Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedaa ho hohoh

Brak kasy a kłótnie w związku.

Polecane posty

Gość biedaa ho hohoh

Czy u was w zwiazku brak kasy jest powodem do kłotni.czy czesto sie o to kłócicie? Do osób razem mieszkająch?

Gość Nicolka....
Nie. Nigdy sie o to nie klucimy. Mamy wspolne konto i razem pracujemy.

Gość nicola swawola
U nas to różnie ostatnio jest kiepsko bo chłopak nie dostał premii i mamy mniej pieniędzy i nie mogę kupować takich drogich kosmetyków czy bluzeczek. Ostatnie czasy bez tej premii było trochę kłótni.

Gość biedaa ho hohoh
a co ja mam zrobic jak moj nie pracuje. zostalo nam 30zł do 10 stycznia.

Gość Alicja asdfghjk
Klotnia o kase to jest cos czego nie znosze, mamy ogolnie wspolne pieniadze ktore odkladamy a codzienne i wylata wlywa na kazde osobno i zawsze byl roble co z cxyjego placic czemu wydalam tyle i tyle... Wreszcie siedlismy i ustalilismy co z czego placimy i klotnie sie skonczyly

Gość larysssssssa
nigdy sie o to nie klocilismy ale byly za to klotnie o wiele innych rzeczy

Gość zmxc
brak kasy na elementarne potrzeby jest najczęstszym i najpoważniejszym problemem

Gość hmmmm.........
znam małżeństwo, które się przez to rozpadło... a u nas może być różnie, ja dbam, żebyśmy z głodu nie umarli, on miewa kasę nieregularnie, ale jak już przychodzi to od razu duża kwota, więc staram się dopilnować, żeby na jakiś czas odłożył.

Gość hmmmm.........
dobrze, jak chociaż jedna osoba w związku jest przewidująca i umie coś odłożyć na czarną godzinę.

Gość biedaa ho hohoh
ja nieraz staralam sie pare zł odlozyc. ale np. moj stracil prace. szukal nowej. 2-3 tyg. przerwy a zeby jakos przezyc trzeba bylo ruszyc odlozone. i tak w kolko.

Gość biedaa ho hohoh
up

jak wam/ci brakuje kasy to widze tylko dwa rozwiazania - ograniczac sowje potrzeby albo zwiekszyc wplywy gotowki, a klotnie znikna - as easy as it is;-)

Gość biedaa ho hohoh
tylko jak pogonic faceta aby staral sie i utrzymal w pracy. ja na to wlywu nie mam.

Gość biedaa ho hohoh
jak ograniczyc.? i tak zyjemy jak - aszkoda gadac. od pol roku sobie nic nie nkupilam.Nawet majtek bo ciagle kasy brak.

bieda ;-) masz racje - wiec sama zakasaj rekawy i do pracy sie wez;-) takiej kt zaspokoi wasze wspolne portrzeby finansowe

Gość hfhri
Zamów coś darmowego na święta www.free.amciu.com Zupełnie darmowe rzeczy. Polecam

bieda - w indiach ponoc zyja za dolara dziennie - wiec zawsze da sie ograniczyc;-) smiesza mnie ludzie kt nie wiedza jak to w swoim zyciu wprowadzic , tylko wola narzekac;-)

Gość biedaa ho hohoh
ja mam zapieprzac za faceta. nigdy w zyciu. i tak mamy wspolna kase.Co z tego ze pracuje jak nic z tego nie mam.

[zgłoś do usunięcia] biedaa ho hohoh ja mam zapieprzac za faceta. nigdy w zyciu. i tak mamy wspolna kase.Co z tego ze pracuje jak nic z tego nie mam." xxxxx no skoro wynralas sobie faceta ktory nie potrafi sie dostosowac do Twoich oczekiwan to sama jestes sobie winna - as easy as it is;-)

Gość biedaa ho hohoh
szkoda ze takie rzeczy wychodza po jakims czasie. jak juz sie razem mieszka.