Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ogromnym przelocie XV

Warszawiacy, gdzie po choinkę?

Polecane posty

Interesuje mnie żywa jodełka. Ładna i w miarę niedroga. :p Gdzie widzieliście stoiska z choinkami? Okolice Pragi, Targówka, bliskiej Woli i bliskiego Żoliborza. Czy ktoś może kupował/orientował się w Praktikerze? Na początku grudnia widziałam ciekawą ofertę, ale nie wiem czy jest aktualna i czy te ich jodełki ładne? :) Pod Kauflandem podobno bardzo tanie świerki, ale czy jodły też mają?

Gość GretaBarbo
ceny z kosmosu są zupełnie, w niedzielę zapytałam pod Blue City u handlarza i wołał od 60zł za metrowego ciętego świerka - szok jodły od 90 Kogoś naprawdę solidnie poyebało

" na Kiercelak" Ale są na pewno? :p Mój tata zawsze tam kupował, ale w ciemno nie chcę jechać. :) A że drogie to słyszałam, ale cóż zrobić. :) Choinka być musi. Czekam na więcej informacji.

po kiego kupujecie zywe drzewka? dla zapachu wystarczy kilka galązek. choinka sztuczna jest i ładna i jednorazowy wydatek i ekologicznie sie zaslużycie nie przyczyniając się do niszczenia przyrody.

"jest i ładna i jednorazowy wydatek i ekologicznie sie zaslużycie nie przyczyniając się do niszczenia przyrody. " Nie jest ani ładna ani ekologiczna. 🖐️

Gość GretaBarbo
exactly: plastikowa choinka niewiele ma wspólnego z ekologią natomiast żywa się rozłoży i wróci skąd przyszła. Tym bardziej, że choinki w większości nie są z wycinki lasów, a z plantacji

Gość Upe upe upe
🖐️

Gość nie dziwie sie ze faceci od wa
gutekjszoł idioto sztuczna wlasnie truje srodowisko zeby ja wyprodukowac, niszczone sa dziewicze tereny, by wydobyc rope (plastik pochodzi od ropy) nastepnie fabryki trują dymem świat a poptem taka choinka rozklada sie 1000 lat a jak zetniesz zywe drzewko, to kilka lat i urasta takie samo nastepne.

Gość Upe upe upe
😴

Jakby ktoś był zainteresowany pod TESCO Stalowa jodełka 2m. 120zł., świerk 1,5m 40zł. 😴

Gość gość
Centrum Greenstyl, Ul Smardzewska, to taka opcja dla leniwych, bo mają porządne drzewka, które dostarczają do domu, ustawiają, obsadzają. W zeszłym roku mieliśmy przed świętami tyle roboty, że to była dla nas optymalna opcja ;-)