Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLECCIEMIWOZEK

pierwsze dziecko PIERWSZY WÓZEK..JAKI WYBRAC?

Polecane posty

Gość POLECCIEMIWOZEK

NA CO ZWROCIC UWAGE? MOJA KOLEZANK AKUPILA JAKIS ZA 4 TYS..MOIM ZDANIEM TO LEKKA PRZESADA...NA CO ZWRACAC UWAGE PRZY ZAKUPIE? DODAM ZE BEDZIE CZESTO JEDZIL PO WIEJSKICH DROGACH U TESCIOW..

Tani, niezniszczalny ale ciezki tako, adbor-grunt to skretne kola, a lekki ale drogi (chyba ze uzywany) to quinny buzz3

Gość Więc proponuje tak
Ja kupuje we wro w hurtowni nie wiem jakiej firmy za 1000 zł wielofunkcyjny. Jest lekki podobno wytrzymały.

Gość a ja karmie tylko piersia a po
kolor uniwersalny,bo byc moze zdecydujesz sie na dziecko jeszcze i moze bedzie innej płci.pozatym szeroki w srodku,wygodny i dlugi.pozatym duze koła jeslli drogi wiejskie.ja mam emaljunge city cros i tez w zestawie kosztowal ok 4 tys.tyle,ze mial fotelik,spiworek i wiele innych dodatkow

Gość Dla mnie wazne...
Dla mnei wazne: ***Pompowane kola, wieksze zeby w zime przejechac nie bylo problemu, z reszta w lato takim tez wygodniej sie jezdzi ****Amortyzowane kola- moj wozek tego nie ma i wyraznie mi tego brakuje **** Skretne kola-szczegolnie przydatne na mniejszych przestrzeniach-np w ciasnym sklepie **** Ja wybralam wozek wielofunkcyjny co u mnie sie sprawdza i fotelik pasuje i gondola w razie potrzeb na zmiane za chwile bede uzywac spacerowki. ****KOszyk na zakupy-zeby byl w miare pojemny ****Materialy z jakich jest zrobiony ****To jak sie sklada-zeby nie zajmowal zbyt wiele miejsca po zlozeniu

Gość Więc proponuje tak
Zwroc uwagę w jakim sklepie kupujesz bo np w jakiejś galerii ten sam wózek jest dwa razy droższy niż w osiedlowym sklepie

Gość onabezogona29
Polecam Zipp, bardzo wygodny, skrętny. Za głęboki, spacerówkę i fotelik samochodowy+ moskitiera folia p/deszczowa i torba zapłaciłam 970 zł.Naprawdę warto.

Gość kaska2112
Dokladnie, pompowane kola i przede wszystkim skrętne, duza wygoda. Kupilam 3w1 i zaluje. Kosztowal tysiac zlotych (wygral z Maxi Cosi podobno najlepszym). W gondoli dzidzia jezdzila tylko 5 miesiecy i wyrosla. W spacerowce do 15 miesiecy, jak zaczela chodzic to nie chciala siedziec. Wiec wozek sluzyl tylko przez rok, pozniej tylko okazyjnie. Dzis kupilabym jakakolwiek gondole, ale za to dobrą spacerówkę. Aaa i fotelik do samochodu byl twardy (jak to w tanich wozkach), nie to co wystawowe w sklepach. W nim zkolei siedziala 9 miesiecy, wiec tez warto kupic lepszy (choc inni twierdza, ze to tylko 9 miesiecy), wiec sie nie oplaca.

Gość natmik
polecam MAKED 3 w1 super za 1000 zł cąły komplet polski producent a wózek super

Gość sfasdgvfsdgshw
polecam:http://allegro.pl/enzo-evo-2013-espiro-4w1-neo-0-13kg-wysylka-i2875440541.html Obecnie jestem w drugiej ciąży, ku;ujemy właśnie ten wózek. Nie miałam pewności dokąd przypadkiem w Smyku nie zobaczylam go na żywo i... ŚWIETNY! Gondola szeroka , SPACERÓWKA również, mój poprzedni był zupelnie inny- węższy i ak ubralam Malego, to nie mógł sie ruszyć. Będziemy zamawiać ale za jakieś 2 miesiące.

Gość sfasdgvfsdgshw
Ubrałam w kurtkę jesienno-zimową, a nie że w ogóle :)

Gość sfasdgvfsdgshw
Ubrałam w kurtkę jesienno-zimową, a nie że w ogóle :)

Gość gość
ja zdecydowałam sie na modle 2w1 ecco modno z duza i wygodndna gondolą, którą można regulować

Gość gość
Ja bym nie wydała 4tys na wózek, bez przesady,wolałabym przeznaczyć to na coś innego, nasz wózek kosztował mniej 2000zł i jest świetny, bardzo dobrej jakości, funkcjonalny, bezpieczny o ciekawym designu to model Branoecco z Riko.

