Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA_2013

Proszę o szczere opinie na temat faceta

Polecane posty

Gość MONIKA_2013

Sprawa wygląda w sposób następujący: Jesteśmy w związku od 7 lat, do tej pory wszystko było ok - nagle on: - zaczął inaczej się ubierać, - przeszedł na dietę dzięki czemu zupełnie inaczej wygląda, - bardziej dba o siebie (balsamy/kremy/solarium) - wychodzi na pół godziny coś załatwić (wraca po 3!) - zdarza mu się mnie okłamać (przyłapany na kłamstwie szybko wymyśla jakąś inną bajeczkę) - zaczął wychodzić z domu (co wcześniej się nie zdarzało!) z kolegami do baru, pubu, klubu (powroty nad ranem!) - ze mną nie chce wychodzić bo twierdzi, że o czym mamy niby rozmawiać w takim barze (fajnie, że po 7 latach wspólnego życia jego zdaniem nie mamy tematów do rozmowy) I jeszcze najważniejsze: Po jego ostatnim wyjściu kiedy wrócił do domu nad ranem dostał 2 dziwne smsy od swojej koleżanki, którą niedawno poznał. Oczywiście z buziakami na końcu. Twierdzi, że to tylko koleżanka ale zauważyłam że wciąż szuka z nią kontaktu - jego konto na fb jest wyczyszczone (chociaż wiem, że piszą ze sobą na tym portalu), są także w ciągłym kontakcie smsowymi. Dzisiaj zauważyłam, że ON kontaktuje się z nią również na gg - pisze do niej każdego wieczoru (i wczoraj i przedwczoraj) a ona nie odpisuje. Ona wie, że wkurzyłam się na te smsy i że przeszkadza mi ich znajomość, więc chyba się wycofała - ale co on wyprawia? Po co koniecznie szuka z nią kontaktu? Zwłaszcza że wie jak bardzo mnie to denerwuje! On twierdzi, że to tylko koleżanka - ufam mu i chcę mu ufać tylko zastanawiam się po co tak koniecznie szuka kontaktu z tą dziewczyną? Wychodzi na to, że jak tylko ona pojawi się na gg on od razu zagaduje do niej. Zaczynam już wariować i potrzebuję opinii obiektywnych osób - za wszystkie z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie

Gość nie chce cie dolowac
ale wydaje mi sie, ze ktos kto tak sie zachowuje po prostu ma kogos na boku - moze to byc nawet ta laska z tym ze z tego co piszesz ona ma go w dupie a on sie jej na narzuca jak jakis idiota.

Gość Waniliowe wzgórza
I właśnie dlatego nie mam faceta - każdy skur... prędzej czy później szuka na boku a kobiety ryczą i cierpią!!!!! Niech was wszystkich szlag trafi!!!!

Gość rooxxii
laski jednak sa głupie, nic dziwnego że faceci niektóre trakuja jak szmaty skoro same daja sie tak traktowac.

Gość ares27645364
no jak całkowicie się zmienił i na każdy kroku kontaktuje się z jakąś dupą to na 100% cię nie zdradza, pewnie musiał jej pilnie życzenia świąteczne przesłać :P

Gość totalnie wyluzowany
a ładna jesteś? bo jak coś to ja aktualnie poszukuję partnerki :D

Gość wredniucha01
jest z tobą tylko dlatego, że ktoś musi gotować, sprzątać i prać mu ciuszki

Gość MONIKA_2013
To co mam zrobić? Jesteśmy małżeństwem, mamy dzieci... Nie daje sobie już rady z tą sytuacją, każdego dnia odkrywam coś nowego... Proszę go żeby ograniczył z nią kontakt a dzisiaj włączam komputer i pojawiło się okienko gg z jej numerem zapisanym! Spytałam: NA GG TEŻ Z NIĄ PISZESZ? Odpowiedział: NIE, TYLKO LINKA MI WYSYŁAŁA KIEDYŚ. Sprawdziłam (wiem, nie powinnam ale czułam że coś znajdę) i w archiwum nie ma żadnego linka, widzę natomiast, że on każdego wieczora zagaduje do niej (na szczęście zero odzewu z jej strony). Nie chcę zamienić się w szpiega, który chodzi i wszystko sprawdza - jestem już kłębkiem nerwów, nie mogę sobie z tym poradzić.

