do jakiegos tematu z podzywem ducha ? cos smiesznego

Gość do levi :)
napisz co sądzisz o tej grupie zawodowej ;)

Levii...na jakiej podstawie tak twierdzisz? Przepraszam...na podstawie poznania innych ludzi? to ciekawe...jeśli tak oceniasz ludzi to "gratuluję" osobowości

Gość xaxa121212
ja mysle tyle: jednostki decydujące się zostać nauczycielem decydują się na biedę. a lubię biedniejszych bo mnie to dowartościowuje.

Gość zgłoś do usunięcia1
ja się na tym nie znam i nie wiem czemu tak jest. Uważam jednak, że dobrze zrobiłaś spierdalając stamtąd.

Gość zgłoś do usunięcia1
Prawda jest taka, że kobiety które przesadzają z siłownią tracą wiele ze swoich kobiecych obłości. Inna sprawa, gdy tych obłości nigdy nie miały.

Gość dfghjmmhgfdsfgmjhk
nauczycielki są zje bane myślą że są najmądrzejsze, a to tępe krowy które bały się wyjśc z murów szkoły do normalnej pracy, bo kto zdrowy emocjonalnie zostaje w szkole? tylko nieudacznicy życiowi :o a zresztą kto idzie na studia na kierunek: matematyka, geografia, filologia? Ci co nei wiedzą co wybrac a lubili jakiś przedmiot. To są nieudacznicy życiowi nikt normlany i ambitny nie chce być nauczycielem bo to załosna frustrująca praca!!!

Gość Ankaaa55==345
zgadzam sie tylko frustraci - osoby ktore nie wiedza co ze soba zrobic ida na nauczycieli

Gość zenek654681
Chodzi o horyzont.

Gość zenek654681
... zderzeń.

Gość pasi-konik
no zenek - dobry jestes ! a do tematu to moze ci koledzy mysla ze jestes nauczycielka - w domysle seksu, wiec maja nadzieje na troche darmowego, nooo ... moze goscie nie zbyt rozwinieci ,akurat ci co ich poznajesz, pewnie akurat masz pecha do nowo poznanych , bywa tak !!! mysle ze nie ma sie czym tu chwalic ,ja bym to wolala przemilczec sorry !!! hmmmm.......