Gość gość
z perspektywty czasu nigdy wiecej nie kupilabym wozka 3w1 mam x-landera i niby wszystko ok, spelnia wszystkie wymogi (pompowane kola, skretne itp), ale teraz kupilabym sam gleboki wozek, a pozniej zobaczyla czego mi tak naprawde potrzeba bo pomimo tego ze mieszkam pod miastem jako spacerowki czesciej uzywam 'parasolki' dziecko ma 9 m-cy i zaczyna chodzic... spacerowka z x-landera prawie nieuzywana bo wygodniej mi z lekka parasolka ktora nez problemu jedna reka wloze do auta. takze ze swojej strony polecam nie pakowac sie w iles w jed a kupic gondole (moze nawet uzywana) a pozniej porzadna spacerowke jal juz sie sama.przekonasz czego tak naprawde oczekujesz od wozka.

Gość gość
Ja kupiłam wozek wielofunkcyjny na pompowanych kołach, z dobrą amortyzacja, bezpieczny, ze sporym koszem,, potrzebnymi akcesoriami, z dobrze okalającą budką, ze sporą gondolą, za mniej niż 2 tysiace to wózek polskiej produkcji marki euro cart model Durango

Gość gość
Ja mam wózek z eco-skory, z dużymi kołami pompowanymi, z dobra amortyzacją. Wybrałem wózek Anex Sport.

Gość gość
ja, mama trojki dzieci, moga polecic kupno taniej gondoli, nawet uzywanej (np roan, duze kola, pompowane) a zainwestownie w dobra spacerowke, ja bylam super zadowolona z maclarena xlr, z wygladu moze malo ciekawy ale bez porownania lepszy od innych znanych wozkow, nieznieszczalny, pozdrawiam

Gość gość
ja mam lupo comfort baby design 3w1. te gadania o spacerowce ulozonej na plasko czy taniej gondoli mozna miedzy bajki wlozyc. noworodek potrzebuje normalny porzadny wozek - nie drogi, ale dobrze dostosowany do wieku.

Gość gość
Mam wózek Anex jest lekki, komfortowy, ma w zestawie fotelik, fajnie wygląda,ma dobra cenę, amortyzacje, duże koła pompowane.

Gość gość
Ja mieszkam na wsi gdzie asfaltowych dróg jak na lekarstwo. Mogę polecić wózek anex sport. Co się u mnie sprawdza to pompowane koła przednie i tylne, dodatkowa amortyzacja w ramie. Koła są skrętne ale dosyć często je blokuję. Koniecznie model z czterema kołami sobie wybierz. Przy wyborze zwróć uwagę też na wagę, bo potem zostaniesz sama z maluchem i trzeba sobie jakoś radzić:) Mój ma też rączkę z ekoskóry, łatwa w utrzymaniu w czystości.

Gość gość
Hej. Kupujący wózek zwróc uwagę na to aby był dobrze amortyzowany i miał fajną spacerówkę bo z niej bedziesz dłużej korzystać. Ja wybrałam Anex Sport. Duże koła pompowane i dobra amortyzacja na tylniej osi i na ramie. A spacerowka naprawde fajna. Rozkładana do spania, wkładka dla małego dziecka , latwo wypinana barierka , regulowany podnóżek. W komplecie masz fajną okrywe na nóżki oraz folię przeciwdeszczową. Dla mnie wózek idealny :-)

Gość gość
Nam doradzono wózek polskiej firmy Anex Sport. Duży dobrze amortuzowany na kołach pompowanych. Kupiliśmy komplet 3w1 . Najlepiej sie opłaca. Modna kolorystyka i ładne zestawienia.

Gość gość
Na wiejskie drogi i polne ścieszki świetnie sprawdzi sie Anex Sport który ma duże koła pompowane skrętne z możliwością zablokowania oraz podwóją amortyzację która dopasowuję sie do terenu.

Gość gość
Ja patrzyłam, żeby gondolka była dosyć duża, żeby wózek miał fajną amortyzację oraz żeby łatwo się składał. W sklepie pani doradziła mi Anexa Sporta bo powiedział, że wózek posiada te cechy o które mi chodzi. Jeżdzę nim już 11 miesięcy i jestem zadowolona. Z czystym sumieniem polecam:)

Gość gość
Ja zdałam się na opinie sprzedawcy i zakupiłam Anexa Sport. Teraz z czystym sumieniem mogę polecić go innym:)

Gość gość
Wybierz to co sprawdzone i modne. Ja polecam Anexa Crossa. Całkiem inny niż większość polskich wózków.

Gość gość
Mój wybor padł na wózek wielofunkcyjny, moim zdaniem to bardzo praktyczny zakup, ja wybralam opcje 2w1, fotelik kupiliśmy osobno, a wozek mamy z marki Riko model Nano, ma sporo pozytywnych opinii.

Gość gość
Ja mieszkam na mazurach gdzie dužo jest lasów i zdecydowałam sie na Anex Sport ponieważ ma duze pompowane koła oraz podwójną regulowaną amortyzacją która świwtnie się zachowuję na takim właśnie terenie. Komplet 2w1 to cena ok. 2tyś.