Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułeczka_kukułeczka

kobiety, czy wasi faceci mają problem kochać się w okres?

Polecane posty

Bo mój w sumie sam sie za to zabrał jak miałam okres. Pytałam, czy go to nie brzydzi ale stwierdził, że jestem jego więc dlaczego ma go to brzydzićzdziwiłam się, bo nie jest to komfortowe, ale jak sie jest mocno napalonym... niektóre kobiety fakt nie chcą sie kochać w okres, ale jak podchodzą do tego wasi faceci?

Gość na minusie
no jak wszystko we krwi to te ściąganie prześcieradeł, a tu materac za dwa tysiaki, całe uda we krwi, to lekki dyskomfort jest :P czasem lepiej przeczekać.

Gość nieryba
ja mam starszną chcicę w czasie okresu i nigdy to nie było dla mojego rpoblemem, podkłądaliśmy tylko jakis ręcznik i jazda, czym tu sie brzydzić i tak robisz to z gumką

no właśnie dziwne to jest w to, że my nie lubimy gumek, nawet w okres jest bez. Ale jego to sie nawet podoba:)

Gość gwiazunia23
My się powstrzymujemy w te dni. Co prawda mąż mi powiedział, że dla niego to nie przeszkoda i nie brzydzi się, ale ja stwierdziłam, że nie chcę.

Gość kropka w kropkę
U nas tak samo- mąż byłby skłonny ale ja odczuwałabym dyskomfort. Nie każdy uprawia seks z prezerwatywą, a nawet jeśli to i tak nie wyobrażam sobie tych mało estetycznych plam pod naszymi ciałami. Te kilka dni jestem w stanie się ograniczyć bądź skłonić do innej aktywności;)

Gość brunet..
Niektóre to lubią, dla mnie nie problem, z jedną często to robilismy, ale nie pierwszego dnia bo za dużo krwi, największe podniecenie miała właśnie podczas owulacji albo okresu, czasami jak było krwawo to analnie, też to wtedy ją mocno kręciło. Mnie to nigdy nie obrzydzało

Gość aaadele
Mój miał problem, ale znalazłam takie tampony w których można uprawiać seks. Nie podrażniają, są mięciutkie. Nazywają się Beppy jakby kogoś to zainteresowało :) Przynajmniej pościel czysta ;p

Gość musztardakeczupnajonez
Faceci nie mają okresu ...

Gość dobry koń
mówi się dobry koń pójdzie i po błocie a tak poważniej to kiedyś trzeba odwiedzić tą drugą dziurkę:P