Gość rooxxii
porozmawiaj z kimś o tym, może z mama? przyjaciółką? facetowi nalezy się kubeł zimnej wody, bo sobie ładnie pogrywa. Widać że rozmowa nic nie daje, bo on ewidentnie nie widzi problemu. To albo zadziałasz ostro - spakuj go, albo ty sie wyprowadz i powiedz mu ze jak tak chce to ty chcesz rozwodu i niech szykuje na alimenty albo ty zacznij sie stroic i wychodzic gdzies, a on niech w domu z dzieckiem siedzi.

Gość MONIKA_2013
Wychodzę z przyjaciółkami. I żeby nie było - nie jestem zakopleksioną grubą matką polką - mam 26 lat, jestem wysoką, szczupłą, zadbaną blondynką i czasem muszę pokazać zdjęcie swoich dzieci, żeby ktoś mi uwierzył, że urodziłam dwójkę dzieci. Ona jest niższa i grubsza... tym bardziej nie rozumiem...

Gość rooxxii
postaw mu sprawe jasno - ty albo ona i trzymaj go krótko. Badz konsekwentna i twarda, ale zachowuj sie z klasą, nie rób awantur itd. Moja przyjaciółka jeszcze lepszy numer wywinęła swojemu facetowi - wyprowadziła sie na cały miesiac, on nie wiedział gdzie, łaził po scianach, wydzwanial do wszystkich, ale podzialao, jak wróciła to chodził na kolanach :-) i teraz już mu głupoty nie w głowie

Gość MONIKA_2013
Moja wyprowadzka nic nie da - oleje to a ja będę musiała szlajać się po cudzych domach z dwójką dzieci (bo na rodzinę nie mam co liczyć, nie mają warunków żeby mnie przyjąć). On też się nie wyprowadzi bo jak twierdzi: ON ZA TO PŁACI :/

no to niewesoła przyszłość cię czeka..facet jak zagaduje tą laskę a u niej nic niewskóra to szybko znajdzie inny obiekt..poprostu taki styl mu pasuje...i wiedz że opcję rozstania z tobą ma wliczoną.

Gość hazo
uważam że to dla ciebie on sie tak zmienił :D

Gość ares27645364
weź ty mu pokaż po prostu to wszystko może jak przeczyta to otworzy oczy! ja od siebie powiem tylko jedno-koleś jesteś frajerem!

Gość MONIKA_2013
Tak właśnie zrobię - pokażę mu to wszystko. Dzięki za wszystkie opinie. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i życzę, aby nikt z Was nie miał nigdy podobnych rozterek do moich :)

Gość ja tez jestem chora
żal mi ciebie, ale nic pozwalaj mu na to , niech sobie rucha....pozdr

Gość rooxxii
Monika to skoro ty sie wyprowadzisz to o to oleje??? to ja sie pytam dlaczego ty z nim jestes? dla kasy? bo nie rozumiem? jakby cie kochał to nie pozwoliłby ci odejsc???? to chyba prowo bo az rece opadaja, nie wierzę ze sa takie kobiety

Gość MONIKA_2013
Jestem z nim bo go kocham... Natomiast znam go i wiem, że nie zatrzymałby mnie - zresztą podczas kłótni często powtarza mi, że mam szukać sobie adwokata, że to jest już koniec, że nic z tego nie będzie, żebyśmy dali sobie spokój... chociaż wie jak bardzo mnie to rani...

Gość rooxxii
ale czy on cie kocha????? ktoś kto kocha to nie krzywdzi drugiej osoby, a jak coś sie nie układa to walczy i próbuje naprawić, a nie wykrzykuje ze masz sobie szukać adwokata. Marnujesz sobie życie dziewczyno

Gość cipcipcippp
piiiiiiii