Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denimkowa nat

po co sie ze mna spotyka?

Polecane posty

Gość denimkowa nat

Nie jestem już nastolatka ale nie mam zbyt dużego doświadczenia jeśli chodzi o facetów. Potrzebuje pomocy. Spotykam się z pewnym facetem. Jest miło i bardzo fajnie spędzamy razem czas. To nie są jakieś częste spotkania. Ot czasem kawą na mieście, która to on iniciuje. Problem w tym że z tym spotkań nic ne wynika. Nie o to chodzi że lecę na niego ale nie powiem są chwilę kiedy ciężko się powstrzymać. Sami rozumiecie, jesteśmy dorośli a on zachowuje się tak jak przedszkolak któremu wystarczy że podtrzyma się za raczke . Niby problem mały ale ją zastanawiam się czy jest sens dalszych spotkań. Po co się że mną spotyka. Na nieśmialego nie wygląda jest raczej pewny siebie więc w czym rzecz?

Gość statystycznie rzecz ujmując
wolała byś aby Ciebie przeleciał na 1 randce? czy facet, który Ciebie szanuje i pragnie zaczekać na odpowiedni moment, to osoba nie godna zaufania?

Gość denimkowa nat
Ale właśnie o to chodzi że on żadnych nawet najmniejszych sygnałów nie wysyła. Nic ne, zupełnie. Dziwi mnie to bo ie można pić kawy na mieście. Normalne spotkania czy randki mają jakiś finał a tu nic. Ile można czekać na zwykły pocałunek.

Gość statystycznie rzecz ujmując
może dla Ciebie pocałunek nic nie znaczy cyniczna kobieto, a dla niego to bardzo wiele... życzę aby spotkał kogoś lepszego, bo Ty zapewne na niego nie zasługujesz...

ej nie przesadzaj statystycznie rzecz ujmujac... przeciez ona nie napisala ze chciala sie z nim przespac na pierwszej randce tylko ze nawet jej nie pocalowal ani nie pokazal ze chodzi mu o cos wiecej.

nie chce cie straszyc ale on moze jedynie traktuje cie jak przyjaciólke? moze to ty powinnas zrobic ten pierwszy krok i bedziesz wiedziala jaki ma stosunek do ciebie?