Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l;l;l;l;l;

Czemu facet byl głupi i dał wolność słowa kobietom ;/

Polecane posty

Gość l;l;l;l;l;

ehhh sami siebie skrzywdzilismy heh czasami to jest fajne ale czasami to by najlepiej było jakby sie dziewczyny zamknęły i niewymadrzały teraz beda robic toc o faceci dla jaj ranic bo one moga kretynizm .

Gość kto przypuszczał
, że one są gorsze od nas?

Gość l;l;l;l;l;
i bede miał harem ale ja katolik ehh . niepodoba mi sie to bo wszystko chcecie na łatwizme brać ! okropne ruwnouprawnienia a robixc na budowie nie beda w dupiue mam takie ruwnouprawnienie ;/

Gość lipppa
wyciąć im języki i na salceson ozorkowy przerobić :(

Gość Bo same jej chciały kiedy
rozwój gospodarki i dobrobyt na to pozwolił.W brutalnych czasach starożytnych średniowiecza i starożytności,nie były one takie głupie,żeby się równouprawniać i chodzić na wojny zamiast facetów.

Gość l;l;l;l;l;
jednak baba to jest chytra . niby takie aniołki sie zgrywqaj a jak co do zego przyjdzie to zaurocza jakioegos fasceta i ten bedzie bronił ja przed inymi a na koniec rozmowy wyjedzie i nawet jej niebedzie mozna nawżucac ;/

Dominacja męska wynikała z ich siły fizycznej,współcześnie to bardzo marny atut.

Gość lipppa
tylko gdyby im języki uciąć to ....lodów nie będzie :D to już lepiej struny głosowe usuwać ale z kolei tak po cichu to te z jakoś smutnawo

Gość l;l;l;l;l;
i jak sie bronic przed kobieta normalnie niema jak . ani jej udezyc poprostu musi nas zniszczyc i tyle potem odejdzie niektore sa ok normalne a niektóre zamocno sie przemadrzaja niewyobrazam sobie tego dalej .

z czego miałby wynikać brak wynikać brak równouprawnienia kobiet obecnie,kiedy wojsko jest zawodowe,większość facetów na wojnie by się zesrała w gacie,kopalnie gdzie wymaga się siły fizycznej nawet jeżeli gdzieś jeszcze dają dobrze zarobić,to jest schyłkowy biznes

Gość l;l;l;l;l;
albo nadajnik dac i ja śledzic i chodzi z kims np i miec nadnia psychioczna przewage

Gość l;l;l;l;l;
ehh mopZe by sie facet zesrał w gacie ale bo to poprostu są nieaturalne dlaniego warunki niemoże nic robuic musi byc posłuszny uczyc sie itp nic dziwnego ze niektórzy by niedali rade . nawet ich kobiety czesto niewspieraja tylko im dokopia do reszty

Gość l;l;l;l;l;
Gdyby niebledy byłby ciekawy temat heh trudno sie mówi

Rozmawia dwóch jaskiniowców: - Wiesz, chyba nauczę moją kobietę mówić. - Spróbuj, żadnej szkody to przecież nie powinno wyrządzić....

Gość lipppa
mak mielić , ryby skrobać a nie nad biednymi niewiastami się pastwić :D

Gość l;l;l;l;l;
noi przez jaskiniowców mamy ten pasztet .ehhh trudno się mówi najwyżej będzie 50% populacji samotnej tak kończą wysoko rozwinięte kraje

Gość l;l;l;l;l;
kobieta może wygląda na miła ale to pozory czasami to są biedulki ( czyli nomalne czasem podyskutuja ale niedąza uparcie doswojego celu prubują zmienic zdanie ufaceta przez sex albo cos a nie przz kłutnie) a czasami to wręcz wścibskie babsztyle ;p