Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoBoCoTuRobic?

Już wiem, że tekst "więcej nie pije" nie ma kompletnie sensu.. zawsze wracam

Polecane posty

Gość NoBoCoTuRobic?

po mega chlaniu w święta, 3 dni pod rząd, obiecałem sobie, że do sylwestra spokój i co? wytrzymałem raptem czwartek i już wczoraj mnie poniosło i łyknąłem 6 piwek z kolegą no bo piątek.. a dzisiaj sobota i co? już 0.7 czeka w lodówce PO PROSTU NIE DA SIĘ ŻYC BEZ ALKOHOLU

Gość NoBoCoTuRobic?
tylko cioty żyją bez alkoholu trzeba pić.. takie jest życie jakie uzależnienie? po za tym funkcjonuje, nie musze wypić po wstaniu, pracuje, trenuje.. a wieczorem lubie sie najebać i żal mi tych którzy tego nie rozumieją :classic_cool:

Gość NoBoCoTuRobic?
żyj w abstynencji i się nudź

Gość NoBoCoTuRobic?
a co cie jara po za pisaniem na kafeterii ?

Gość NoBoCoTuRobic?
ide o skrzynke johny walkera, że masz ze sportem mniej wspólnego niż ja

Gość NoBoCoTuRobic?
no to pochwal się ile masz wspólnego ze sportem, co trenuje, jak długo i jakie osiągnięcia?

Mam na koncie ukończonego harpagana 44 pieszątrasę, trochę biegam ale wole rower - downhill i freeride na szczęście mieszkam blisko lasu i mam tor. W LO grałem w szkolnej drużynie w ręczną to tyle nie jest tego za wiele... A t y co trenujesz?

Gość NoBoCoTuRobic?
6 lat zawodowo w piłke nożną, w tym czasie kilkakrotnie zdobywając mistrzostwo ligi, rocznik 87, to były lata jesli dobrze pamiętam 99-05, dodatkowo pełno indywidualnych osiągnięć typu najlepszy zawodnik turnieju halowego, strzelec itp no ale to już jest przeszłością, obecnie od 2006 siłownia do dnia dzisiejszego, przygoda z muay thai 2 letnia, a od 2008 czynnie MMA zdobywając również pare osiągnieć, jak np amatorskie mistrzostwo polski w 2011 w swojej kat wag., są nawet moje walki na youtube, ale oczywiscie nie bede się tutaj wyjawiał jak się nazywam, dodatkowo już od prawie roku prowadzę zajęcia dla grup początkujących z zapasów i mma

Gość NoBoCoTuRobic?
No a ile masz lat? skąd mam to wiedziec? ja swój rocznik napisałem

Gość NoBoCoTuRobic?
ale co jest śmieszne bo nie rozumiem? i napisz w końcu ile masz lat

Gość akukaraczaaa
krwawy, zdaje sie, ze wysisz koledze skrzynke johnego walkera? :D

Gość akukaraczaaa
OD ZAWSZE !!!!!!!!!

"6 lat zawodowo w piłke nożną, w tym czasie kilkakrotnie zdobywając mistrzostwo ligi, rocznik 87, to były lata jesli dobrze pamiętam 99-05, dodatkowo pełno indywidualnych osiągnięć typu najlepszy zawodnik turnieju halowego, strzelec itp no ale to już jest przeszłością, obecnie od 2006 siłownia do dnia dzisiejszego, przygoda z muay thai 2 letnia, a od 2008 czynnie MMA zdobywając również pare osiągnieć, jak np amatorskie mistrzostwo polski w 2011 w swojej kat wag., są nawet moje walki na youtube, ale oczywiscie nie bede się tutaj wyjawiał jak się nazywam, dodatkowo już od prawie roku prowadzę zajęcia dla grup początkujących z zapasów i mma " No i pięknie , a teraz ładnie , drobnym kroczkiem udaj sie do poradni AA, bo tłumaczenia jakie zapodajesz ad. "nie piję , jestem smakoszem" sa książkowe , czyli alkoholizm jak jasne (piwo). Wiem co gadam (znawcą jestem)...znawczynią raczej, mam takich delikwentów na oddziale, oj mam .

Wiem , ale mam dzisiaj dzień dobroci :) Trochę przesadziłam prawda ?