Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ojojoj23

czy mój chłopak może być gejem? co jest nie tak?

Polecane posty

Gość ojojoj23

Witam wszystkich:) Z moim chłopakiem znamy się 3 lata, od roku mieszkamy w dzikiej Rosji, ale jeszcze osobno (on jest Rosjaninem). Obydwoje nie mamy jeszcze za dużo doświadczeń związkowych, jeszcze nie współżyliśmy, z czułościami też bez szaleństw. Nigdy nie myślałam o nim w kategorii geja, ale po rozmowie z przyjaciółką, która próbowała wypytać o nasze erotyczne doświadczenie, zaczęłam się zastanawiać i zbierać fakty razem. Chłopak nigdy nie inicjował seksu, nie zmuszał, nie sugerował, przy przytulaniu omija miejsca intymne, jedynie lubi się przytulać, dotykać pośladków gdy mi się zsuwają spodenki od piżamy (to od niedawna), czasem śpimy razem "na sobie". A poza tym jest grzecznie. Pracuje na produkcji, wraca po godzinach. Gdy przychodzi do mnie, zjemy, chwilę pogadamy i szybko zasypia mi na kolanach, mówi, że go uspokajam. Gdy kiedyś pytałam czemu nie chce nic zacząć, odparł, że mamy czas i nie chce mnie zmuszać. Kiedyś wspomniał też, że zawsze jest ryzyko dziecka, a jeszcze chce pokończyć dużo spraw, żeby zacząć nowy etap. Ale ogólnie mało o tych sprawach rozmawiamy. Ostatnio napisał na facebooku że złapał grypę i musi leżeć. Jeden z kumpli, którego nie miałam okazji jeszcze poznać, napisał dość dwuznaczny komentarz, coś w stylu "dbaj o siebie, bo nie dbasz tylko dla siebie, nie? buziaki". Niby nic, ale trochę zastanawia. Kiedyś byliśmy na piwie z moim znajomym, temat zszedł na techniki podrywu, a mój chłopak nie ma w tym żadnego doświadczenia. Znajomy żartem zasugerował, że może jest gejem? Chłopak wziął to na luz i zaczął się śmiać, że to niemożliwe i mnie przytulił. Dodam tylko, że chłopak jest bardzo aktywny, gra na gitarze, ćwiczy wokal, pisze teksty, gdy ma czas chodzi na karaoke (tu jest tanie i popularne), lubi sport, dużo czyta - książek i komiksów, gra w gry online, lubi gotować, udziela się na forach i hoduje chomiki. Do tego męcząca praca, więc brak ochoty można jakoś wytłumaczyć. Często wolne dni przesypia tylko grzebiąc od czasu do czasu w komórce i internecie, po pracy potrafi spać w wc lub pod prysznicem. Inna sprawa, to dość ortodoksyjna, duża rodzina. Wszyscy są niewierzący, ale wzór rodziny po ślubie, z odpowiedzialnym mężem jest tu od pokoleń nie do ruszenia. Ale były przypadki przyspieszania ślubu, bo dziecko w drodze, więc współżycie jest oczywiste. Chłopak jest w rodzinie jedynym synem, więc wychowywał się wśród kobiet. No i oczekiwania co do męskiej linii są dość wysokie. Gdyby był gejem, chyba by się nie ujawnił. Czy brak zainteresowania mną w bardziej erotycznej sferze jest niepokojący? Czy może to wskazywać na inną orientację? Proszę o Wasze opinie, Pozdrawiam!! Anna

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować