Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaleniuninaa

przez moje wlosy nie chce mi sie zyc:( tez tak macie?

Polecane posty

Gość magdaleniuninaa

krótkie, cienkie z tylu takie lekko za koniec szyi z przodu jakies krótsze nie wiadomo czemu i grzywka ktora jest nieobcinana od 2 lat a ciagle krótka nie wiem czemu chyba przez to ze kiedys je bardzo zniszczylam co odrosnie od glowy to koncowka sie lamie i odpada:((((((( od 2 lat moje wlosy praktycznie stoją w miejscu!! jestem zalamana nie chce mi sie wychodzic z domu, wstydze sie ludzi... nawed do kosmetycznego jak ide to kaptur na łeb zeby nikt nie widzial mnie... niby nie jestem brzydka i figura ok i twarz w miarę ale te wlosyjakies dziwne popalone siano, byl okres ze je przedłużyłam na 2 miesiace a jak odczepilam to były jeszcze gorsze.... jestem zalamana...! ma ktos tak? a co do dbania o nie to używam co najlepsze wszytko i domowe sposoby i fryzjerskie cuda po 300zl! nic nie pomaga:(

Gość fryzjer91
pokaż włosy

Gość zemsta dziewicy
ja mam piękne zdrowe dlugie do pasa włoski, mocne i grube :)

Gość poliponata
bo najważniejsza jest dieta, taka prawda. Zwróc uwagę na to co jesz, czy to ma jakąś wartośc odżywczą? Spróbój pic siemię lniane, najlepiej codziennie, bardzo dobrze działa na włosy. Sama przetestowałam, już po niecałym miesiącu zaczeły mi rosnąc małe włoski, nie wiem czy wiesz co to olejowanie włosów? poczytaj o tym. Polecam też bloga: http://www.blondhaircare.com/p/pielegnacja-wosow.html Dzięki niemu odratowałam własne włosy

Gość czym wyleczyycc
ja mam piękne zdrowe dlugie do pasa włoski, mocne i grub" zdrowe? czym leczylas?? a w ogole jak wygladaja zdrowe wlosy XD

Gość dowcipnygość
Wnuczek pyta się babci: - Babciu widziałaś moje tabletki? Oznaczone były LSD babcia na to: - Pier*olić tabletki, widziałeś ku*wa tego smoka w kuchni?

Gość dszfzx
może włosy masz brzydkie, ale za to cerę ładną? nos mały, ładny? znajdź w sobie cechy, które są ladne, ktorych inni nie mają, i na nich się skupiaj...

Gość mnie moje wlosy tez doprowadza
do rozpaczy.sa cienkie ,proste nie ukladaja sie jak sa ciut dluzsze to robia sie takie straki.ale najgorsze jst ze mam juz prawie wzystkie siwe.farbuje raz w miesiacu ale po tyg juz widac odrost wiec 3 tyg laze z tym oblesnym odroastem jak stara baba:-(