Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaxaxahohoho

co polecacie we Lwowie?

Polecane posty

Gość xaxaxahohoho

Wybieram się na Sylwestra i zastanawiam się co ciekawego można by tam kupić. to, że papierosy i wódę już wiem ale nie palę i nie lubię wódki. Czy może złoto jest tam tańsze niż u nas?

Gość j.w
Złoto może tak, ale sztuczne. Prawdziwe ma ta samą cenę na całym świenie, to nie te czasy. Kup fajki wódę jak nie używasz to sprzedasz podarujesz, szkoda jechać do UA i wracać bez obowiązkowego zestawu. Podobno słodycze dośc tanie.

Gość xaxaxahohoho
tradycyjny zestaw oczywiscie i tak kupię :) słodycze chyba tam średnie mają, zdarzyło mi się zjeśc parę rzeczy i były okropne. no chyba, że znasz jakieś fajne?

Gość camerun
polecam musztardę po obiedzie 🖐️

Gość Generał_z_Radomia
Weź też piwo, polecam Obołoń, właśnie teraz piję Białe. Można 5 litrów.

Gość j.w
Praliny są dobre i czekolada też daje radę/

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
a mysłałem że o zwiedzanie pytasz :D nie polecam sklepow bezclowych przy granicy same podroby wszystkiego zwlaszcza perfum.lepiej wszystkie hrywny wydac we lwowie a moge polecic cukierki z tych sklepow byly ok :D

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
widze ze ktos tez tylko cukierki zapamietal czyli to nie bylo tylko moje odczucie :D maja tez dobre pierogi na obrzezach lwowa w centrum handlowym to chyba bylo auchan. w kazdym razie to w ktorym jest w srodku lodowisko.niedaleko stadionu i lotniska.

Gość RóżowyBalon
Słodycze mają najlepsze jakie jadłam. Polecam czekoladki bon żur, cukierki szipuczki, szokołapki i wiele innych. I napój żiwczyik, bardzo dobre napoje :-) Mają też dobre sosy i masy do smarowania wafli :-) Polecam.

Wszystkie sosy, ketchupy, majonezy, szczególnie marki ТОРЧИН,chałwa jest super i do tego tania.

Gość RóżowyBalon
O właśnie chałwa. Zapomniałam o mniej. Orzechowa najlepsza jak dla mnie.

Na tym targu w centrum Lwowa kupiłem ostatnio piękną koszulę-wyszywankę, chyba jest jeden taki sklepik tam, bardzo miła obsługa i duży wybór tych wyszywanek.