Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahjgjhmgmgwpwq

Mam śliczną ale chyba upośledzoną sąsiadkę z bloku

Polecane posty

Gość jahjgjhmgmgwpwq

Jest bardzo ładna, ma 18lat i mam wrażenie że jest upośledzona - co tydzień chodzi do kościoła, moja siostra mówi że ta się jej zwierzyła że oddaje na tacę całe swoje kieszonkowe :D w ogóle nie wychodzi z domu, słucha jakiegoś taniego techno nie ma chłopaka a jak jacyś do jej zagadywali to nawet na nich nie spojrzała co za dzikus na dodatek jest "ulotkarką" podejrzewam że te kase co zarobi oddaje na tace. Znacie słynne powiedzenie uroda nie idzie w parze z rozumem? Ona potwierdza regułe

Gość Dariusz
zaproś ją do kina! czyt: "do kina (nie na film)

Gość anka44
temat na oskara,jak widze nie blyszczysz inteligencja,twojej wywody na temat tej laski sa zalosne,ale jak masz 12 lat to mozna ci jeszcze wybaczyc,jak niestety wiecej to raczej pomodlic sie za ciebie

Gość Sylwester89
Anka ma racje, jesteś żałosny :classic_cool:

Gość jahjgjhmgmgwpwq
nie śmiejcie się to naprawdę dziwne, że chodzi do kościoła... my z chłopakami chodzimy do zajezdni tramwajowej, by podziwiać poszczególne wozy motorowe i to jest odlot po prostu.

Gość Zołza i spółka czyli JUST.....
BUTelki po imprezie pozbierać MAToły

Gość Zołza i spółka czyli JUST.....
sram se do ryja :)

Gość alasssssmakotaotataa
a ja dzis obejrzalam dokument francuski bo sie przerzucilam na francuskie wszystko ostatnio - najmadrzejsze panstwo na swiecie o pewnym czlowieku, ktory nie ma jednej nogi. nie widzialam poczatku. po prostu kaleka i jak zyje bez tej jednej nogi. no radzi sobie calkiem niezle. przyrodniczy taki - musialabym sprawdzic co to byl za dokument. taki nawet mlody??? tyle ile - ok 35-40 lat.ale calej nogi nie ma. i prace ma i wszystko i tak dalej. i wspinal sie w tym filmie na Mont Blanc- niezle nie? na inne gory tez to go zbierali smiglowcem, zjezdzal na 1 narcie z tego Mont Blanc. i do kosciola chodzil, wszedzie. oto jest Francja. ale zycie takie nawet. jedynie ze nogi nie ma. na koniec jakas laska nad morzem go obsciskiwala. nie widzialam poczatku. no to jest tylko film, ale jest takie cos. co o tym sadzicie? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

francja to jest teraz najmadrzejsze panstwo na swiecie i tyle. no co ma usa do powiedzenia. nic. ja sie troche rozwalilam, a w sumie wybralam inny uklad i historie chociaz... ze strachu sie dowiem. ano wlasnie ale coz... no tyle ile.... jeszcze to przemysle. chociaz to 1 rzecz tylko ze takie cos sie stalo.ale juz sie stalo i tyle.niezly ten dokument byl. szkoda ze od poczatku nie widzialam. nie wiem czyja byla kaplica. chyba prywatna i tyle. ps.o pracy moze przesadzilam, ale no ... jakas tam praca byla czy nie wiem co. w kazdym razie nawet film ma o sobie. a kto inny? :(

gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

:( :( :( :(

wiedza panstwo ja sie za panstwo nie dam bo to jest jedna paranoja juz, a niszczenie to jak PROFESOR NA UCZELNI nie zrobi kariery miedzynarodowej. prosze panstwa ja w ogole zatrudniona nie bylam na uczelni. ta klasa francuska gdzie mieszkam to one ani psychiczne nie byly. i brak regul od a do z. jedyne reguly to w domu publicznym i tam prosze sie udac po dalsze informacje co dalej. no bo gdzie? tyle :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

:( :( :( :(

Gość ewrweter
alasssssmakotaotataa naucz się pisać z sensem. Twoich wywodów nie da się czytać.

nie wiedzialam ze kurwa francuska lepsza od mojej matki. no wiecie co... ta anglia to ani psychole. wszystko z nienawisci, ze ...rzym im polecial? co? i tyle :( no i owszem ale jaki. a w ogole to chyba cos poplatali oni. ale coz... ja ich tam pouczac nie bede. rozejsc sie i tyle. a ta francja jaka jest... lo matko i tyle. no ale coz... bo ja nie odeszlam z tej klasy - a jak mialam odejsc? i mam teraz opinie, ze chodzilam do podstawowki z dziecmi kurew. no bo taka ta klasa zawsze jest - wstretna, obrzydliwa, nikomu nikogo nie zal. ale klasy oprocz klasy to nie mialy zadnej. nigdy. obrzydliwe - cala ta wies to OBRZYDLIWOSC.niech sie tak nazwa a ja sie chce wyprowadzic bo to ani zenada. jakie te kurwy sa zadne wladzy to sie opisac nie da - niech sie biora za proceder a dziecmi odchodza. takie zadne wladzy - dyktatura tego swiata obecnie . ciekawe czemu? :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

takie sa kurwy prosze panstwa - 2 babcie majac, pi razy drzwi rodzine musialam cale zycie siedziec i omijac dzieci kurew francuskich, zeby udowodnic ze co - ze mnie okradly. i to z czego? one nawet CHORE NA LEB nie byly. mi sie w to wierzyc nie chcialo jakie to zera. ani i tyle. no bo dzieci takie a nie inne. bo bez wstydu w ogole. kiedys do burdeli niemieckich i tyle. to nawet minus nie wiem ile nie jest takie cos komus zrobic. naprawde :( szkoda palcow na nie i tyle :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