Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 rocznica slubu

czy wasi mężowie pamiętaja o waszej rocznicy slubu

Polecane posty

Gość 10 rocznica slubu

i co z tej okazji dostajecie?

Gość od 35 lat dostaję tego dnia
piękne kwiaty. Wiem, że dla niektórych kwiaty to obciach, ale mój mąż wie, jakie uwielbiam

Gość 10 rocznica slubu
Moj jest nowoczesny facet.:-P ,albo tak sie cieszy ze jestem jego zona ze nic mi nie daje , i nawet niewspomni ze juz 10 lat;

Gość 10 rocznica slubu
czyli mam sie nie przejowac, ze maz nie pamieta o rocznicach?

Gość pamieeeta sobie
Pamięta,i o rocznicach i imieninach , urodzinach , nawet dniu kiedy się poznaliśmy :) Cfaniak ma ustawione alarmy w telefonie dwa dni przed "tą"datą:D co dostaje ? Tyle sztuk róż ile jesteśmy razem + biżuterie tudzież perfumy jakieś , raz się zdążyła torebka którą bardzoo chciałam , a sama bym na bank nie kupiła bo droga cholernie ( pol pensji mojej ) . Stara się chłopina ;)

Gość 10 rocznica slubu
KingaStefankaFanka Tak, moi mężowie pamiętają DAJ Z JEDNEGO :-P prosze:-)

Gość oj mąz nie pamieta, nawet
o okrąglych. Mnie to nie przeszkadza. Jesli by mial co dac to i tak przeciez z naszej wspolnej kasy, wiec lipne takie prezenty.

Gość 10 rocznica slubu
KingaStefankaFanka ale takiego co ma dobrego ptaka:-P

Gość Mój nie pamięta
ale przypominam mu i wówczas wysili się na jakieś kwiatki. Kiedyś się wkurzałam, teraz nie przywiązuję do tego wagi. Na co dzień jest wspaniałym mężem i ojcem, upichci, posprząta,zrobi zakupy,bez okazji zorganizuje miły wieczór... A, że nie pamięta o rocznicach? Ja powoli też zapominam, już nie są dla mnie tak ważne. Ważniejsza jest zgodna codzienność. Małżeństwem jesteśmy 18 lat.

Gość to wam napisze
ostatnio była 4 rocznica naszego slubu. nie kupiłem zonie nic na walentynki i nic w rocznice slubu ... nawet zyczenia. zapytała mnie czemu wiec jej powiedziałem ze to najgorszy dzien w moim zyciu i czy mogła by mi wiecej o nim nie przypominac.

Gość dhsbfhbjhdfds
Kurcze, każdy mówi o rocznicy tak jakby tylko żona miała coś dostać :D A co dajecie waszym mężom? :) Tak o w tym roku mój małż zaprosił mnie do kina i potem poszliśmy na kolację. Ja nie wiedziałam że takie cóś on planuje :P i kupiłam mu tylko perfumę i nową kartę graficzną :D haha, bo siadła biedakowi w kompie i nie miał czasu kupić, to poszłam, wybrałam najlepszą jaka była i mu kupiłam :D No ten drugi to dziwny prezent, ale wiedziałam, że tego potrzebuje :)

Gość rttttrtyty
juz pewnie mu sie znudzilas stara ropucho, ile mozna pchac w tą sama dziure?

Gość 10 rocznica slubu
to wam napisze --ZLOTE DZIEKI ZA SZCZEROSC dhsbfhbjhdfd--ja mezowi kupilam axe woda po goleniu, i juz przywiesilam napis ,,dla kochanego meza w 10 rocznice slubu.,, jak mi nic nie da albo zapomni to dam mu tylko kartke z napisem...wode dam bratu :-))) rttttrtyty--tez tak mysle, tylko che potwierdzenia:-P

Gość dhsbfhbjhdfds
->10 rocznica slubu, kurna chata, a zapomina tak często? :O Mój pamięta i ja też, jakoś tak to wychodzi. Nie wiem jak by to było gdyby któreś z nas zapomniało, hmmm... ale na pewno dałabym mężowi prezent jak bym go już przygotowała, gdyby nawet on zapomniał. Niedługo będziemy 9 lat po ślubie, dokładnie w lutym.

Gość 10 rocznica slubu
MY 10 lat 23 grudnia, klocimy sie i wie ze napewno uda ze zapomnial...,a ja mu dam ten prezent,bo specialnie nie kupila nic drogiego..by sie nie kosztowac bo wie ze nie warto..

Gość hjiy
mój nie pamięta a ja nie przypomiam bo i po co? Są ważniejsze sprawy w małżeństwie niż prezenty i pamięć o urodzinach, rocznicach.

Gość 10 rocznica slubu
maz zapomnial o naszej 10 rocznicy :-( ale ja za to dalam mu opakowanie od prezentu , zdziwil sie przeslicznie:-P

Gość pani domu
my już 25 lat po i zawsze pamięta :)

Gość gość
Gratuluję! I zazdroszczę. Ja po 20 latach małżeństwa ukradkiem łykam łzy.

Gość gość
Moj zawsze pamieta. Rozprawiczylam go to pamieta:)

Gość gość
Mój nigdy nie pamięta,30 lat razem,żadnego kwiatka na rocznicę,ale mimo to i tak jest kochany.

Gość gośćyyyyyyyy
a ja się mecze ze 100000 lat ze swoim starym i ciage mu staje ............ na drodze..............