Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la_tortura

czemu jestescie tak zamknieci w temacie seksu?

Polecane posty

Gość la_tortura

Chyba tylko na kafeterii widze przejawy wyjscia ponad ramy obowiazujace w swiadomosci spolecznej na temat seksu, ale i tak jest cala masa osob, ktore niesamowicie sie dziwia, ze mozna np. lubic seks analny. Ja lubie i sie tego nie wstydze. Dochodze szybciej niz przy klasycznym stosunku. Wlasciwie zauwazylam, ze nie mam zbytnich granic w lozku, owszem, sa rzeczy na ktore sie nie zgodze (pissing), ale dlaczego polyk czy seks analny uznawane sa za wyuzdane zboczenia? Jesli obu stronom sprawia to przyjemnosc, jesli mowimy o zwiazku a nie okazjonalnym seksie w klubowej toalecie? Co jest zlego w akceptacji ciala partnera w 100% i nieodczuwaniu obrzydzenia? Naprawde wspolczuje ludziom, ktorzy ograniczaja sie do pozycji misjonarskiej bo nie wiedza co traca.

Gość wyzwolona w 100%
ales ograniczona, nie wiesz co tracisz nie probujac pissingu, no naprawde wspolczuje ci!

Gość Majsterkowa katowice
Chyba tylko na kafeterii widze przejawy wyjscia ponad ramy obowiazujace w swiadomosci spolecznej na temat seksu, ale i tak jest cala masa osob, ktore niesamowicie sie dziwia, ze mozna np. lubic pissing. Ja lubie i sie tego nie wstydze. Dochodze szybciej niz przy klasycznym stosunku. Wlasciwie zauwazylam, ze nie mam zbytnich granic w lozku, owszem, sa rzeczy na ktore sie nie zgodze (zoofilia), ale dlaczego scat czy pissing uznawane sa za wyuzdane zboczenia? Jesli obu stronom sprawia to przyjemnosc, jesli mowimy o zwiazku a nie okazjonalnym seksie w klubowej toalecie? Co jest zlego w akceptacji ciala partnera w 100% i nieodczuwaniu obrzydzenia? Naprawde wspolczuje ludziom, ktorzy ograniczaja sie do seksu analnego bo nie wiedza co traca.

Gość Miła:)))))))))
Co chcesz od pissingu? To mniejsza trudność niż seks analny. I nawet moim zdaniem mocz jest bardziej higieniczny niż to co się znajduje w tyłeczku. Tak ci ciężko zrozumieć to, że inni czegoś nie chcą, a sama masz jakieś opory. Ja już robiłam parę razy złoty deszcz mojemu chłopakowi i było bardzo fajnie.

Gość derty
Po tym dwugłosie nie wiem komu współczuć!!!

to kwestia postrzegania pewnych intymnych rzeczy przez ludzi, osobiście nic co ludzkie nie jest mi obce i co dla mnie jest normalne dla innych jest zboczeniem i odwrotnie

Gość derty
podlasianko, ale czy to jest ludzkie?