Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona hiphopowca

podstemp na tesciowa- swiateczny

Polecane posty

Gość zona hiphopowca

Hiejka planukje zrobic swieta u siebie w domu I zapraszam swoja rodzine, w zwiazku z tym musze zaprosic rodzinkie meza, czyli matke psychopatke I jego siostrzyczke, z deczka uposledzona, ale ja ''akceptuje'' I godze sie z jej towarzystwem. Sek w tym, ze chce im zniszczyc te swieta. Tyllko jak? Myslalam, zeby dosypac im cos do hierbaty. Tylko co? Zeby srakie mialy I zeby nie dopadla ich u mnie w domu, bo mi kibel zasraja. Pomozcie.

Gość powiem i ja......
wg mnie to Ty jakaś nienormalna jesteś

Gość LILA 222
Rąbnięta psychopatka jesteś.

Gość lola.lola
język polski trudny musi być... no i zmień dilera

Gość zona hiphopowca
No co? Jakbyscie mieli taka tesciowa tez byscie zwariowali. Ona malzenstwa rozbija, pruje sie z kazdym, kto zechcialby ja tknac.

Gość dziwactwa ludzkie
Co to jest podstemp i hierbata??????

Gość zona hiphopowca
Tu chyba same tesciowe siedza skoro takie glupotyn wypisuja. Nienawidze tej baby I jej corci. Maja rozszerzone pory na ryju I sa ohydne.

Gość zona hiphopowca
nienawidze jej bo chce zeby mnie kochala... Tak naprawde nie kocham swojego meza, chce tylko ja...ale ona mnie nie widzi i to sprawia ze ja kocham, ale tez nienawidze :(

Gość Almarkkkla
Autorko, to z Tobą jest coś nie tak. Nawet nie masz odwagi z nimi porozmawiać, powiedzieć co Ci leży na sercu, tylko jak gówniara chcesz im coś dosypywać do herbaty. Ile Ty masz lat? A wiesz, że jeżeli one np coś zażywają i to w połączeniu z tym, co Ty im dosypiesz spowoduje u nich jakieś następstwa chorobowe, to Ty za to odpowiadasz karnie ? Zachowujesz się jak gówniara psychopatka. Jeśli Ci nie odpowiada ich towarzystwo to ich nie zapraszaj.

Gość zona hiphopowca
Podstemp to taka intryga, taki psikus maly, a hierbata to taki napoj odchudzajacy, albo meliska. Czaisz?

Gość klaudia1111
Chce ktos energy drinka za darmo? oto link apps.facebook.com/x-fire-konkurs/?ref=702

Gość zona hiphopowca
CJa wale nie chce zeby ona mnie kochala, podszywie obesrany. Nie chce jej. Znac, chce zeby znikla z mego zycia.

Gość zona hiphopowca
A moze gdybym isie zsikala do herbaty? Czy to tez moze spowodowac jakies nastepstwa chorobowe?

Gość dziwactwa ludzkie
Nie podstemp tylko PODSTĘP i nie hierbata tylko HERBATA polska język trudna mowa. A co do tematu-wybierz się do psychiatry. Pomoże

Gość zona hiphopowca
Up

Gość zona hiphopowca
Ale ja pytam nie o psychiatre, zadaje normalne pytanie - czy siki albo kal w herbacie moga ja zabic?

Gość zona hiphopowca
Eh mogie isc do wiezienia, licze sie z tym. Ona zazywa jakies srodki uspokajajace I wiem, ze u psychiatry sie leczy, bo chora na leb. A jak wytlumaczycie to, zxe kazala mi mojemu mezowi dosypywac do hierbaty srodki uspokajajace? I to, ze dala swojemu synkowi na chore pluca lek od dentysty (kupiony kuupe lat wczesniej, wycofany ze sprzedazy ze wzgledu na niebezpieczonstwo jakie stwarzal) na bol zeba? Czy to normalne? A potem tlumaczyla: bo mi pomoglo na bol zeba to myslalam, ze I tobie pomoze na pluca...

Gość zona hiphopowca
O tych sprawach fizycznych to podszyw, nie ja. Ja pisze powaznie.

Gość srututiti
weźcie ludzie jej poważnie nie odpowiadajcie bo widać że to provo:D szkoda tylko że jak się dzieciom nudzi to robią z siebie debila ale widac taka uroda młodego pokolenia

Gość tjtuytyiuiuyi
Dziecinna jesteś, albo to jest prowo. To nie utrzymuj z nią kontaktów, bo to co tu wypisujesz nie świadczy o Tobie najlepiej. Ona przynajmniej sie leczy, Tobie już nic nie pomoże.

Gość zona hiphopowca
a moze jej prond podłonczyc do sedesa jak bedzie robic kupe to fiknie

Gość lalalaladddihnmghjhkhk
INFORMUJĘ, że linka do tego tematu wysłałam mailem na policję.

INFORMUJĘ, że linka do tego tematu wysłałam mailem na policję.

i juz mi odpisali abym im nie zawracała tyłka głupotami :(

Gość zona hiphopowca
Oj szkooda, ze nie chca sie mna zajac. Moglabym se wyrwac jakiegos bogatego policjanta z palko.

Gość zona hiphopowca
Jaka dziecinna jestem przed trzydziestko. Ona jest chora a nie ja, chce jej zapewnic trtochie rozrywki w swieta. A coz moze byc lepszegoi od luznego kloca?

Poszywie, policja nigdy tak nie odpisuje, a zawsze monitoruje takie sprawy,jeśli ktoś im podeśle linka. Na tej podstawie już mają IP i gdyby coś sie rzeczywiście stało, to już mają dowód :) To im ułatwia prace, a czasu nie zajmuje :) Po to właśnie udostepniają taką możliwość, by wysyłać im mailem rożne rzeczy.

Gość magdalena86m
Wystarczy, że na Twoja mordę będzie musiała patrzeć w święta, to skutecznie zjebie jej całą atmosferę. Ale z Ciebie kretynka..

Gość zona hiphopowca
Nie bedzie musiala patrzec na moja morde, bo jej ryj kartonem zakryje.

Gość zona hiphopowca
A ty konfidenturo, sprzedawczyku maly ulzylas juz sobie? Jakie tom mendy, gnidy chodza po tym swiecie. Czekam. Niech mnie znajda I w koncu ta wredna baba sie dowie prawdy osobie.