Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózeczek:)!!!

Wózek STOKKE - proszę o opinie:)

Polecane posty

Jak się sprawdza ten wózek?Jest wygodny dla dziecka? Cały czas się nad nim zastanawiamy.Tzn. ja jestem zdecydowana pod względem wyglądu,nie jest taki oklepany i dlatego tak bardzo mi się spodobał:) Ma któraś z Was ten wózek?Proszę o jakieś opinie. Pozdrawiam. http://allegro.pl/zestaw-na-prezent-nowy-wozek-stokke-winter-kit-i2878022638.html

I czy jest sens kupować nowy? Bo szukam w necie i znalazłam parę używanych o 1/3 tańsze od nowego:)

wozek bardzo mi sie podobal. Czas przeszly. Do wczoraj mi sie podobal kiedy to widzialam jedna kobiete ktora starala sie przejechac spacerowka stokke po warszawskim zasniezonym chodniku- podkreslam WARSZAWSKIM, co w praktyce oznacza udeptany snieg, nawet nie wielka zaspe. Wozek fajny owszem ale na cieple dni i rowne chodniki

No to chyba trzeba zmienić typ wózka... No ten niestety nie ma amortyzatorów i to jest główna wada:/

Gość Wrocław i okolice
jeśli jesteś z okolic wrocławia, znam hurtownie we wrocławiu-za NOWY wielofunkcyjny wózek który przypadł mi do gustu zapłace 1000 zł ze wszystkim(niekiedy fotelik liczony jest osobno). Co do jakości wózków się nie wypowiem-tylko dostałam namiar od znajomego na hurtownie i mówi że fajne i tanie-ale sama zaczne używać w marcu dopiero :)

Może jakaś posiadaczka wózka napiszę coś na jego temat?:)

Nikt nie posiada tego wózka?

Gość Szpindlerowy mlyn
moja kuzynka miala bo bardzo chciala miec dziecko wysoko w wozku-niestety potwierdzam, ze jest to wozek na bardzo gladka nawierzchnie

No to czyli na chodniki w moim mieście się nie nadaje.Szkoda:/