Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam 2 braci

dziewczyny, pomozcie mi dobrac szminke:)

Polecane posty

Gość ja mam 2 braci

chcialabym cos zmienic w swoim wygladzie czasami i myslalam o szmince. mam 24 lata, jestem szatynka, bazowe woczy, szybko sie opalam. myslalam o ktorejs z tych: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=55555 podobaja mi sie te wszystkie roze. jak dobrac sobie szminke?

Gość ja mam 2 braci
uroda przypominam trzebiatowska, moze nie jestem taka ladna i glamour, ale slyszalam opinie, ze jestem do niej podobna, moze to jakas podpowiedz.

Gość zazaa
Skoro sama nie umiesz to może przejdź do jakiejś drogerii tam często są wizażyści.

Gość ja mam 2 braci
watpie, zeby w tej drogerii babki sie na tym znaly. a wy jak dobieraie? na pewno nie pasuje mi czerwien, bo wygladam zaraz jakby mi was wyrosl :)

Gość zazaa
nie mówie że w każdej ale w tych lepszych to na pewno,. Ja dobieram testując a nie na oko przez net.

Gość ja mam 2 braci
ja tez sie przejde do drogerii, ale brzydze sie uzywac testerow, chyba, ze bym zeskrobala z boku troche, ale nie chce sie mazac czym,s co niewiadomo czego dotykalo:P na razie chora jestem, a mysl o szmince meczy mnie od jakiegos czasu, chyba teraz we mnie dojrzala;)