Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa czy...

czy faceci w wieku 30-40 lat interesuja sie mlodymi dziewczynami?

Polecane posty

Jestem ciekawa czy faceci w wieku 30-40 lat interesuja sie mlodymi dziewczynami, mam na mysli takie okolo 18-20 lat. Jezeli tak to zalezy im na powaznym zwiazku czy tylko na seksie? Czy to zalezy od faceta? Odpowiedzcie na podstawie wlasnych obserwacji, mile widziane tez wypowiedzi facetow w tym wieku.

Gość fh
Owszem,starsi faceci interesują się młodymi,ale nie licz na uczucia,nawet jak któryś zaproponuje Ci małżeństwo.Chodzi tylko o młode ciało do łózka,więc tylko seks. Jeśli nawet wejdziesz w stały związek ,to taki facet chce "zakozaczyć",że stać go na młodą szparkę.

Gość oni dożywotnio interesują się
młodszymi, taka to prosta konstrukcja

znam malzenstwa gdzie facet jest starszy od zony o 15 lat i sa szczesliwi wiec raczej nie chodzilo tylko o seks. mam nadzieje ze wiecej jest takich facetow.

Gość GretaBarbo
faceci bardzo często są emocjonalnie dużo mniej dojrzali od kobiet i żeby te poziomy się wyrównały potrzeba sporej różnicy wieku. I z tego może wynikać przykład udanych małżeństw z 15-letnią różnicą wieku.

Gość GretaBarbo
a tak poza tym jestem idiotką i gówno wiem o facetach

Gość ŁukaszCzegoSzukasz
ja mysle ze nie mozna niczego wykluaczac ale uwazam ze zwiazek 18 latki z 40 latkiem to juz margines ok jesli facet jest jeszcze przed 30 to ok spoko moze byc

Gość aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj
chce Cię wyruchać nic więcej

Gość Za duża różnica
Czasem myślimy o poważnym związku, czasem nie. Zależy to od 2 czynników. Na ile dorosła jest 18 latka, oraz czy facet zdaje sobie sprawę, że się starzeje i jak będzie miał 55 lat, to będzie dziadkiem, a ona będzie w maximum potencji. Szkoda marnować dziewczynie życie na stały związek na lata. Związek na góra 5 - 10 lat ok. Ale tak poza tym to młode dziewczyny też nas pociągają.

Gość kopkpo
chodzi im o sex z mlodym cialkiem, to jest tak oczywiste, ze trzeba byc totalnia naiwniara, aby wierzyc, ze jest inaczej

Gość Za duża różnica
GretaBarbo faceci bardzo często są emocjonalnie dużo mniej dojrzali od kobiet C o ty za bzdury dziecko piszesz? Mężczyźni mniej dojrzali emocjonalnie? To kobiety kierują się emocjami, a nie mężczyźni, dlatego kobiety są takie ograniczone. Na mężczyźnie spoczywa biologiczny obowiązek chronienia rodziny i musi być dojrzały i opanowany emocjonalnie. Ci co mają problem z emocjami, mają po prostu problem i tyle.

Gość kopkpo
Nikt mi nie wmowi, ze 30latkowi, ktory interesuje sie 18latka nie chodzi wylacznie o sex, nie badzcie hipokrytami. Czesto tacy 30latkowie wiedza, ze nie maja czym zaimponowac w swoim srodowisku, wiec wybieraja sobie taka mlodke, bo dla niej sam fakt, ze facet ma 30 dychy z gory oznacza, ze jest dojrzaly:D

Gość ściek
pytanie jest tak kretyńskie jaki autor pewnie,oczywiście,ze się interesuja bo próchna po 30 są dobre w kuchni,albo w ogródku,a i to nie koniecznie

Gość Za duża różnica
kopkpo chodzi im o sex z mlodym cialkiem, to jest tak oczywiste, ze trzeba byc totalnia naiwniara, aby wierzyc, ze jest inaczej. Myślę, ale to moje prywatne zdanie, że najfajniejsze są 17 i 30 latki. 17 to takie aniołki i lolitki, a 30 latki, to pełne, kobiece i młode sexi laseczki dobre w seksie.

30 a 40 lat to troche roznica. dla30 latka 20 jeszcze ujdzie niz 20tka dla 40latka. od kiedy to mezczyzni sa bardziej dojrzalii emocjonalnie? to zajezy od tego w jjakim wieku sa obie strony.

Gość melifsk
no ja takimi 11-16lat to sie interesuje, a kiedyś dojrzałymi, ale że nie ma przyzwolenia społecznego taki związek to tylko potajemnie

Gość dziewczyna kochanego żołnierza
tak, interesują się, ale tylko seksualnie

Gość Za duża różnica
kopkpo Nikt mi nie wmowi, ze 30latkowi, ktory interesuje sie 18latka nie chodzi wylacznie o sex, nie badzcie hipokrytami. Czesto tacy 30latkowie wiedza, ze nie maja czym zaimponowac w -Zwykle chodzi o seks, ale nie chodzi raczej o zaimponowanie, bo przeważnie ci co się spotykają w klubach z 18-20 latkami mają wysoka pozycję społeczną i nie muszą nikomu nic udowadniać. Przeważnie po prostu chcą sobie poruchać młodą, gibka i atrakcyjną dziewczynę. Równie dobrze pukną 18 latkę, jak i atrakcyjną 26 latkę.

Gość ściek
tu nie chodzi o dojrzałość,tu chodzi o ciało,wygląd,swierzość,jędrność,a kobieta po 30 to próchno,po 40 kijem bym nie tknął

Gość hhhjjhjhhj
jasne ze sie interesuja ale malo ktory zrobi cos wiecej niz pogapienie sie na taka i fantazjowanie:o poza tym prawdopodobnie duza wiekszosc z nich mysli o młodszych wyłącznie w kontekscie seksu (ale szczerze mowiac młodsi maja to samo:classic_cool: )