Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i ja mkmkmkkkmkmkm

wzrost dziecka-sugerujecie się ubrankami czy mierzycie?

Polecane posty

Gość i ja mkmkmkkkmkmkm

Pytam ponieważ moja córka ma 1,5r ubranka nosi każdy w innym rozmiarze,a ostatnio na szczepieniu miał na stojąco 74cm.Mam problem z kupieniem jej ubrania,bo często te na 80cm są albo za duże,albo za małe-zawsze muszę mierzyć do niej.Jaka firma ma najbardziej trafione rozmiary?

Gość sweatrose87
wiele firm robi dziwacznie czasami,mój syn akurat ma spodnie z Next na 110 a inne spodnie z tej samej firmy na 104 i tak samo leżą :) Trzeba niestety kierować się wielkościa dziecka a nie firmą bardzo ona drobna mój miał już 84-86cm w tym wieku i dopasowuje do syna ale on ma 3 lata a ubranka na 104 nosi bo ma ponad 100cm nie miałam tak że nie zgadzało mi się coś Kupyj 74 i 80 górę i dół nie trafiasz rozmiarowo ? My przez pewien czas mielismy tak ze body młodziak nosił np 86 w wieku roku a spodnie różnie bo 80/86

Gość i ja mkmkmkkkmkmkm
no właśnie i góra i dół często inne rozmiary,ona jest niska pewnie po mnie i ma ok 9kg ,często jest tak,że jak dostaje nową bluzkę od kogoś to rękawy są dobre,a długość jak tunika i sukienka,albo do pępka,a rękawy za krótkie a same bluzki i góra często za szeroka. Już mi zaczyna wyrastać ze swoich "starych" i trzeba będzie znowu latać za dobrymi,albo większymi i proporcjonalnymi:) spodnie to można podwinąć jak są w pasie dobre.

Gość pieluchy nowe - tanio !!!
Mam do sprzedania pieluszki jednorazowe NOWE nie otwierane, nie używane - moje dziecko wyrosło już z tych rozmiarków i zostały mi 2 paczki pieluch: http://allegro.pl/pieluchy-huggies-5-9kg-nowe-80szt-najnizsza-cena-i2880166507.html http://allegro.pl/pieluchy-asda-little-angels-new-arrivals-3-6kg-42-i2872244499.html POLECAM !!!