Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RuDA GL

Niekompetentna kelnerka

Polecane posty

Gość RuDA GL

Witam byłam u Wrazidloka dzisiaj jedzenie dla mnie super polecam roladkę z kurczaka ze szpinakiem w sosie śmietanowym i kapustę białą duszoną z boczkiem i koperkiem.Jedzonko bardzo fajne ale niestety trafiliśmy z mężem chyba na zbyt mało doświadczoną panią kelnerkę. Tak więc pomijam fakt że na danie główne czekaliśmy 50 minut, zamówiliśmy u tejże pani "przystawkę" deskę serów no i od razu wiadomo zamówiliśmy też danie główne. Siedzieliśmy przez 50 minut o suchym pysku po czym łaskawa pani przyniosła nam przystawkę i minutkę później danie główne , ciekawe kiedy miałam ją zjeść może po obiedzie hehe. Pani nie widziała w tym nic złego tylko szkoda że później nas unikała i nie można było sobie napoju domówić dobrze że były inne kelnerki to się nami zajęły.Pani nieuprzejma chyba nikt jej nie nauczył zwrotów grzecznośćiowych zachowanie naprawdę nie na miejscu. Tak fajny tylko szkoda że taka osoba może popsuć mu opinie. Jak tam będziecie to unikajcie Czarnej kelnerki wiek około 35 szczupła troszkę sepleni albo nie ma zęba.pozdrawiam

Gość dowcipnygość
Mała amerykańska dziewczynka przychodzi rano do kuchni i widzi półnagiego mężczyznę, który grzebie w lodówce. Dziewczynka się pyta: - Czy pan jest naszym nowym babysitter ? - Nie. Ja jestem nowym motherfucker.

Gość to bylam ja ty prukwo
ciote mam, moglabys zrozumiec!

Gość trombocytoza
Co należy zrobić gdy ptak napaskudzi na głowę? - Podziękować Bogu że nie dał skrzydeł krowom!

Gość RuDA GL
Złotko każda z nas to ma co nie znaczy że wszyscy muszą przez to cierpieć. Spieprzyłaś mi rocznicę wielkie dzięki .

Gość RuDA GL
Złotko żebyś się nie zdziwiła jak ty będziesz cmokać w tyłek swego szefa bądź szefową buziaczki do zobaczenia:)