Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajnik???

Dziewczyny - w jakich sytuacjach czujecie podniecenie?

Polecane posty

Gość Pytajnik???

Witam Wiem, ze moje pytanie moze wydac się wam dziwne, ale wezcie pod uwage ze jestem facetem i wasz swiat jest mi znany jedynie z waszych relacji :) Zatem w jakich sytuacjach dopada was podniecenie i jak to odczuwacie? Jak reagujecie na nie? Zawstydza was, cieszy, czy sklania do dzialania? Dzieki z gory za odpowiedzi :)

Gość Pytajnik???
no to jest sytuacja oczywista, a z takich mniej oczywistych? :)

Gość Pytajnik???
Czy zdarza wam się to np w autobusie, solarium, kolejce do dentysty?

Gość zdarza mi się
wszędzie nawet w kościele czasem sama jestem zaskoczona że właśnie teraz i tutaj

Gość Pytajnik???
no ale co jest wtedy przyczyną? myśli przyjemne widoki? męski głos? I jest to wrażenie pożądane czy denerwuje w takiej sytuacji? Ps dzięki za odpowiedz :)

Gość kobieca krewka z cip....
jak mam dni plodne Masz cieczkę suko ochlapiesz wszystko krwią .... nie !!!

Gość zdarza ni się
To prawda - dni płodne są wyjątkowe. Czasem się zdarza ze podnieca mnie głos, nawet dość często, ale to kwestia wrażliwości.

ja muszę mieć powód. i nie zawstydza co nie znaczy że komentuję to przy ludziach:D nie wzbudza to we mnie żadnych przemyśleń czy refleksji raczej jest przyjemne czasem nijakie jak widzę męskiego faceta, czasem nawet na zdjęciu może być. albo same przebywanie z kimś takim niekoniecznie patrzenie. no i czasem tekst, czasem głos. zależy:) jest jeszcze coś takiego jak podekscytowanie. ale to już nie zawsze jest fajne. szczegónie jak się ma nerwicę i to nie chce przejść. :(:(:( no ale to chyba nie jest seksualne.

Gość zdarza ni się
Ty w ogóle wiesz kiedy są dni płodne? bo mam wrażenie że nie

Gość Pytajnik???
Czyli rozumiem że w ciągu dnia może być wiele takich sytuacji? kilka? ...naście ...dziesiąd? :) i jak właściwie to odczuwacie?

Gość chutliwy gość :D
ja muszę mieć powód. i nie zawstydza co nie znaczy że komentuję to przy ludziach nie wzbudza to we mnie żadnych przemyśleń czy refleksji raczej jest przyjemne czasem nijakie jak widzę męskiego faceta, czasem nawet na zdjęciu może być. albo same przebywanie z kimś takim niekoniecznie patrzenie. no i czasem tekst, czasem głos. zależy jest jeszcze coś takiego jak podekscytowanie. ale to już nie zawsze jest fajne. szczegónie jak się ma nerwicę i to nie chce przejść. no ale to chyba nie jest seksualne. Powiem Ci że mało co Cię nie podnieca :D

wiem:) jestem z tego zadowolona nie muszę miec partnera ani kochać się z własną ręką (choć to, że tego nie robię ktoś stąd określił patologią:D:D:D) no ale taka już jest ta nasza kafeteria;)

Gość zdarza ni się
Może być kilka razy w ciągu dnia - ale to też kwestia tego, kiedy się ostatnio uprawiało seks - ja np. zbyt dawno więc dziś podnieca mnie wiele byle mysl rozrywa od srodka i czuję serce w gardle ale nie jak w stresie

Gość zdarza ni się
a podniecenie mnie ani nie zawstydza, ani nie skłania do działania - no może trochę cieszy, ale i tak przeważnie trzeba je uśpić

mi to samo przechodzi;) nie wiem po co ludzie się masturbują żeby to przedlłużyć? a piszą że żeby rozładować to ja już nie wiem

Gość zdarza ni się
przecież nie wszędzie można to rozładować więc tzrba uśpić - współczuję, jeszcze nikt nie dosprowadził mnie do takiego stanu, jak ja sama - spróbuj, bo nie wiesz, co tracisz

u mnie wszystko nosi znamiona stresu stres to moje życie A co robisz że masz takie stresujące życie ? :) chyba nie jesteś weteranką z afganistanu :D

Gość Pytajnik???
faceci wola rozładować, bo u nas tego sie nie da ukryc :P A u was mam wrażenie że taki stan utrzymuje się dłużej ale słabiej?

eszcze nikt nie dosprowadził mnie do takiego stanu, jak ja sama No wiesz kochanie nie trafiłaś na mnie :D Ps. Lecisz sama na siebie :D ;)

po kobiecie też pewnie widać jak się uważniej przyjrzysz ale to chyba dobrze, witalniej i atrakcyjniej się wygląda;)

mam nerwicę. wystarczy że żyję Ja też jestem nerwowy czasem i jak byłem w aptece to jakaś bardzo uprzejma i sexy :D heh poleciła mi persen forte i mi pomaga nie odurza takie tabsy uspokajające na gorsze dni :D

jeszcze nikt nie dosprowadził mnie do takiego stanu, jak ja sama - spróbuj, bo nie wiesz, co tracisz Ta jak widzi siebie nagą w lustrze do robi się mokra :D:D:D ( żart )

Gość Pytajnik???
Zdazyło mi sie pare razy wyczytac w jakichs romansidłach dla kobiet okreslenie "nogi mi zmiękly" jak się ma to do rzeczywistości?

Gość Pytajnik???
whedif - chyba nie wiedziałbym czego szukać. A jakbym sie tak zaczal wpatrywać to wzielyby mnie za gdura i dostalbym w pysk :P

Gość lodziary i tyle
"nogi mi zmiękly" Pewnie chodzi że tak na niego poleciały że od razu chiały mu zrobić dobrze ustami👄 więc nogi jej zmiękły bo musiała przyklęknąć :D