Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona111

ból piersi,brak okresu-test negatywny

Polecane posty

Gość zmartwiona111

cześć,potrzebuje pomocy. Mam taki problem. Ponad miesiąc temu uprawiałam seks bez zabezpieczenia z moim facetem. Nie wiem czy były to dni płodne ale prawdopodobnie tak. Zrobiłam test betaHCG Po 14 dniach i wynik był mniej niż 2 a norma w laboratorium to 2 czyli niby nie ciążą. Teraz mija ponad miesiąc od stosunku. Robiłam test płytkowy i był negatywny . Jednak bardzo bolą mnie piersi i troszkę podbrzusze gdy dotykam . Miesiaczke mam nieregularnia,aczkolwiek juz powinna byc. Czy możliwe jest że jest to jednak ciążą? Bardzo proszę o pomoc.

Gość Po miesiącu od
stosunku test napewno jest wiarygodny.Piersi nie świadczą odrazu o ciąży...Wybierz się do ginekologa.

Gość Po miesiącu od
W sensie ból piersi :P

Gość zmartwiona111
też myśle ze miesiac po stosunku powinien byc test wiarygodny ale tak sie naczytałam na tych forach o testach ze juz mam głowę pełną. ;/ boje sie troszke. Bo nie wiem co sie dzieje. Przeciez test nie powinien sie mylić,tym bardziej jesli to mialy by byc juz jakies objawy to test powinien wskazac 2 kreski.

Gość zmartwiona111
też myśle ze miesiac po stosunku powinien byc test wiarygodny ale tak sie naczytałam na tych forach o testach ze juz mam głowę pełną. ;/ boje sie troszke. Bo nie wiem co sie dzieje. Przeciez test nie powinien sie mylić,tym bardziej jesli to mialy by byc juz jakies objawy to test powinien wskazac 2 kreski.