Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maatteeuusz

Jakie kwiaty jej posłać?

Polecane posty

Gość Maatteeuusz

Zobaczyłem dziewczynę,wiem gdzie pracuje, nie znam jej,ale cholernie mi sie podoba. Chcę jej wysłać kwiaty,ale nie wiem które doradźcie mi :)

Gość Rozjebany sklepik
chryzantemy?

Najlepiej taki kolorowy bukiet z różnych kwiatów, na pewno w kwiaciarni dobiorą coś radosnego i kolorowego:)

Gość frgehnjm
piękne są astromerie- idealne dla delikatnej kobiety

Gość frgehnjm
przejrzałam tą Twoją kwiaciarnię i tam ich nie ma. ja bym kupiła coś delikatnego i nieoklepanego.

Gość frgehnjm
chociaż jak nie znam kobiety to mi trudno coś doradzić. są takie, które cenią klasykę, te co lubują się w polnych kwiatach i zwolenniczki ekskluzywnych bukietów:)

Gość frgehnjm
Wiesz co sobie myślę- że jeśli jesteś w jakiś sposób bliski jej sercu, to nie ma znaczenia, który bukiet wybierzesz- wszystkie tak samo ją poruszą. JEśli zaś nie przypadłeś jej do gustu to żadne kwiaty tu nie pomogą

Gość mariu87444
jak wyglada ten twoj obiekt westchnien? :D

Gość puza ladny wybrala
doradzamy.

Trudno doradzić nie wiedząc jakie kwiaty ta dziewczyna lubi! Róże chyba wszystkie kobiety lubią. Podobnie jak inne kwiaty. Powiem ci jedno każde kwiaty sprawią kobiecie przyjemność kiedy dostaną je od tajemniczego nieznajomego! Takie kwiaty pobudzają kobiecą fantazję i dają dużo do myślenia??! Cóż to za tajemniczy osobnik posłał jej te kwiaty! Ja bym wysłał jej różne kwiaty Bukiet powiedzmy z wszystkich kwiatów jakie były w kwiaciarni. Taki gest na pewno zrobi wrażenie tym bardziej kiedy w bukiecie będzie bilecik z informacją od tajemniczego nieznajomego. Nie powinieneś od razu się ujawniać tylko po jakimś czasie!

Trudno doradzić nie wiedząc jakie kwiaty ta dziewczyna lubi! Róże chyba wszystkie kobiety lubią. Podobnie jak inne kwiaty. Powiem ci jedno każde kwiaty sprawią kobiecie przyjemność kiedy dostaną je od tajemniczego nieznajomego! Takie kwiaty pobudzają kobiecą fantazję i dają dużo do myślenia??! Cóż to za tajemniczy osobnik posłał jej te kwiaty! Ja bym wysłał jej różne kwiaty Bukiet powiedzmy z wszystkich kwiatów jakie były w kwiaciarni. Taki gest na pewno zrobi wrażenie tym bardziej kiedy w bukiecie będzie bilecik z informacją od tajemniczego nieznajomego. Nie powinieneś od razu się ujawniać tylko po jakimś czasie!