Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !wkurwiona!!!

alez sie wkurwilam wracam od kosmetyczki

Polecane posty

Gość !wkurwiona!!!

poszlam na regulacje brwi mowie jakie chce a ta glupia krowa mi je tak zjebala ze szok sa cienkie a mowilam ze cienkie nie wchodza w gre ! Jezu ! Ile trzeba czekac az odrosna?

Gość kluska warszawska
smaruj codzinnie olejkiem rycynowym. ja smarowałam rzęsy i brwi i brwi miałam później "krzaczaste" , druga opcja to zrób hennę i poprostu troszeczkę wyjedź poza linię cienkiem brwi, tylko tak troszkę.

Gość kluska warszawska
smaruj codzinnie olejkiem rycynowym. ja smarowałam rzęsy i brwi i brwi miałam później "krzaczaste" , druga opcja to zrób hennę i poprostu troszeczkę wyjedź poza linię cienkiem brwi, tylko tak troszkę.

Gość 454546465
zrob zdjecia zglos na policje i domagaj sie odszkodowania. mi raz jedna taka fryzjerka musiala zaplacic 10000 odszkodowania bo sad przysadzil. niech sie krowy naucza zawodu albo placa

Gość !wkurwiona!!!
eh tylko mi dzien zepsula ja jeszcze przed regulacja stosowalam rycyne na brwi wiec lece do apteki po zapas i po jakas odzywke

dobrze ze nie muszę wyrywać brwi,ja tylko ewentualnie reguluje,mam brwi idealne do moich oczu. Wspolczucia,te kosmetyczki to sa takie stuknięte,to samo fryzjerki masakra.

Gość grge
mnie wkur.. jak ide do fryzjerki i mowie ze chce podciac wlosy max o 5cm a ta mi 15 ciacha..

Gość Paulina z południa
Ja we wrześniu przed slubem koleżanki poszłam na henne brwii, chodziłam tam już kilka razy i zawsze byłam zadowolona. Na moje nieszczęscie nie było kosmetyczki która dotychczas mi to robiła. Wytłumaczyłam co i jak, jaki odcień ( mam blond wlosy) jak ja zobaczyłam sie w lustrze to miałam wrażenie że dostaje zawału, zrobiło mi się gorąco i słabo. A zobaczylam: prawie CZARNE brwii, o zmienionym kształcie, a byłam tak zadowolona ze swojego kształtu brwii 😠 Zaczełam jej mówić że wygladam jak totalna idiotka, blond włosy czarne grube brwii niczym drwal Kotliny Kłodzkiej!! Ta usilnie mi wmawiała że tak jest dobrze etc... przecierałam te brwii wodą utlenioną, myłam szamponem p.łupiezowym tak bardzo chciałam się pozbyc tego koloru że dostałam cholernego uczelenia i wysypki, na ślubie wygladałam jak qrwa trans... od tego czasu sama robie brwii w domu.

Gość porada za free
brwi za 2 tyg odrosną współczuję,,, za pasem święta ...ale dobrze ze włosy odrastają!

Gość fssfsfsf
paulina z południa ale się uśmiałam, trans ehhehee

Gość Paulina z południa
Niestety ale tak :o dlatego że jestem szczupła, blond włosy, jasna cera a tu wieeelkie brwii wpadajace w czerń. Do tego czerwone plamy nad nimi co było wynikiem uczelenia.

Gość BoLudzieToIdioci
i dlatego ja boje sie chodzic do kosmetyczek ;/ reguluje brwi w domu, sama. Na poczatku byla masakra, ale metod aprob i bledow nauczylam sie. do fryzjera tez nie chodze - moj maz mi podcina koncowki od czasu jak "fryzjerka" zamiast 2-3cm obciela mi wlosy o polowe!!! A mialam prawie do pasa, ehhh. Zrobilam awanture, kasy nie dalam, ale wlosy i tak obciete.... Co za baby tam pracuja to ja nie wiem????