Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCY:(Smutna

Zniszczyłam torebkę!! a sprzedałam ją na allegro

Polecane posty

Witam, moze Wy mi pomożecie. Sprzedałam torebę PUMY za 38 zł (kosztowała 300zł). Przed chwilą ją czyściłam, gąbką, wodą i zaczęła odchodzić skóra. W takim stanie nie wyślę jej. Czy dostanę negatywa???

wysłałam.. Cholera, jutro miałam ją wysłać:( A tu takie coś. Po co ja ją tak czyściłam;((((((((((((( Chciałam, żeby wyglądała fajnie, czysto a ją zniszczyłam;((((((((((((((((((((((

napisz szczerze co sie stało wyślij fotki i zapytaj czy załatwicie to polubownie :)

napisałam, czekam na odpowiedź. Czuję, że mnie zjedzie jak burego psa i da negatywa. :(:( Pieniążki jej oczywiście odeślę. Zdjęcia wysłałam. :(:(:( Mam nauczkę, aby najpierw czyścić rzeczy a dopiero później je wystawiać..

Nie sprzedawałam na allegro od 3 lat (wcześniej tylko parę bluzek). Nie spodziewałam się, że tą torebkę ktoś kupi dlatego jej wcześniej nie czyściłam. W środku była brudna od kosmetyków (chyba?) , wziełam gąbkę, wodę z mydłem i czyściłam środek, zaczełam suszyć koło kaloryfera, patrzę a tu przemoczone i skóra odchodzi:(:( Załamka jakaś..

Gość Muskamuska
Najlepiej zwróć gotówkę i sprawa będzie załatwiona. Przelej jej gotówkę na konto. Będzie uczciwie.

Gość Muskamuska
w takim układzie nie wysle Ci negatywa. Ja tak miałam i zwróciłam kobiecie pieniądze.

Dziękuję. Mam nadzieję, że nie skończy się negatywem:(:(:(