Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaaa

Gdzie znaleźć normalnego przyjaciela/normalną przyjaciółkę za granicą?

Polecane posty

Gość ciekawaaaaaaaa

Jeśli chodzi o facetów to trafiam na samych kurwiarzy, którzy myślą tylko o tym, jak zaciągnąć mnie do łóżka, a jeśli chodzi o kobiety to są to albo mamuśki, które nie widzą świata poza swoimi dziećmi lub też same imprezowiczki. Ja jestem domatorem, ale osobą dość towarzyską. Chciałabym od czasu do czasu pójść do kina albo na kawkę, pogadać, ugotować coś razem. Tak po prostu po koleżeńsku. Gdzie znaleźć takie osoby? Chodzę na kursy językowe, ale tam jakoś ludzie za bardzo nie chcą się spotykać prywatnie.

Gość alojzyyyyyyyyy
skąd jesteś?

Gość Historyjka
Dobre pytanie :-O Ja miażdząca wiekszosc moich bliskich kumpelek poznałąm w szkole i na studiach, jedna w chórze, jedna na koncercie :-P

Gość ciekawaaaaaaaa
Duesseldorf Niemcy

Gość Historyjka
:-D zaskoczyłas odpowiedzią ;-)

Gość ciekawaaaaaaaa
No ja właśnie na studia w De dopiero pójdę od przyszłego roku, mimo zaawansowanego wieku (26), ale teraz by było miło gdzieś wyjść po prostu.

Gość ciekawaaaaaaaa
zaskoczyłam???

Gość Historyjka
no bo jakos założyłam, ze mieszkasz w Polsce ;-)

Gość ciekawaaaaaaaa
Hehe. W Polsce mam znajomych i przyjaciółkę, no, ale wyjechałam, żeby sobie życie wreszcie ułożyć i wszystko jest super, tylko czasem znajomych troszkę brakuje.

Gość Historyjka
Nie pomogę, nie znam realiów niemieckich, nie wiem, jak tam Polonia sie integruje, zreszta nie wiem, czy szukasz kolezanki rodaczki czy nie ma to znaczenia.... Ja spedziłam troche czasu w Stanach i tez mialam problemy ze znajomymi w moim wieku. Zaprzyjaznilismy sie (ja i moj maz) z dwójka wspaniałych 50-latków :-D jeden gosciu z Czech i jedna Polka.

Gość ciekawaaaaaaaa
Narodowość nie gra roli. Musielibyśmy się tylko dogadać. Wiek w sumie też nie, tylko ja po prostu nie mam pojęcia, gdzie ich szukać. Pewnie na studiach poznam ludzi, ale do tego zostało jeszcze kilka msc. Wiesz myślę, że parom jest jednak łatwiej, a samej to trochę ciężko z tym.